Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря тест лентички за бременност?
Какви са някои от начините за лечение на паразити?
Какви са някои от начините за лечение на отравяне с тежки метали?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря тест лентички за бременност?
-
Какви са някои от начините за лечение на паразити?
-
Какви са някои от начините за лечение на отравяне с тежки метали?
-
Какви са някои от начините за намаляване на високите стойности на ТАТ и МАТ по време на бременност?
-
Какви са препоръките за приемане на лекарството Dufaston?

пусни едно чхг, и лягай, има си надежда нищо ще се е усилило зацапването, а крампите дори и силни са нормални, за тях ношпа. Как си днес? Стискам палци!
чакаме
Sea много кофти за малката, но с правилните лекарства и тук момичетата са дали рецепта за кашлица, всичко ще се оправи, а ти се пази много момиче и пии повече витамини
За мен - в четвъртък съм на преглед, не съм спряла да се моля всичко да бъде наред (даже вчера ходих и на църква), нещо от време на време ме наболява кръста, сякаш ще ми идва, от време на време и яйчниците се обаждат, не знам дали е нормално, ако при някоя се е случвало моля да сподели. Хубав ден и прекрасна седмица
Надявам се всички да сте здрави и да сте добре 😊