Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря тест лентички за бременност?
Какви са някои от начините за лечение на паразити?
Какви са някои от начините за лечение на отравяне с тежки метали?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря тест лентички за бременност?
-
Какви са някои от начините за лечение на паразити?
-
Какви са някои от начините за лечение на отравяне с тежки метали?
-
Какви са някои от начините за намаляване на високите стойности на ТАТ и МАТ по време на бременност?
-
Какви са препоръките за приемане на лекарството Dufaston?
)) 

Включвам се с вълненията си тези дни - та ходихме си на почивка (на море) бях решила, че за нищо няма да мисля и ще се отдам на почивката а като се върнем ще мисля за изследвания и резултати и така.. прибрахме се - едно напрежение, подтиснато състояние, задъхване (викам си ето, пак съм вдигнала ТСХ и резултатите никак няма да са добри), дойте прегледа и докато чакам се разтреперих, развълнувах, викам си ясно.. и това ще мине, мина прегледа всичко е наред, отдъхнах си.. чаках М на 23.08 но заради прегледи, баща ми беше пострадал леко и си казах че най - вероятно съм се напрегнала и това отново повлиява на цикъла ми.. до днес, сутринта - реших да си направя тест (даже обикновена лентичка, за да не хабя шуър чека вече за кой път
) тъй като днес ще пътуваме за няколко дни викам си да знам какво се случва, другата седмица да си запиша преглед при АГ да обсъдим защо закъснява, но дори сега треперейки ви пращам какво се показа.. 
Извинявам се за хаотичния и дълъг пост, но имам нужда от вашата подкрепа

Искрено се надявам да не спира поне до края на темата