Настъпи лятото - любовният сезон, бременните тук ще сме милион! ~бебеправене 378~

• 31 545
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, при мен май всичко приключва. Чувствам се все едно ми идва и кървенето се усили. Обадих се на док, каза да спирам всички лекарства и да си ми дойде. Дано се изчистя сама! Може би БХС, не знам. Тежко ми е, но по-добре сега, ако нещо не е било наред ...
Ще си поплача, ще се изправя, ще наместя короната и ще продължа към мечтата си! 🍒

# 241
Чери, кой ден закъснение ти е? Според мен е хубаво да отидеш на преглед преди да спреш лекарствата. Дръж ни в течение. Стискам палци Hug

# 242
  • София
Чери,сърцето ми се сви Sad Съжалявам много! И все пак второ мнение? И още нещо - не помня на какви лекарства си,но моето аг категорично ми каза да не се спират рязко прогестероновите,а в рамките на два дни да се намалят /независимо, че се знаеше,че ще прекратяваме с медикаменти/. Според него твърде изобилно се кървяло иначе. Но както прецениш....
Силна прегръдка от мен.

# 243
На утрогестан бях. Но имам едва 4 поставяния. Не мисля, че има шанс за добър развой. Така е било писано. Само дано не се налага да ме чистят, че да можем да си пробваме веднага.

# 244
Чери, мила, отивай на лекар.  Ако е нисък прогестерон има инжекции, които ударно го вдигат. Моя близка кървя с ярка кръв 3 пъти и благодарение на тея инжекции сега има юнак на 3 години.

# 245
Чери как така? И според мен трябва бързо да отидеш на лекар даже в спешното Scream ЧХГ не беше ли високо? Много стиснати палци, прегръщам те Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 246
Ехх, Cherry, сега те прочетох и тук. Много много съжалявам, и все пак продължавам да стискам палци за положителен развой .

# 247
Чери, стиснати палци и от мен за най-добрия развой! Hands Pray

# 248
Mrs. Cherry според мен по-добре първо да отидеш на преглед и тогава да спираш лекарства.
Стискам палци да не е това, което си мислиш.

# 249
Чери, стискам ти силно палци да се задържи твоята точица, но каквото и да става съм съгласна с момичетата, отивай на преглед още утре. Не прави нищо прибързано, нито се отчайвай преди да е напълно сигурно. Пращам ти силна прегръдка Heart

# 250
По-добре утре пусни чхг да се види дали пада така ще разбереш ако е действително БХ също и прогестерон. И ако пада тогава може да се говори за спиране или намаляване на лекарствата. На лекар толкова рано е силно вероятно да не се види нищо, дори при нормални обстоятелства. Успех, дано нещата тръгнат в положителна насока

# 251
  • София
Стискам силно палци, Чери!!! Иди наистина на лекар.Дано успее да се задържи!
 Малката се влоши и се прибираме по спешност днес. Вечерта вдигна Т, а тази сутрин се събуди с лаеща кашлица.😔

# 252
Чери, дано се закрепят нещата, и аз мисля, че не е зле да те видят и изследват.

Sea.sea много неприятно, дано се оправи бързо и не е К.

Хубава неделя ви пожелавам, ние се добрахме до БГ и започва роднинското обикаляне Blush.

# 253
Sea, дано всичко е наред само не я води при джипи ако не е спешно,ще ви карат  PCR или от бързите ако е малка... Само излишен стрес за теб.... Успех 🍀
Чери мила стискам ти палци всичко да се оправи много бързо!

# 254
  • София
Ами мисля да я заведа, ние сме към поликлиниката на България, казаха, че преглеждат болни деца без да трбява тест. Всичко  е възможно, но все си мисля, че не е Ковид. Първо, защото всичко започна с много кихане, а това е един от най-редките симптоми, а и кашлицата и е много специфична, гласът и променен. На ларингит ми прилича повече на мен, ама да видим. Confused
 Най- ми  гадно, че утре е 50-та на мама и няма да можем да отидем, ама какво да се прави. 😔
 Извинявам се, че не съм по темата, ще гледам да не спамя повече.

Общи условия

Активация на акаунт