Настъпи лятото - любовният сезон, бременните тук ще сме милион! ~бебеправене 378~

• 31 527
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • София/Севлиево
TD03 честита да си!Желая ти здраве и сбъдване на всички мечти.
Днес пуснах исканите от д-р Станулов изследвания и резултатите ми са неочаквано добри-ТСХ 0,938, АМХ 4,96 и Пролактин 205.

# 181
Ели радвам се за добрите резултати! Супер!
Чери аз не бих кандидатствала за работата,  ако основния мотив е да не си небременна и безработна ако стане фал недай си боже, бих казала не дърпай дявола за опашката. Бременна си си, и риск от вируси и тн за няколко месеца работа не си струва. Децата са инкубатор. А от друга страна ако не излъжеш за Б според мен няма и да те вземат, дето викаш сама, да търсят човек 2 месеца преди края на учебната година е абсурд. Дано можете да си позволите да не работиш.
Аз още бачкам, но другия петък приключвам 6ти месец и съм предупредила, че ще работя до края на септември, после чао, което се пада месец преди 45 дневния. Работата ми е спокойна, а и ми позволяват сега да работя от вкъщи. Та си трупам висок осигурителен доход.

# 182
Относно тестването на работа, аз си нося нещицата в едно малко несесерче, дискретно е.
Относно течно базираната цитология с типизиране на HPV в Геника, и на мен ми е правена заради раничка, която отказвам да обработя по някакъв начин все още...чувала съм много мнения дали е желателно за нераждали жени.

# 183
  • София
Чери, може да се пробваш, но не тръгвай с мисълта, ако Б не е успешна, а точно обратното - че ще е Wink))
Аз също бих избягвала вируси, но и мен лесно ме хващат. Сигридов казва, че първите 5 месеца са много важни и не е хубаво да боледуваме точно тогава.

# 184
Чери, Ses sea, радвам се за добрите новини при вас.

Всички ви следя изкъсо да знаете Stuck Out Tongue

Чери, аз също имах зацапвания между 7 и 9 седмица и да ти кажа, доста ме притесниха, та както се колебаех как да постъпя с работата, то така тези ми неразположения рязко ме мотивираха от раз да дръпна шалтера. Да не говорим, че в самото начало изкарах някакъв вирус с кашлица, та за малко да изпуснем ембриончето.

Много зависи от самата работа, моята си е стресова даже да я върша от вкъщи, и надделяха и други фактори, за да взема окончателно решение да не работя изобщо още от 3тия месец.  Вярно, че моята история е различна, но и ти немалко време вече жадуваш за второ дете, не виждам в случая как би могла да балансираш. Не знаеш как ще тръгне занапред, може за запазване на бременността ти да е от значение да можеш да си позволиш почивка и дори лежане, ако се наложи. С дете и нова работа не ми се мисли как ще се справиш при евентуални такива проблеми, което разбира се не ти го пожелавам. Няма да се хареса на новите ти колеги и работодател да започнеш и веднага да излезнеш в болнични .............. Нова работа като учител със сигурност няма да ти е леко, не знам, винаги в такива ситуации човек просто трябва да си претегли приоритетите.

Е, вариант е да скриеш, за да ти чете осигурителен стаж, а по време на болничен да се ползваш от закрилата при уволнение, ама не ми се струва много коректно.

# 185
  • София
TD03 честита да си! Всичко най-добро ти желая и бебче най-вече, разбира се!
  Ели, честита годишнина със закъснение!

# 186
ТD03 честит рпжден ден на малка патерица! Знаеш какво ти пожелавам Grinning

Чери аз бих кандидатствала, но бих си казала за бременноста - има вероятност да не те вземат, но пък може и да ги убедиш, че има смисъл да започнеш и след време да се върнеш. А и зависи дали има другу кандидати. Особено ако няма много училища в града, мисля е важно да си честна с тях. Вече ако може да си позволиш да не работиш, може и така да направиш, заради вирусния сезон, който предстои.

# 187
Добро утро момичета! Heart Eyes Включвам се с вълненията си тези дни - та ходихме си на почивка (на море) бях решила, че за нищо няма да мисля и ще се отдам на почивката а като се върнем ще мисля за изследвания и резултати и така.. прибрахме се - едно напрежение, подтиснато състояние, задъхване (викам си ето, пак съм вдигнала ТСХ и резултатите никак няма да са добри), дойте прегледа и докато чакам се разтреперих, развълнувах, викам си ясно.. и това ще мине, мина прегледа всичко е наред, отдъхнах си.. чаках М на 23.08 но заради прегледи, баща ми беше пострадал леко и си казах че най - вероятно съм се напрегнала и това отново повлиява на цикъла ми.. до днес, сутринта - реших да си направя тест (даже обикновена лентичка, за да не хабя шуър чека вече за кой път Joy ) тъй като днес ще пътуваме за няколко дни викам си да знам какво се случва, другата седмица да си запиша преглед при АГ да обсъдим защо закъснява, но дори сега треперейки ви пращам какво се показа..
Скрит текст:
поплаках си, не знам дали е достатъчно наситена за закъснението, но не мога да не Ви споделя. Все още треперя, днес ще запиша час за АГ другата седмица и ще чакам и ще се моля този път всичко да се развие нормално и до край Hands Pray Извинявам се за хаотичния и дълъг пост, но имам нужда от вашата подкрепа Heart

# 188
Ех, че хубав пост в края на седмицата Simple Smile
Много хубава втора четичка, Хъни, пожелавам ти да се превърне след 9 месеца в едно сладичко бебенце Simple Smile

# 189
Еее honey, честито!
Taзи тема започна разбиващо!
Пожелавам ти да е успешна до финал Heartpulse

# 190
Honeyy страхотна чертичка!
Тихичко честито и до финал 🤗❤️🍀
Много, много се радвам 🤗

# 191
Страхотна чертичка! Стискам палци за теб и дано всичко е наред до финал! Ще вървим заедно, само здраве да е! 🤗

Момичета, отивам да подам документи в училището. Ако случайно ми се обадят ще бъда коректна и ще кажа за Б. Една година е доста време без работа, а аз много си обичам моята! Пък ако не стане здраве да е. Един вид експеримент "Има ли дискриминация спрямо бременните жени в България?" Wink
Днес имам леко гадене. Дали е от Утрогестана?

# 192
Перфектна чертичка! Честито 😍 Здраве и щастлив финал пожелавам 🍀

# 193
  • София
Честито и от мен! ☺

# 194
Honeyy- страхотна чертичка си имаш! Честито и късмет до края Yellow Heart

Ама какъв бебевалеж само Scream Искрено се надявам да не спира поне до края на темата Yum

Общи условия

Активация на акаунт