Настъпи лятото - любовният сезон, бременните тук ще сме милион! ~бебеправене 378~

• 31 206
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Диди, честита ви двойна радост Blue HeartBlue Heart Вече и аз мога официално да честитя и желая бързо да наддават юнаците и да си ги прибирате вкъщи. Все едно вчера писа разочаровано за зацапване след инсето и после показа четирицифрено ЧХГ Heart
Сий, сега вече само положителни мисли, то е ясно, че ще е трудно чакането от преглед до преглед. Желая ти по-малко четене из нета и повече релакс, физически и психически.
Пълнолуние, виж как аз ви изчаквам всичките да приключите с леченията и да се включвате пак в играта, а се бяхте разтревожили, че ще останете сами Grinning
Антонели, нов месец - нов късмет Flowers Four Leaf Clover Аз след 18 часа броя другият ден за първи, а този го отбелязвам със зацапване.
Нека следващите дни ни донесат още много хубави истории и положителни тестове!
Поздрави и на бременните ни момичета, които не ни забравят и се обаждат от време на време Heart

# 691
Марго дано този месец е твоя! Hands Pray
Диди честита двойна радост! Дано бързичко ви изпишат и се гушкате спокойно у дома!

# 692
Диди , честити да са малките юнаци и скоро да са си вкъщи с мама и тате!
Сий  , всичко ще е наред, само спокойствие ти трябва!
Марго, Локо, Пълнолуние и всички "стари кучета" , време е да се изнасяме към отчетната тема на Рейвчето. Желая ви го от сърце Gift Heart
На мен ми дойде като по часовник след спирането на лекарствата и първите 2 дни беше ужасно, но днес вече бива.
ММ реши да ме зардва и разсее след разочарованието с един бърз шопинг зад граница , а току виж следващото му прибиране от командировка съвпаднало и с овулацията ми Wink

# 693
  • Казанлък(Бургас)
Чета ви, но все не успявам да се събера, и да пиша. Сега като надникнах, цели три хубави новини! Grinning
Lira81, честито и до финал! Heart Eyes
Диди , добре дошли на малките юнаци, и нека скоро да си бъдат у дома с мама и тате!
Сий, много се радвам, че всичко е наред. Сега ти пожелавам само спокойствие! Sparkling Heart

Иначе при мен нещата стоят така:
- реших да го давам спокойно, не на всяка цена, и без драми. При предната бременност много се разстройвах при появата на цикъл. Blush
- на 5-ти септември сключих граждански брак, а на 6-ти септември - църковен. Похвал! Grinning Беше прекрасно, трогателно и доста весело.
- и макар, че имах множество симптоми, и таях надежда, че няма да ми дойде... лелката се появи 3 дни преди събитието, на което погледнах позитивно. Първо - бели рокли и първи дни цикъл не са добра комбинация. Второ - ако стане гаф с оцапана сватбена рокля, след първата брачна нощ мога да се фукам с нея. Е, тук вече ММ каза, че прекалявам с позитивизма, и никой няма да ми повярва, най-малкото заради шаферката, която беше неотлъчно "лепната" за мен. Joy

# 694
  • София
Марго,дано слънчев септември е твоя месец ❣
Ирен,следващата командировка всички ще сме със стиснати палци. 👍
Yanac,честито! Желая ти да имате още дълги години обич и прекрасни емоции,както и сбъдната не една голяма мечта! Прекрасни сте с малката шаферка 😍

# 695
Като ми дойде толкова късно вечерта утре ли да броя за ден първи? Thinking

По принципа на Надежда, ако дойде даже следобед (каквото и да значи това) не го броят и следващият е първи. Мен обикновено ми идва вечер или през нощта и е ясно.

Сий радвам се за теб, сега ако можеш по-малко тестване Simple Smile

Yanac честито, прекрасни сте Simple Smile

Диди радвам се че са добре момчетата, дано ги приберете по-скоро. Виждате ли ги често или не пускат ? (едит: сега видях че си писала в другата тема по този въпрос)

Успех на всички!!

# 696
Сий, знаех си! Само положителни мисли са ти разрешени вече Grinning

Диди, честита двойна радост. Да растат големи борбените ти момчета, да са здрави и късмета да ги следва навсякъде Hug

Yanac, честито! Много любов и разрастване на семейството Heart Eyes

# 697
Yanac, честито!
Прекрасна сладурана е тази шаферка! Дано скоро ви се увеличи броя на шаферите Blush

# 698
yanac  ,  честито и много щастливи години пълни с любов и сбъднати мечти!
iren11, златен мъж имаш значи! Хубаво те е разсеял!
Bubblezz, стискам палци за операциите и при двамата. Ние махнахме варикоцелето преди 9 месеца и има подобрение.

# 699
Sea , много се радвам! Бъди спокойна и всичко ще бъде наред! Hug
Диди , честита радост! Да сте живи и здрави и много късмет желая! Hug
Yanac, честито! Бъдете винаги един до друг! Grinning
На мен ми излезнаха резултатите от изследванията, всичко е в норма като гледам референтните стойности. Но мисля че Тестостерона ми е по-висок от колкото трябва, а пък женските са ми в ниските граници. Ще прикача снимка: http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=viu1600325988q.jpghttps://
И аз ги правих в Рамус (най-близо ми е до работното място), но вече няма да повторя там.
Включвам се рядко с коментари, но чета всичко и пращам само положителна енегрия към всички!

# 700
yanac честито да се обичате и уважавате още дълги години и скоро да направите кака тази красота!
Bubblezz пожелавам успех и на двама ви!
iren11 браво на твоя мъж 😊
И аз пожелавам да се изнасяме в другата тема 🍀🤗🙏

# 701
Дидиииии, честит мъжки тандем ! Да са здрави и много скоро да изпълнят къщата с радост и плач ! Наистина времето излетя Heart

Yanac, честито и продължавайте да се обичате дъъълги дъъълги години Heart

Iren, хайде и аз викам да се разшаваме вече, може пък командировката да ви донесе нужния заряд !

Бъбълз, както и Лило каза, моя и нейния мъж са шлифовани диаманти след операция от Кацаров и са готови за реклама тип "ТопШоп". Нещо в стил "Единствения мъж , който позволих да ме докосне и промени живота ми със златните си ръце" Grinning И друг път съм казвала за коренната промяна при нас - от 11млн концентрация стана 60, а общо количество от 20 стана 130. Подвижността също се качи и морфологията също. На 6тия месец от операцията забременях два пъти. Плюс спиране на цигарите от много до нула. За операцията просто не бихме се доверили на друг, освен на Кацаров !

Иначе , както и Лило каза (още веднъж), не отписвайте О заради тръбите. И аз съм пример в резерва на Калчев със забременяване в дясно през дясна тръба с овулация в ляв яйчник.
При мен днес е 16ти ден и се борим с овулацията от снощи. Още два дена либене и се отдаваме на лешперстване на дивана Grinning
Сега май се почнаха летните бебета, нали ? Е сега, ако не ми върже няма кога ! Grinning

# 702
  • София
Ей, лятно бебе ми е мечтата Heart Eyes Имам вече едно в края на лятото, сега си мечтая за едно раче като мен Grinning

# 703
Диди, аз тайно ви чета в другата тема и ти се радвам с близначетата. Не мога да повярвам кога минаха толкова месеци. Стискам палци скоро да са си вкъщи и да растат здрави и да ви радват Hug

sea, много се радвам, че всичко е наред с точицата, ще стискам палци да е наред до финал! Не знам какво е чувството да видиш двете черти и после нещо да не е наред (дано не разбирам), но наистина е важно да си спокойна, заради малкото нещо в теб. Когато си разстроена или тревожна в тялото ти се случват процеси като изпускане на кортизол и адреналин, разбъркват ти се хормоните и му създаваш излишни препядствия, с които трябва да се бори. Намери начин да се разсейваш и да си позитивна, гледай смешни клипчета, говори с позитивни хора, прави неща, които обичаш. Смехът е здраве, а в твоя случай - здравето е за двама.

По въпроса със смотаните лаборатории - преди 4-5 години, когато за първи път посетих репро.клиника, попаднах в Надежда. Имала съм уреаплазма, запушени тръби, ендометриоза, аденом в мозъка и търсех проблема. С един бърз преглед ми заявиха, че нищо ми нямало и какво търся там, едва ли не (тогава не правехме толкова осъзнати опити, а супер наивни, но вече знаех, че нещо не е наред). Пуснаха ми изследвания за всичко, чаках ги по 2 седмици и изненада - всичко излезе чисто. Добре, че интуицията ми каза, че тези не са в час и си пуснах на своя глава всичко отново, но този път в Цибалаб и сама си занесох пробите. Цъфна поне уреаплазмата. От тогава в Надежда няма да стъпя.
Сега пак има проблем (инфекцията, за която ви писах) и пусках какво ли не в Щерев и пак - чакам по 2 седмици и накрая всичко излиза чисто. Как изобщо би оцеляло каквото има в пробата ми за толкова време?! Благодарение на вас и препоръките на лично за лекар Heart (обикновено АГ), пуснах пак изследвания, които излезнаха за 3 дни и цъфна една банална кандида...Та, ако бях повярвала на изследванията от Щерев щях да направя инвитро с инфекция...Повече и в Щерев не бих пуснала нищо. Стана много дълго - прощавайте.

Амнел, малко е странно съотношението на LH към FSH, пускала ли си АМХ? Трябва да са 1:1,5 твоите са 1:2, а повечко мъжки хормони насочват към ПКЯ обикновено. Следили ли са дали имаш О.?

Локо, винаги се заливам от смях след твоите постове Sweat Smile

Иренче, браво на ТМ за шопинга и стискам палци да си в О. като се прибере Flowers Four Leaf Clover

# 704
Здравейтееее, как стее?
Antonelly, айде това да е било последният гадно стресов момент. Започвате на чисто и дааааай Боже да има късмет този Ц. много стискам палци!
Пълнолуние, чакаме с нетърпение! Дано нещата са значително по-добре и съвсем скоро да гледаме тестовете ти за О. Да ни разказваш какво чувстваш и тн. ще е като едно ново начало.
Ирен, покажи на тея хора какво е модна фурияяяяяяя! Това си е доста приятно занимание!
Yanac, честито на младоженците, сега да ви се случи най-милото и хубаво нещо и то напълно богоизгодно Stuck Out Tongue 
Одри, как върви БТ?
Амнел и Вит Д ти е ниско, да допълня на Крис_ти нещата. За другото съм боса аз, честно казано не разбирам от хормони много .
Локо, майнаааааа, ще ги разбием тея летни месеци, дебели, гладни и раждащи Grinning ще стане бе! Айде, успешна да е тази Ову.

Общи условия

Активация на акаунт