Настъпи лятото - любовният сезон, бременните тук ще сме милион! ~бебеправене 378~

• 31 547
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Чери стискам палци да се оправят нещата. И аз съм за ЧХГ и прогестерон както и за преглед!
Сеа дано се оправи бързо, а ти се пази.
Аз си чакам лелката да дойде и да се маха по-бързо, че да започваме наново. Вече си станаха 2 години гадна работа, но продължаваме 🤗
Много стиснати палци за положителни тестове!

# 256
Чери, стискай момиче. Отивай на лекар по най-бързия начин и наистина ако може още днес пусни ЧХГ.
Преди месец лежах в патологична. Една вечер приеха момиче, която кървеше и то с ярка и обилна кръв. Същия ден е била на преглед и са хванали сърдечни пулсации. Оказа се, че ембриона е добре.
Сложиха я на системи и инжекции и до сутринта почти нямаше зацапване, а след прегледа нещата изглеждаха добре.
Така, че не отписвай бременността, а действай и наистина намери начин да си почиваш. Под почивка, докторите имат предвид да се лежи.
Sea, бързо да се оправя детенцето и се пази Hands Pray
Winter, моята стимулация беше с Гонал и бях с много високи дози. Започнах от 325 и стигнах до 375. Постоянно ми го увеличаваха, защото трудно реагираха яйчниците ми. Идеята ми е, че започваш с една доза, а с прегледите док. може да регулура дозата.
Успех и помни: не е важно количеството, а качеството на извадените фоликули Blush
Аз съм пример за това.

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 11:33 от m-angel

# 257
Уфф Чери Sad пусни едно чхг, и лягай, има си надежда нищо ще се е усилило зацапването, а крампите дори и силни са нормални, за тях ношпа. Как си днес? Стискам палци!
Сийсий в поликлиника България ще ви прегледат, и ние сме там,  и на мен на ларингит ми звучи.

# 258
Черешке никакво отказване и никакво предаване! Колкото и да е трудно горе главата и започвай борбата! Дано нещата се развият добре! Не губи надежда, чакаме добрите новини 🤗

# 259
Чери, стиснати палци и от мен, не губи надежда, чудесата се случват

Сий, и аз съм болна в момента, започна с кихане и болки в гърлото в четвъртък, продължи с хрема в петък вечер, а вчера почти си загубих гласа и се появи кашлица. Някакъв вирус е най- вероятно, една колежка го изкара преди седмица. Стискам палци за скорошно оздравяване!

# 260
  • София
Вирус и казаха, лошото е, че и мен ме почна гърлото. Смуча лукчета тука, нещо друго ефективно да предложите?

Чери, как си? Мислим те!

# 261
Sea, гадно, но много ефикасно поне за мен е сок от жълт лук.
Настъргваш и изцеждаш с марличка. Достатъчно е една супена лъжица да глътнеш, но после да не ядеш и пиеш нищо поне 30 Мин.
Другото, което на мен много ми помага е содата за хляб:
В чаша хладка вода разтворяш чаена лъжичка сода и правиш гаргара по няколко пъти на ден.
Содата може да се смеси с мед, като съотношението е 2:1 мед и сода. От тази смес може да приемаш по лъжичка, когато усетиш сухота или започнеш да кашляш.

# 262
Чери, не се самонавивай! Отивай на доктор Heart чакаме

# 263
Sea при гърло аз правя една рецепта от бабините деветини.
В 1л вода се разтварят 10 лукчета, 1пакетче небет шекер, 2-3бр локум лъжичка мед и сока от един лимон(на водна баня) пия го на части през деня и вечерта правя ново(ако има и джинджифил слагам 3-4 резенчета и посше прецеждам). На мен поне много ми помага. Правя си го от години.
Mrs. Cherry какво се случва с теб?

# 264
Чери стискаме ти всички палци, дано нещата се наредят по най-благоприятния начин за теб.
Момичета утре съм на цитонамазка и микробиология, знаете ли дали може днес да правя секс, дали ще повлияе на резултата, лекарката нищо не каза.
Аз бях на преглед, но на последен ден от Ц, така се падна часа и неможеше да ми вземе пробата миналата седмица.
И още нещо, ММ го заболя кръста и е на инжекции, дали да правим опити изобщо този месец, една инжекция има кортикостероид а другите са "Алмирал". Не знам какво да правим , да пропускаме ли, да няма поражения на спермитата? 😟

# 265
Добро утро момичета! Благодаря на всички Ви за хубавите думи, пожелавам в най - скоро време всички заедно да сме в отчетни и да си бременеем Heart Mrs. Cherry стискам силно палци, всичко да бъде наред и те прегръщам силно, чакаме те Hug Sea много кофти за малката, но с правилните лекарства и тук момичетата са дали рецепта за кашлица, всичко ще се оправи, а ти се пази много момиче и пии повече витамини Kissing Heart За мен - в четвъртък съм на преглед, не съм спряла да се моля всичко да бъде наред (даже вчера ходих и на църква), нещо от време на време ме наболява кръста, сякаш ще ми идва, от време на време и яйчниците се обаждат, не знам дали е нормално, ако при някоя се е случвало моля да сподели. Хубав ден и прекрасна седмица Flowers Hibiscus

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 09:00 от Honeyy

# 266
  • София
При мен също яйчниците се обаждат от време навреме, до колкото знам леки болки, и придърпвания са нормални, защото матката расте. Опасни са силните и рязки болки.
  По-добре ми е гърлото днес, момичета, благодаря ви.

# 267
Добро утро , момичетааа Simple Smile Надявам се всички да сте здрави и да сте добре 😊

В петък трябва да ми дойде ама реших днес да си направя тест и излезе това. С първата бременност ми отчете 3 дни преди датата и сега не ми се чакаше ама май е невалиден е този тест нали?🤔 ( за първи път купувам такава марка)

# 268
Съншайн, дават ги надеждни тези тестове. Изчакай няколко дни и повтори, но за мен е положителен.

С честитките се въздържам вече, но стискам палци следващият тест да е категоричен. Успех.

# 269
Момичета, благодаря за подкрепата и за това, че ме мислите! ❤
Не мисля, че има шанс тази Б. Просто се моля да ми се размине кюретаж, че дори и медикаментозен, ако може ... Като цяло имам доверие на моята АГ. Както ви казах спрях Утрогестана и чакам, ако мога да се изчистя сама. Имам болки, не нетърпими все още и изтича кръв, но не мисля, че е достатъчно. Дано се засили. Болките в гърдите постепенно намаляват. Температурата също спада. Явно прогестеронът намалява и все си мисля, че ще се засили течението.
Ако има някой, който е минал през това, моля да сподели, много ли трябва да тече и силни ли болки? За сега още не съм стигнала нормален цикъл даже, като количество. Към края на седмицата ще отида при АГ да види какво се случва и ако има нужда предполагам, че ще изпише медикаментозен А.
От психическа гледна точка го приех. Странно е как човек се разделя с нещо, което дори реално не е имал! В такива моменти ти се разделяш с една представа, с една мечта, която ти се е изплъзнала между пръстите. С едни очи, които реално никога не си видял, с едно ухание, което всъщност не си успял да усетиш! Тежко е, но знаете какви сме силният пол - изправяме се и наместваме короната. Винаги!
Явно не му е било сега времето! А и със сигурност щом се стигна до тук нещо не е било наред. БХ ли беше това, не знам. С толкова висока стойност ЧХГ, по-скоро не. Ще си задам въпросите и на АГ като отида!
И така! Борбата продължава, надявам се още от следващия месец! 🍒

Общи условия

Активация на акаунт