Настъпи лятото - любовният сезон, бременните тук ще сме милион! ~бебеправене 378~

• 31 198
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Йейй,черешчето изглежда бижу!!! Браво 🥰🥰🥰🥰 Чакаме сърчице с теб❣

# 166
  • София/Севлиево
Чери и Сий вече смело честитя и на двете ви!Лека бременност, момичета!Хайде чакаме още добри новини!

# 167
Ееееех, знаех си!  Two Hearts Честито чери, до финал Heartpulse
Просто няма как толкова неща наведнъж да се случат, и да няма защо!
Все пак нали трябва да разказваш след време Bowtie

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 14:34 от ggirl

# 168
Йеееее Чериии!! TadaTada спокойна бременност ти желая!

Разписвам се и аз в клуба на дошлия М Expressionless поне май се регулира постепенно продължителността му. Днес точно научих че един от най-несериозните ни приятели чака дете (което дори не го е искал) и супер много се напрегнат и жегнах. Винаги става при тея които им е все тая Weary Оплаках се!

# 169
  • София
Честито, Чери! Heart Exl Heart Exl Heart Exl
С тези + тестчета, направо ме изкушавате да пробвам и аз както и имах + О тест днес Smile Но така да не е подходящ моментът (с някаква кашлица съм, а и нали боря разни други симптоми), ще стискам зъби и ще се моля да настъпи такъв Hands PrayHands PrayHands Pray

# 170
Честито Чери, чудесна новина! Правилно си мислила положително, въпреки спънките - понякога животът ни натъртва кое е най-важното Grinning

Кристи и при теб ще се нареди, понякога се струпват нещата, но бързо си наместила короната. Ти си правиш каквото трябва, пък то ще стане.

Иначе нали казват, че жените като живеят заедно и им се напасва Ц, тук се оказва, че и с писане във форум става Grinning

# 171
Чери и сеа Много ме зарадвахте 💐
Успокойте се и се насладете на мига , Всичко ще бъде наред.
На всички останали стискам палци за още добри новини 🍀

# 172
Черииии, йеееей 🍒🍒🍒
Супер много ни радвате със sea последните дни и ни вдъхвате надежда! Пожелавам на всички, които сме се събрали тук- нови, стари, редовни, нередовни, пишещи и четящи да се радваме скоро на такива резултати❤
Сега и на двете ви пожелавам спокойствие и скоро- туп туп ❤

# 173
Чери, дишай вече спокойно. Честито още веднъж и спокойна бременност ти желая.
На всички други мога да кажа само: "Не се отчайвайте. Всеки неуспех ви доближава до успеха."
За тези, които не ме помнят, само ще вметна, че години чаках да забременея и съм имала моменти, в които съм си мислела, че никога няма да успея.
Следя ви точно за това, защото знам колко е трудно и колко обезверен се чувства понякога човек.
Имайте вяра Heart
Чери, Sea, късмет момичета занапред и провлачете крак...

# 174
m- angel, аз съм от нередовните тук, но те помня, помня, че май и в ноемврийските се засякохме. Как си? Как вървят нещата при теб?

Чери, честито за прекрасния резултат, никога нищо не е напразно Simple Smile

# 175
Ехаа какъв резултат, честито 😊😍
Честито и на теб , Sea 😍

Аз сега втория път съм по-нетърпелива от първия, което доста ме очудва. Трябва да ми дойде чааак другия петък, с редовен цикъл съм и вече ми мина овулацията. С първото ми детенце теста ми показа 3 дни преди датата, та се чудя дали да не направя един тест в понеделник 🤔

# 176

Добавям още една година(вчера бях рожденичка),та минавам да ви почерпя с моята торта 🙂 , с пожелание живота да ви бъде изпълнен само със сладки моменти и скорошно сбъдване на всичките ви съкровени мечти!
Преди да духна свещичките,си пожелах именно тази година да бъде Моята ❤

Sea,Cherry ...честито момичета!Стискам палци и ни дръжте в течение!
Днес се надявам на един последен опит около О този месец с ММ 😉 и утре съм на преглед при Аг за да видим дали ДФ от понеделник се е спукал.На 11ти ден беше 24мм.

# 177
Благодаря, момичета! 🥰
ТD03, честит рожден ден! Дано наистина 34 е щастливото ти число!
Може да ви писне от мен тези дни, но така и така съм подхванала, да споделя и другата чуденка в моя живот.
Споменах, че съм начален учител. Имам стаж по заместване около година и половина. Към момента безработна. Следя обявите в нашия град и вчера видях, че търсят в едно от училищата учител. Но в създалата се ситуация не зная как точно да постъпя. Далеч съм от мисълта, че ще ме вземат на работа /тук е малко "сложно" с учителските места/, но дали изобщо да пробвам. Не би било коректно от моя страна и не бих скрила за Б, но дали изобщо ще ме поканят на работа, ако са наясно. Това означава март месец, за 2 месеца от учебната година да си търсят човек. Абсурт! От друга страна аз изобщо дали ще мога да работя, ако се наложи да изляза в болничен? А пък, ако Б е неуспешна и не съм пробвала, ще съм НЕбременна и отново без работа... Такива мисли ми се въртят. Иначе при неуспешната ми Б си работих като учител без проблем, въпреки повръщания и т.н. до 18 тата седмица. И след А също. От друга страна децата, вирусите цяла зима ... Като цяло бременността ми е приоритет, но знае ли някой какво ще се случва от тук нататък!?
Ще се радвам на всякакви мнения! 🍒

# 178
  • София
Аз се чудя пък кога най-рано ще могат да ми дадат болничен, ако всичко е наред, разбира се. Пътувам много с ГТ, работя с хора, притеснено ми е малко или много заради обстановката.
 Чери, какво да ти кажа, ако финасово ще сте ок, на твое място може би не бих се пробвала.
Бременните, които идвате да ни навестявате вие ходите ли на работа в момента?

# 179
Според мен пробвай се, нищо не губиш в крайна сметка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт