Настъпи лятото - любовният сезон, бременните тук ще сме милион! ~бебеправене 378~

• 31 208
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
  • София/Севлиево
Сий,много се радвам.Нека нямаш други притеснения и да стигнеш до термин.
Диди,радвам се,че и малките юначета са все по-добре.Скоро да сте всички заедно у дома Hug

# 676
Защо така се получава в тези лаборатории напоследък.Много е гадно,особено когато са такива важни неща и всеки се притеснява.И те са хора,случва се ама все пак...

# 677
  • София
Ох,Сййй,чудесна новина ❤❤❤❤❤  Сърчицето да тупка и да расте точицата.

Да са живи и здрави близнаците,и скоро у дома ❣❣❣

# 678
Диди, аз надникнах в друга тема и видях чудесната новина, но ми беше неудобно да пиша. Честита двойна радост! Да са здрави и силни малките юнаци и скоро да се гушкате Blue HeartBlue Heart

Сий, опитай се да си спокойна. Бременността върви идеално, не прави излишни неща, които могат да те натоварят. Знам, че е трудно, но вярвам, че можеш да се успокоиш, заради малката точица! Чела съм, че след като се визуализира на ехограф няма смисъл да се следи ЧХГ, защото скоро ще започне да спре да се покачва. Вече само прегледите са ти важни. Мисли позитивно, за да предизвикаш съдбата да ти поднесе само щастие. Иначе аз Рамус отдавна съм ги анатемосала, даже много медицински лица ми казаха да избягвам Рамус.

Иначе ви следя, но не се включвам, защото няма с какво. Ние имахме само един опит ден преди О, но общо взето този месец съм го отписала, защото по усещания О беше от ляв яйчник, а от ляво нямам тръба, та си чакам М на 27ми.

# 679
# 680
Шеф Мама, искам да се включа само с едно нещо, не изключвай овулацията в яйчника без тръба! Никога не знаеш как може да те изненада и аз съм с една тръба, но вярвам, че ни работят като за 2 😏
Калчев каза: казват, че е рядкост яйчник да овулира и да се оплоди другата в тръба, но не рядко съм го виждал.
Та, действайте си все едно си с 2 хубави и здрави тръби. Пък знае ли човек, чудеса се случват ❤ Успех 🤞

# 681
sea прекрасно 🤗 много се радвам. Наистина сега послушай съветите и се успокой вярвай в твоята точица и я пази без излишни нерви и напрежение! Всичко ще бъде наред, вярвай го!

Диди честита двойна радост! Живи и здрави да са ти прекрасните юнаци и много скоро да си ги гушкате вкъщи.

chef-mama чудеса се случват. Аз пък усещам придърпване ту в ляво ту в дясно, но пък се оказа че е в дясно ДФ 🤷‍♀️. Успех желая!

Момичета днес минах преглед всичко изглежда чудесно. Отново имам ДФ 18.73мм и ендометриум 9.85мм. Обаче страха че отново може да стане задържан фоликул ме плаши. Писна ми от хапчета за тия ЗФ. Стискайте ми палци този път да имам О! Тази неделя удрям 33г 😂 Дано ми е на късмет!
Успех на всички 🤗

# 682
  • София
Браво, Sea, знаех си 😃 Просто много ми приличаш на мен и на предната ми бременност. Сега уж, ако има втора си казвам, че няма да съм такава паника и няма да стресирам бебето, да видим 😂

# 683
Чудесни новини, Сий и Диди! Диди, живи и здрави да са ти! Сий, чудесно се е вдигнал ЧХГ.
По темите, в Надежда убедиха мъжо да пусне обикновена СГ, въпреки моето настояване да е разширена. И от обикновената си личи, че има проблем, разширената била за инвитро (думи на лаборантката). Прегледът при Кацаров мина, варикоцеле 3 степен. Ми и двамата ни предстоят операции, явно бебето няма да се случи поне до края на годината, но пък здраве да е....Лекарката ме успокояваше, предният път, че сме млади...да де, Ами ако искам и второ Joy
П.С. Някой има ли положителни истории за след оперирано варикоцеле, те са ми новата "дрога"

# 684
Лилоо Чакам да ми дойде до седмица и после съм на изследвания. След спирането на НСПВ предполагам най-добре ще се види до къде съм я докарала. Почнах вече да разреждам приема и вероятно до края на месеца ще видим дали ще има напредък.

sea Радвам се, че всичко е наред. Успокой се и се наслаждавай на бременността си.

Bubblezz И ние като бяхме в Надежда така ни говореха за СГ. Но и лекарката беше оптимист, че с 1% морфология всичко е наред за инсе. Може и заради това да казват, че обикновена е достатъчна.

Диди Честита двойна радост. Надявам се ти и двете Blue Heart Blue Heart да са добре и скоро да са вкъщи.

# 685
Бъбълз, Ние с Локото сме с такива истории. ММ прави операция преди 1 година при Кацаров. Варикоцеле 3-та степен. 5 месеца след операцията СГ-то показа потресаващата констатация Нормозооспермия, а преди това беше олигоастенозооспермия, хиперволемия и морфология 1%. Признала съм го Кацаров за Велик 🤗

# 686
  • София
Ами аз вече се чудя дали пък не съм била така и предният път, пък да съм забравилали. Joy
 Рамус ми е най-удобна като местоположение, ама ще я избягвам вече.

# 687
Диди- честити да са ви радостите! Да сте здрави, а те все така борбени герои! Много щастие. Как няма да те помним, всяка бременна е щастие, късмет и опора за нас! Дано скоро сте всички здрави вкъщи!
Sea- То и аз малко бях рязка с теб, ама ви мисля всяка съфорумка и се ядосвам! Да, знанието е сила, но в твоя случай е мъчение. И друго- на мен в една репродуктивна клиника ми забраниха Рамус. Аз даже не ги бях отразявала и ето отново е имало защо. Сега си седни на д-то и бъди спокойна!
Chef mamma- Имай си ти позитивно мислене и не отричай категорично нещо, което не зависи от теб. Лилоо хубаво го е написала!
 И аз влизам с хубава новина!! След закъснение от 6 дена- Ми дойде току-що!!! От обяд ме боли и сега се престраши да цъфне! Явно заради стреса от обира ми закъсня! Но Лило ( споменавам те като Феята Кръстница) , явно болките преди 13-14 дена са били наистина овулация.
M-angel и Амнел - благодарско, че за витекса се включихте. Вчера ми натежаха гърдите , но не болезнено, но не исках да се самонавивам.
Зануляваме месеца и с нови сили към мечтата ни!
Като ми дойде толкова късно вечерта утре ли да броя за ден първи? Thinking

# 688
Юпиии Сийййй BlushBlushBlush

Диди, честита двойна радост! Heart

# 689
  • София
Никоя не съм усетила да е рязка с мен, знам, че всичко, което казвате е за добро, дали за мен, дали за някоя друга потребителка. Просто сте наистина прекрасни всички и ни желая само хубави неща и здрави бебчета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт