Настъпи лятото - любовният сезон, бременните тук ще сме милион! ~бебеправене 378~

• 31 197
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Добро утро, момичета Nature Sunny
Наминавам да ви покажа един много положителен О тест, и с него са пожелая на всяка една от нас да види така наситени две черти на теста за бременност Relieved
Хубав ден на всички и много + тесчета Yum
Скрит текст:

# 151
Момичета, имате ли представа на какво може да се дължи липсата на болки в гърдите преди М. при положение, че всеки месец изпитвам такива? Кой хормон отговаря за тази чувствителност?

Стискам палци на Чери и Sea Sea, чета темата, макар че рядко пиша, но ви пращам много положителна енергия! Simple Smile

И аз се чудя и се мая по тази тема....
Предните месеци може би 1-2 дена след предполагаема О. гърдите започват да ме болят, супер чувствителни на допир и така до настъпване на М.
Този месец вече 4 дена след предполагаема О. - нищо - нито болка, нито чувствителност.
Като питам АГ получавам отговор, че всеки месец е различно и не може да се даде еднозначен отговор за това защо един път те болят, а друг - не. А според мен има логична причина, просто аз не знам каква е Grinning

# 152
Въпреки положителната ми нагласа и усещането, че чудото ми се е случило, М дойде... Продължаваме нататък Simple Smile

# 153
  • София
Съжалявам Chef-mama. Стискаве палци за следващия месец!

И ние живот и здраве трябва утре да ходим към морето. Планът е довечера да спим в Пловдив и се надявам утре сутринта да успея все пак да мина през Рамус. Grinning

# 154
И на мен днес ми дойде. Мисля да се заредя с тестове за О, но и АГто да я проследи.
Шеф мама, стискам палци другия месец да е наш Simple Smile ще вървим заедно 🍀

# 155
Добре дошли на новите момичета и дано не се задържате тук!
Sea следя развитието при теб, радвам се, че имаш успех до сега, усещам, че това ще е твоето човече. Чери нека и при теб всичко да се развива нормално.
Кристи съжалявам, че трябва да преминеш и през това, пътят понякога се оказва много трънлив, но не забравяй крайната цел - през всичко ще преминем за нея и няма да се предаваме! Вземай се в ръце бързо да минават нещата, не ги мисли много и това препятствие ще минеш и нали знаеш - короната на главата! Очаквам положително развитие при теб Heart
Аз избухнах днес с обилна ЦС, а ни предстои кратко пътуване и не знам кога и как ще правя тестове за ову, сдухвам се, че все нещо трябва да правим, когато са плодовитите дни и не знам ще нацелим ли момента. Пфффф.

# 156
Момичета,тъй като на мен за август не ми дойде бях на доки някой вече ме познават и знаят нещата назначил ми е да си пусна хормони като ми дойде там различните по различно време на менструацията,но нещо ми е странно нямах М,пък имах вчера леко бяло течение и болки леки в гърдите,реших да си направя тест за О колкото и смелно и нелепо да звучи,но при положение че не съм имала цикък не разбирам това достатъчно тъмна черта ли е за О За първи път ползвам четох много че трябва да е по-тъмна чертатата но не мога да предценя дали е възможно утре да е по-тъмна примерно ...

# 157
Добре дошли на новите момичета Simple Smile

Виолетче, благодаря ти за топлите думи. Heart Ние пък сме най-активни с бебеправенето, когато пътуваме. Някак, когато сменя обстановката и изляза от рутината ми идва такова настроение Grinning

Вчера много се бях отчаяла, такъв рев му ударих, че стресирах мъжа ми и в опит да ме успокои ми каза да си осиновим дете. Не съм се отказала, просто перспективата за нови операции и още забавяне в комбинация с ПМС и отрицателен тест ми дойдоха в повече.
Някак се вмъкнах за преглед и лекарката ме успокои днес, че само ще пуснем тест от кой ЧПВ имам и ще следим шийката, а няма да правим биопсия или операция, така че наместих короната пак. Simple Smile Само трябва да разбера каква е тази инфекция, да я излекуваме и почваме с инвитрото.

Chef-mama, Jo di, вървим заедно с цикъла явно. Другият месец да е вашия вече Flowers Four Leaf Clover

# 158
kris_ti, и аз съм като теб по същия начин, когато пътуваме и някак ми идва настроението.Bowtie
hariom, този тест е отрицателен, тестовата трябва да е тъмна колкото другата и дори по-тъмна. Според мен близките ден- 2 ще ти е положителен теста. Но ги прави следобед, че може и да изпуснеш пика.

# 159
  • София
Hariom1, Виж моя коментар от днес на същата страничка (11), и ще видиш как трябва да е, за да е положителен. Направи следобяд пак, и утре сунтрин отново. При мен следобяд никога не ми се насища достатъчно, защото урината е доста разредена, но при някои жени е тогава. Дори на моите тестове си пише, че обикновено пикът на ЛХ настъпва следобяд. Аз винаги го хващам сутрин обаче.

# 160
Благодаря girl,аз съм объркана заради дългата липса на М и затова не знаех как да го тълкувам но ще следя!! Благодаря!!

# 161
Ягодке,благодаря,просто аз е така реших да пробвам защото при липса на цикъл 20 дни и прии липса на бременност ми е интересно дали е възможно от миналата ми М на 7 ЮЛИ приключи и чак сега да ми е О,аз мислех че трябва да е била на 24 Юли някакви сметки мои си..

# 162
  • София
Чери, хайде, чакаме те с добри новини!

# 163
Идвам на отчет! Ще започна още от сутринта, с перипетиите, които трябваше да преживея, докато се добера до заветния резултат!
И така сутринта, колко спала, колко недоспала, ставам и страхотна изненада - кафето свършило! Пък аз хич не мога без сутрешното си кафе /сега по-слабо го правя, но без не мога/. Викам, добре, ще го преживея някак. Само резултатите да са добри! Приготвих се и тръгвам. Нямаше и 5 мин на колата нещо й се случи - изгасна и край, няма палене. Отбих в страни. С инструкции от ММ правих някакви неща, ама не, не пали. Викам - нищо, само резултата да е добър!И така събирам си нещата от колата и я зарязвам. Прибрах се пеша /не беше далеч/, паля другата кола и тръгвам. Карам си аз и вече си представям как взимам резултата, обаче хоп - палка - полиция. Кой ти мисли за колан в такъв момент. Та простиха ми колана, обаче излезе някакъв неплатен фиш, който дъм забравила да погася и ми писаха Акт заради това. Взеха ми книжката и талона. Казаха, че до обяд мога да отида в КАТ, да си платя глобата /20лв/ и да ми върнат книжката. И стоя си аз насред пеклото в колата да ми пишат акт и си мисля, нищо, само резултата да е добър! И така стигнах заветната лаборатория:
Не може всичко да е било напразно! 🙂
Минах през АГ, каза че е добър резултата и ме вика на 01.09 за преглед. Дано се види тогава вече! Изписа Утрогестан вагинално за зацапването. Не каза да правя повторно ЧХГ утре. И се чудя дали на своя глава да направя.
Като цяло не мога да кажа, че се успокоих. Може би като видя и чуя тупкащо ❤ ще отдъхна за малко!
Момичета, прегръщам ви и ви благодаря от сърце за позитивната енергия! Зная, че тя помага! Пожелавам ви съвсем скоро да изпитате тревогите на една успешна бременност! 🤗

# 164
  • София
Чудесно, знаех си, че ще е висок резултатът!

Аз първия път се успокоих като започна да рита чак... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт