Настъпи лятото - любовният сезон, бременните тук ще сме милион! ~бебеправене 378~

• 31 532
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Само така, че имаме милион положителни теста да правим в тази тема. (Локо, Марго .. Simple Smile

Хъни Simple Smile Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover

Сии това като на близнаци расте Simple Smile
Което ми напомня Диди как си ?

Борнче всичко ще е наред!

# 211
Sea, браво! На кой ден закъснение си?
Борн, мисли позитивно! Всичко ще е наред! Ето, дори се е обърнала госпожицата!
Хайде, чакаме още поводи за радост! 🍒

# 212
  • София
4 ден, сега не ми казвайте, че трябва да се притеснявам, че бързо расте. Само за това не се бях притеснявала... 🤔

# 213
Хаха Сий спокооо, с първата Б имах супер бомбастично чхг, смятай щом се видя сака на 6000чхг за какво е ставало дума и се беше стресирал лекарят, че нищо не вижда като мина 1500чхгто.
Всичко според мен се развива прекрасно както и вярвах!
Меги палци, вярвам и при теб ще има една естествено родена здрава мадама, дори да е една идея по финна, и пак имаш си време да си наддаде както искат докторите!

# 214
Борн,всичко си е наред!
И моята госпожица изоставаше със седмица,но накрая се роди 38г.с./секцио/ с мерките 2900гр/49см.
Хъни ,какви хубави две чертички си имаш!
Ей ,момичета...ставам и лягам с тази тема 🤣

Аз точно се връщам от фоликуметрия,ДФ (24мм.) се е спукал 🤩 и се видя течност в Дъгласа.Лигавица и матка,перфектни!Ха ,дано да се е случило чудото покрай рождения ми ден,че доста се постарахме!
Накрая ще се окаже ,че съм с ранна О (11-13ти ден) ,а до сега с тестове съм засичала все около 14ти ден на Ц и именно тогава с ММ сме работили по-старателно по въпроси 🙄

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 14:04 от TD03

# 215
  • София
Аз по принцип имам час за сряда, чудя се дали да го оставя, за сърчице знам, че  рано, но се надявам ЧХГ-то да е нараснало достатъчно все пак да види нещо. Иска ми се да обсъдя разни неща с доктора и затова бързам с една идея повече.
А за близнаци, не знам, не ми се вярва, няма нито едни в родите. 😀
 Реборн и на мен по едно време коментираха, че нещо не се развива, както трябва. Пратиха ме на някакво допълнително изследване с ехограф, не помня вече какво беше и казаха, че всичко е точно. Този ден го помня много добре, защото трябваше да ме види Чавеева ( следях се в Щерев), но изведнъж се оказа, че 10 жени с часове чакаме при нея, докато тя е в "На кафе"... Може да е много добър специалист, ама това отношение няма да го забравя. Да не говорим, че едната жена се оказа с много сериозен проблем и веднага трябваше да влезе в Токуда да ражда, знаете, че понякога всяко забавяне е от значение. Та въпреки, че и мен ме бе бяха наплашили малката шушонка се роди 3440 г в 40 г.с 🙃

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 14:22 от sea.sea

# 216
TDO3, при мен е различна О в последните месеци, в зависимост от кой яйчник овулирам - при десния е 13, при левия 16-17 ден. Не че го чувствам де от кой изскача яйцеклетката, забелязах тази закономерност след няколко прегледа при АГто. Grinning Дано да ви се е получило Flowers Four Leaf Clover
Борнче, изпращам ти много положителна енергия и се моля всичко да се нареди в следващите 3 седмици и да нямаш повече тревоги! Диди, и за теб също, стискам палци и на краката за най-доброто възможно развитие.
Сий, много хубав резултат!
Одри, аз май пак за другата тема ще оставам, а така ми се искаше едно теленце още в семейството Heart

# 217
Одри, Марго 😍😍😍
Добре съм, ще пиша по-натаък. Но съм уверена, че всичко ще е наред. 🍀

# 218
Honeyy, прекрасни чертички! Честито и до финал Hug

Sea, Cherry следя ви всеки ден. Успех на прегледите Flowers Four Leaf Clover

Диди, стиснати палчета !

# 219
  • София/Севлиево
Хъни,честито, страхотна чертичка ❤️
Сий,споко чхг е ок,четох че при такова увеличение може и на момиче да е,не е задължително да са близнаци.
Диди,не съм пускала палците да знаеш.
Борн,всичко ще е наред.Дяволов е и моят избор само да забременея.
В тази връзка чудесата при нас май тепърва започват-СГ на ММ излезе по-добра от тази от 2018-та.А не взима някакви добавки.Днес подадохме документи в клиниката,от там ще ги препратят към фонда и се надявам до 1 месец заповедта да е излязла и да действаме...

# 220
Честито и от мен Хъни, ти си пример за това как понякога нещо малко ни дели от мечтаните две чертички, веднага след като се нормализира ТСХ се случиха нещата. Затова хора пускайте си профилактично в годината щитовидни хормони, микробиология, витамини.

За ЧХГ при всички върви много индивидуално, на мен на 4ти ден закъснение ми беше 1400 и нещо после се удвояваше нормално, все ми се струваше, че е тръгнало много високо и сега преди БХС се шашнах да не отчете, че е извън границите, но стойността беше идеална. Най-важното е да се удвоява.

# 221
Honeyy тихичко честито. Страхотни чертички си имаш.
TDO3 честит празник на патерици. Дано получиш подаръка, който си пожела
Sea супер чхг

# 222
Сий, не се притеснявай перфектно ти расте ЧХГ, най- много да се окаже, че са близнаци Simple Smile

# 223
Честито, sea и Honey! Лека и успешна до финал!
СГ излезе на ММ, микробиологията след няколко дни. Не ми изглежда силно влошена , може и да бъркам. Реално не е нормоспермия.
Скрит текст:

P.S. Всъщност...някой са влошени не малко...

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 16:51 от Bubblezz

# 224
Bubblezz, нашата е сходна. Не знам дали сте се насочили към репродуктивен специалист, но е хубаво да видят мъжа ти. Може да му дадат някоя добавка или да видят за варикоцеле?
Тази диагноза не е хубава, но съм забелязала че в различните клиники пляскат каквото им падне като диагноза, така че не я гледайте много преди да сте потвърдили с още 1-2 СГ.

Общи условия

Активация на акаунт