Настъпи лятото - любовният сезон, бременните тук ще сме милион! ~бебеправене 378~

• 31 199
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Еха благодаря за съветите, много сте изобретателни  Simple Smile аз без чашка не успявам да нацеля добре или не виждам  чертата, та съсипах така няколко теста ☺️. И с чанта при нас никой не ходи до тоалетна. Но капачка ще мога да скрия някъде по джобовете Simple Smile но все пак дано не ми се случи някой да ме види, че е голяма клюкарница при нас, недай си боже нещо да си хапнал повече и веднага ще се намери някой да ти зяпа корема. Или ако на някой повод не пиеш алкохол, добре че сега оредяха поводите заради короната.

# 136
Sea, честито, много хубав резулат, предвид предния, браво Simple Smile

Чери, успех на теб и не мисли за лоши неща, изчакай си ЧХГ-то и ще видиш, че всичко ще е наред. Толкова много жени вече са казвали, че са прокървявали, а са си износили и родили бебетата Simple Smile

Момичета, аз нещо се шашнах от резултатите ми днес. Понеже след операцията имам някакво слабо жълто течение си пуснах микробиология и цитонамазка. Едновременно с това ММ пламна долу с някаква инфекция, а в спермограмата му излезе, че има бактерии. Микробиологията ми излезе чиста, супер неочаквано, а в ОЦН пише, че имам "клетъчни промени свързани с бактерии", също и ЧПВ по шийката - атипични с неясна степен. Пълен ужас! Веднага записах час за утре, но като МБ не показа нищо как ще лекуваме инфекция? Какви може да са тези бактерии, които МБ не хваща? И за тези изменения по шийката ми съм супер притеснена, ако се наложи да ги махат с лазер, колко време ще ни забави това с инвитрото? Fearful

# 137
  • София
Крис,при мен след HPV и атипизъм се наложи конизация,лека,без засягане на шийката. Обаче и оцветяване ми правиха,за да се види къде е и биопсия взеха. Но това е моя опит и не искам да те плаша. При теб може изобщо да не се наложи нещо подобно. Постът на Пеони ме подсети,че и типизиране ми правиха в Геника,за да се види кои са щамовете на HPV.

Еличка,честито и много години любов ❣

За всички останали знаете,че палците ми са здраво стиснати 🥰

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 19:24 от Lira81

# 138
Кристи, МБ може да не хване хламидии, мико и уреаплазми. За тях се изисква PCR изследване на цервикален секрет. Освен това при мъжа ти може да има, а при теб не. Всичко е до имунитет и затова на МБ да не излиза нищо.  Вземайте мерки. При положителен HPV е хубаво да се направи колпоскопия. Успех!
Сеа, честито момиче! Дано това е вашето борбено човече Simple Smile
Добре дошли на новите момичета!

# 139
Здравейте, момичета!

Sea, много се радвам за удвояването! Все така да продължава и дано, дано! това е началото на вашата щастлива приказка Heart

Чери, стискам всички видове палци нещата да са наред! Успех Heart

Ели, честита годишнина, още много, много по толкова. Искрено желая най- съкровените ви желания да се сбъднат!

Отчет от мен- много мазохистично от моя страна се тествам от 3 дни- все самотни чертички. От толкова имам и напрежение ниско с лека болка в корема и кръста, все едно ще ми дойде, а не идва. Трябва днес най- късно утре да дойде, но щом го няма значи има надежда, ще изчакам до края на седмицата и пак ще направя тест(ако междувременно не се появи нечакания М),решила съм да проявят инат и до тогава да държа тестовете на тъмно в шкафа. Успех, милички, прегръдки Heart

# 140
Какви може да са тези бактерии, които МБ не хваща?  Fearful

Изследвай микоплазма, уреаплазма, хламидия. Обикновено тях микробиологията не ги хваща. Един колега се кълнеше, че е хванал уреаплазма след даряване на кръв, колко е било вярно не знам. Може нещо по време на операцията да е станало знае ли човек.

sea, cherry - стиснати палци

Аз винаги съм ходила с чанта до тоалетна, за смяна на превръзки, за правене на тестове, за освежаване на грима, ако след това ще излизам някъде, учудих се, че за повечето е неестествено. А и не само аз, и други колежки съм забелязвала.

# 141
И аз мисля, че е при операцията, защото преди това и двамата се тествахме за всичко - микробиология, ДНК за хламидия, мико- и уреаплазми, даже за СПИН и хепатит ме тестваха, заради операцията...И при двамата всичко беше чисто. Нито сме влизали в басейни, нито имаме вани...И сега всичко наново да изследваме и евентуално нова операция за тия чудеса по шийката (видяха ги с колкоскоп, а ОЦН ми е 2-ра Б група). Отчайвам се тотално от всичко...Чувствам се изтощена емоционално и физически, а би трябвало изтощението да идва с бебето, а не от болници и изледвания, и операции преди изобщо да се е появила дори втора черта. Не е честно, че всяка жена около мен забременява от въздуха, а аз нямам вече сили за глупости и ми идва да се откажа от живота...И съм в ПМС отгоре на всичко и мразя живота...

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 19:57 от Kris_ti

# 142
Здравейте,момичета! Стискам силни палци на sea.sea. Последната ми М беше на 20 този месец,днес ми е странно,имах бяло течение: плътно без никаква миризма,за настроенията да не говорим,ту бях супер нервна,ту по едно време имах силно желание за секс. Възможно ли е да имам ранна овулация или по-скоро съм тотално изтрещяла вече...

# 143
Момичета, имате ли представа на какво може да се дължи липсата на болки в гърдите преди М. при положение, че всеки месец изпитвам такива? Кой хормон отговаря за тази чувствителност?

Стискам палци на Чери и Sea Sea, чета темата, макар че рядко пиша, но ви пращам много положителна енергия! Simple Smile

# 144
cherry_blossom- мисля,че прогестерон и пролактин,но нека и другите да кажат. На мен също ми е пропускало, а попринцип ме болят доста, включително и в момента.
Ели- честит празник 🌷
sea- 💗💗💗 безкрайно се радвам за теб!
Черешке- стиснати палци,мислим те,пиши, когато имаш резултат 🍒😘

# 145
Добър вечер!
Нова съм в темата.От години надничам в нея, но днес реших да се регистрирам и запиша. Преди около година имах една неуспешна бремменост приключила с мисед.
От този месец решихме да подновим опитите.Днес е датата на М,но само зацапа.ще видя утре как ще е.
sea-тихичко честито и успех
cherry-палчета и за теб
Ели-честит празник
Късмет на всички.
Относно чашките за тест на работа аз използвам силиконова сгъваема чашка, която прибирам в джоба Blush

# 146
Здравейте, приемате ли нови членове?

Записвам се и аз за бебеносния прашец Simple Smile))

Накратко за мен: на 28г съм, с един мисед в 9гс  от ноември мин година и последвали два кюртажа (при първия не бяха изчистили всичко Sad )

От този месец подновяваме опитите! Дано имаме късмет ❤

На всички желая скоро да видим блянуваните 2 черти и да е успешно до финал 💞

# 147
  • Казанлък(Бургас)
sea тихичко честито и успех!
cherry стиснати палчета и за теб
Ели-честит празник
Добре дошли на новите момичета!
Gerata81, силна прегръдка от мен. Толкова близка ми е историята ти, и желанието да създадеш дете заедно с човека, с който имаш ново начало. И аз като теб след 2 безпроблемни бременности бях в шок, когато загубихме бебето в 8г.с.
Момичетата тук ми дадоха надежда и върнаха усмивката ми, а с нея вярата, че нещата ще се случат.

Желая на всички четящи и мечтаещи за рожба до края на тази година да се прехвърлят в отчетната. Да бъде!

# 148
Момичетата които се чудят как да крият чашки в работата ще ви кажа има едни чашки които са много малки продават се в Джъмбо и се свиват на хармоника никой няма да я види тя става кръгла и плоска ще кача снимка и са около 70 стотинки една много е удибна от личен опит казвам че един месец никой не ми забеляза чашата ... А сме много хора в работата

# 149
Sea и Чери, много положителна енергия изпращам и аз  и чакаме добри новини днес Simple Smile

Ели, честита годишнина ! Желая ви още 10 пъти по толкова семеен и хармоничен живот с нови членове, освен кучо разбира се Simple Smile И ние вчера празнувахме скромните 2 години от сватбата и изненадах ММ с трейлър на сватбата и нашата песен в мое изпълнение Grinning

Ние утре заминаваме за морето , а вторник по план точно като се прибираме се пада да ми идва. Днес ми е 9ти ден след О и нямам някакви усещания или признаци. Даже и мен нещо този месец ме предават гърдите - нито болки нито нищо, едни мекушки милите.

Добре дошли на всички нови момичета и ви пожелавам да не успеем да ви опознаем Grinning

Общи условия

Активация на акаунт