Настъпи лятото - любовният сезон, бременните тук ще сме милион! ~бебеправене 378~

• 31 542
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Бъбълс, не съм експерт, но тук има някаква инфекция... определено чакате МБ. Задълцително на андролог. Вискозитетът е висок, сега виждам, което говори, че не се втечнява правилно еякулата и съответно сперматозоидите не могат да се придвижват добре.
Чери, това ЧХГ ама граааам не говори за проблем ❤ Имало е някакво течене да си изтече малко, не се притеснявай ❤
Сий, следях развитието, изненадана съм и очарована от това малко същество, което се заформя при теб! Много се радвам ❤ Да расте малката душичка
Хънииии, ама какви са тез страхотни, абсолютно не срамежливи чертички! До пуфкаффф финал ❤
Искам, момичета, да ни навестявате и казвате как сте 😍 стискам всиииички палци.
Редактирам се, защото, срам и позор, забравих да благодаря на Рейв за очарователната бебеносна тема ❤
Борнче, твоята беба е миньонче, ама то ние дребните сме вредни😏 и много силни, всичко ще бъде наред!

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 18:20 от Лиилоо

# 226
Мисля си след излизането на МБ или към Макки...но клоня към Кацаров дори и да се чака повечко за час.
Вискозитетът е висок, втечняването е за 18 минути обаче (ако са свързани).
Очаквах влошени показатели, карал е и заушка след пубертета. Но вярвам, че и с такива стойности все някой е успял да забременее. Също така, на консултацията след даването на резултатите, са му казали, че някой от тях са под референтните, защото обема е малко и може би, ако се вдигне обема=другите показатели се вдигат.

# 227
  • София
Ех, обичам да отворя тази тема и да видя положителен тест - чакам още ( наум ви изреждам)
Honeyy тихичко честито!Страхотни са чертичките- стискам палци да се развива всичко по мед и масло! И повличай краче!:bee:
TDO3 честит празник на патерици! Дано получиш най- желания подарък... Flowers Cherry Blossom
Sea супер си е чхг- вярвай в твоето бебче!:four_leaf_clover:
Born стискам силно палчета всичко да е наред, някои доктори обичат да шашкат само... Пък и бебетата не са по калъп както и ние не сме... Щом Дяволов е казал че всичко е наред и няма място за притеснение - трябва да е така- очаквам хубави вести след следващия ви преглед! Hug
cherry чхг изглежда супер - стискам палци скоро да ти поолекне на душата и да караш лека и успелна бременност.
bubblez Кацаров определено..ако търсите някаква консултация за евентуална инфекция или 2ро мнение имам добри ксто отношение и подхид от впечатления от др Мирчов от Вита(Уролог)
rave темата е разкош както винаги Flowers Hibiscus
Следя си ви трепетно редовно, но и аз опитвам да не спамя излишно.
Поздрави от Родопите!

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 20:11 от Animor

# 228
Момичета,
на мен мира не ми дава тоя въпрос за чувствителността на гърдите след овулация. Какво означава ако веднага след О. са чувствителни и какво означава ако не са? 
Знам, че при всяка жена е строго индивидуално, но пък и си мисля, че все означава нещо...
Вие питали ли сте АГ за рози симптом, какво казват? Какви са вашите впечатления?
Следващото ми посещение ще започне с този въпрос със сигурност..
Хубав уикенд на всички Simple Smile

# 229
Честито на всички бременни и до финал Hug
Борнче, прегръщам те миличка, желая ти всичко да е наред до края и естествено раждане и здраво бебче Flowers Four Leaf Clover HugFlowers Four Leaf Clover
Honeyy,честито много се радвам за теб Hug Браво, браво и до финал Heart
При мен положението е шаш и паника, днес бях на лекар и  най-после ми предстои стимулация с елонва, но много се притеснявам как ще ми се отрази защото дозата от 150 ми се струва голяма. Аз съм ниска и слаба и се притеснявам с тази доза дали няма да ме мъчи силно главоболие, да не припадна въобще голямо съм шубе Joy
Ако може да ми стиснете по един палец и ако съм жива ще пиша как ми се е отразило Joy
Късмет на всички, темата върви доста бебеносно така че чакам още положителни тестчета People Baby

# 230
Успех, winter! Дишай спокойно, щом док така е преценил дозата, значи е правилна!
За гърдите мисля, че е свързано с прогестерона. Ако е висок болят, ако не е не болят. Но дали е така със сигурност не знам. Не съм питала АГ. И при мен е различно, понякога веднага след О болят, понякога 4-5 дни преди М. Истината е някъде там! 🙂

# 231
  • София
Не знам дали и преди съм казвала, но преди първата ми бременност ме боляха гърдите преди Ц всеки месец. Боляха ме и в месеца, е който видях + тестчето. Точно и заради това до последно си мислих, че нищо не е станало.
След като родих обаче, две години никаква болка 🤷♀ Точно наскоро започна пак, и предния месец пропусна, което беше много странно и пак ме накара да се чудя на какво се дължи. Знам, че не е добре прогестерона да е нисък, ако е това.

# 232
При мен пък точно обратното, преди да забременея първия път по нищо не разбирах че ще ми идва цикъла и когато ме заболяха гърдите 10 дни преди датата на очаквания цикъл разбрах че съм бременна. 3 години по-късно вече ме болят гърдите всеки месец преди цикъл. Ката се замисля и доста неща ми се промениха след като родих. Та си мисля , че сега втория път няма да разбера преди да си направя тест

# 233
  • Казанлък(Бургас)
Honeyy, прекрасни чертички! Честито и до финал със сладко бебе на ръце! Hug

Sea и Cherry пращам ви много усмихнати мисли. Здрави и послушни бебета на финала! Kissing Heart

Диди, стиснати палчета и нека всичко бъде наред! Kissing Face

Winter, всичко минава и се забравя, важен е крайния резултат. Опиянението от щастие, когато се появи малкото човече. Simple Smile

Born, желая ти всичко да е наред до края, естествено раждане и здраво бебче!

# 234
Уинтър на брошурата пише - "Ако телесното Ви тегло е 60 kg или по-малко, ще Ви бъде инжектирана еднократна доза Elonva от 100 микрограма в един от първите дни на месечното ви кръвотечение (менструацията), според инструкциите на Вашия лекар.
-    Ако теглото Ви е над 60 kg, ще Ви бъде инжектирана еднократна доза Elonva от
150 микрограма в един от първите дни на месечното ви кръвотечение (менструацията), според инструкциите на Вашия лекар. "
сигурно си 61 кг Simple Smile

# 235
Не съм Одри, затова се притеснявам, едва 50 кг съм, но се оказа че се прилага и над 50 кг тази доза. Thinking И аз четох листовката и се ошашках, ММ ме бъзика че освен мен никой не чете листовките, дори лекарите Grinning
Не знам, надявам се да оцелея, с тази доза ще съм и така. Дано поне има много Я и да са качествени, иначе май е сигурно че ще се измъча Sad

# 236
Winter, успех! И аз мисля да питам в клиниката за Елонва, ако стигна до нов опит, четох много добри отзиви за комбинацията й с перговерис, с който бях при първия полу успешен опит. За самофинансиране обаче при мен не става, въпреки че е само една инжекция вместо 5-6 тук е супер скъпа и затова рядко работят с нея. Ако ми се усмихне щастието с финансирането обаче ще разпитвам за нея, най-вече заради по-доброто качество на Я. Много Я не ти трябват, важно е качеството, а не количеството Flowers Four Leaf Clover

# 237
Благодаря Марго Hug Аз пък намерих всякакви отзиви за тази елонва - има и недоволни, като всяко нещо. Моят АМХ е под 1 и сигурно затова съм с нея, защото не очакват добър отговор, дано си права и да влияе добре на качеството на Я, защото и за него казват че не ми е добро Sad Стискам ти палци за финансиране Flowers Four Leaf Clover

# 238
Не си сама и аз чета брошурите, после съм супер досадна с въпросите, ама по-добре така.
Марго и аз съм чела тук по форума добри отзиви. Не можеш ли да си го вземеш от бг ?

# 239
  • София
Аз почти никога през живота си не съм имала болезнени гърди, преди цикъл понякога ме боли корема, но не е нещо кой знае какво. За момента сиптоми нямам, освен от време на време леки спазми, но си пия ношпа и всичко е точно.
 Ние сме на морето и точно като пристигнахме малката реше да се разсополяви, стискайте палзи бързо да  минава и да не ми лепне нещо, че лоша работа. 😔 Много ми е странно между другото да съм на морето  и да не могя да правя любимите си неща- коктейлчета, печене, висене по цял ден на плажа и басейна, но в никакъв случай не се оплаквам, всичко бих направила само да се задържи малката душичка!

Общи условия

Активация на акаунт