Настъпи лятото - любовният сезон, бременните тук ще сме милион! ~бебеправене 378~

• 31 531
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Хъни,честита чудесна чертичка и до финал ❤❤❤

# 196
Хъни, честито и от мен, след 9м чакаме да ни замеряш с памперси Heart

# 197
Честито!!!
Здрава, успешна и щастлива бременност 🍀🌞🍼

# 198
  • София
Йей, много яко! Честито и от мен

# 199
Ей, като видях толкова непрочетени и си викам не може да няма плюсче Grinning
Honeyy, честито, желая ти лека и успешна бременност този път до финал! Ето като се регулира ТСХ как бързо се забременява.
TDO3, честита да си на патерици, желая ти скорошно сбъдване на бебе-мечтата!
Хубав петък на всички и нека продължим с хубавите новини!

# 200
Ама как само тръгна тази нова тема еееех 😍
Супер! Много яко 🤗 така да е до края..
Леко бременеене на всички и до финал 🤰

# 201
Честито Honey, много ме зарадва Grinning пожелавам и аз безпроблемно и безгрижно до финал, както е тръгнало!

Започват да растат очакванията ми към почивката, като ви слушам Wink

# 202
Наистина добре тръгна тази тема! Честито Хъни!!! Стискам ти палци всичко да върви по околоплодни води и до финал! Grinning

# 203
Честито на всички с 2 чертички. Много хубаво ми става като видя положителен тест в любимата ми тема. Желая ви лека бременност, без тревоги.
Всичко изчитам в темата и почти винаги имам с какво да се включа, но винаги някой ме изпреварва и се въздържам от спам.

Ъпдейт от мен.

Скрит текст:
Изплашиха ме, че малката изостава, реално наистина е малко под нормата за седмицата, в която съм. Следяща ме подготви за хоспитализация и ми каза, че може да се наложи да я вадят по-рано, че навън ще е по-добре. Ходих при Дяволов, който не вижда нищо тревожно, но ме вика след 3 седмици, за да проследим състоянието й, като ми вдъхна много надежди, че всичко е наред.
Ще следват ежеседмични прегледи при следящата и се надявам да почне да наддава шушулката.
Изплаках си сълзите 2 дни, не знаех на кой свят съм. Та, в тази връзка наистина желая на новите бременни единствено здрави бебета, а на още не бременните бързо да видят двете чертички 🤗❤️
П.П. Досега беше седалищно, но вече се е обърнала в правилната позиция, а това ми е много важно, защото съм се навила да раждам естествено. Затова и се насочих към Дяволов в Майчин Дом - той е привърженик на естественото раждане.

# 204
  • София
Идвам да оставя само едно 180.80 от мен с пожелание за хубав ден и още много положителни тестчета. Blush

# 205
  • София
Браво,Sea! Да расте,заедно с тумбачето още 8 месеца 🤗🤗🤗

# 206
Честито Хъни! Лека и безпроблемна!
TDO3 да си жива и здрава и с много сбъднати мечти!
Борн, палците са стиснати. Надявам се всичко да е наред. Минали сте едната граница от 1000гр така че кураж! Flowers Four Leaf Clover
Чери, успех с кандидатстването. Каквото и да стане, важното е да се чувстваш доволна от решението накрая.

# 207
born, стискам палци всичко да се развие по план! Flowers Four Leaf Clover
sea, ти направо ги учетворяваш тия резултати, бе момиче! Браво! Пу-пу Yellow Heart

# 208
Sea страхотен резултат, браво 🤗
Re-Born много стиснати палци всичко да бъде наред! ❤️🙏🤗

# 209
Хъни , честито! Чертичката ти е чудесна , няма за какво да се притесняваш ! Пожелавам ти едно сладко пухче след 9 месеца ! ❤

Общи условия

Активация на акаунт