Настъпи лятото - любовният сезон, бременните тук ще сме милион! ~бебеправене 378~

• 31 194
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Gerata81, съжалявам че така се е получило. Мисля че най-добре лекарите да ти обяснят какво имат в предвид, защото това което са казали не значи нищо конкретно. Погледни темата за кюретаж и забременяване. Може някое момиче да е получило същото обяснение.
Пожелавам успех скоро!

Честито на всички които имат нови чертички, потвърдени чертички и тестове! Успех и до финал!
Ели, дано помогне и съвсем скоро да се похвалиш! Св. Мина е прекрасно място и много хора отиват там и носят добра енергия , така че да се заредите хубаво! Стискам едни ЕЙ ТАКИВА ГОЛЕМИ палци!

# 121
Eли честита годишнина! Наистина дълголетните семейства в днешните забързани, стресови, турболентни времена са рядкост. За съжаление. Пожелавам ви още много години да посрещнете заедно и след посещението днес, за каквото се помолите на св. Мина да се сбъдне! Сестра ми се казва Мина и сме ходили в този манастир, харесвам го. Flowers Four Leaf Clover
Сийсий много добре, много добре, аз умишлено си замълчах при първия резултат, смятам че толкова рано една бременност може да тръгне и така и така. Ще проследиш ли пак след 48ч? Стискам ти палци и имам вяра! Ще те чакаме в отчетната, за да честитя подобаващо! Flowers Four Leaf Clover
Чери браво че си отишла на доктор, силно се надявам да не е нищо важно това зацапване. Абсолютно възможно е. Дори аз като зацапах в 6та и 7ма гс акушерката и доктора ми казаха, че не малко Б започват и си влачат дори до 3 месец зацапванки и всичко си е топ. Но ти си имаш съвсем реалистична настройка като те чета, затова и за теб големите палци. Следя. Flowers Four Leaf Clover
Добре дошли на новите, дано сега като се престрашихте, темата ви донесе късмет!

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 15:37 от Ivied

# 122
Eли честита годишнина!
Sea резултата ти е супер, сега спокойно и само позитивно мислене 🤗
Чери всичко ще бъде наред, много стиснати палци и ще чакам нови 🤗
На новите момичета, добре дошли и пожелавам бързо да се похвалите с + тест. 🍀

# 123
  • София
Мисля да пусна пак след 48 часа, да 😄

Аз съм такава пъзла, че дай Боже всичко да е наред чак след ФМ бих влязла в отчетна тема. 😀

# 124
Ели честита годишнина! Най-важното имате, а другото ще дойде.

Чери моя приятелка имаше зацапвания до 4ти месец, а сега малкият ми е най-любимото дете и на 2 години говори на 4 езика Wink стискам палци.

Sea.sea супер новина, ама ти значи не си проследила О, като нищо ще е била късна и ще се качва тепърва! Ако имаш съвет за тестовете в офис сподели моля те, че с О тестовете имам затруднения в момента - айде теста все ще си го скрия някъде, ама чак чашка да разнасям, не се виждам Smile

Добре дошли на новите момичета, каквото било било, от тук нататък горе главите и само ++!

# 125
  • София
Проследих я с тестове, ня 17 ден ми беше положителен  тестът.

Ми какво да ти кажа... Имах чашка с капаче, някаква евтина беше, която вече няма да ползвам за пиене, ако ме разбираш. Grinning Всичко напъхах вътре и на излизане също там, ако видят тест в тоалетната, отишла е работата... Grinning

# 126
Ели, честита годишнина! Желая ти от сърце на следващата да сте с поне още един член семейство!
sea.sea, не можеше с тази колективна положителна енергия да е друг резултата! Heart Палците остават стиснати Wink
Черешке, може би се окопава хубава ембриончето на топло. Дано скоро минат тези тревоги и да можеш да се успокоиш Hands Pray И продължавам да не разбирам защо не иска тези лекари да знаят нивото на прогестерона. Вярно, че преди да е локализирано сакче на правилното място няма смисъл от такива препарати, но поне информативно аз бих се интересувала.
Knysna, по повод тестването на работа - аз преди ходех с една от малките пластмасови чашки за сладолед, които продават тук, но благодарение на Одри и съвета й намерих по-дискретно решение, събиращо се в джоб - пластмасова капачка от бутилка Wink
Добре дошли и от мен на новите момичета!

# 127
Марго, и аз не знам. Изрично попитах дали да пусна и прогестерон, така и така давам кръв. Ама не било нужно. Явно, ако е над 50 резултата, задължително ще изпише Утрогестан, независимо колко е висок. Поне така си го обяснявам. Нещо взе да ме хваща страх от ИМ. Абе всякакви ги мисли човек, особено човек без работа като мен!
Иначе от лабораторията ми казаха утре на място да отида за резултат. Не ми дадоха код или друго да мога онлайн да провера. Явно са някакъв клон или не знам, много смотано! То така не се живее в неизвестност па макар и по-малко от 24 часа. И постоянно ровене в нета, какви ли истории не прочетох! Но няма какво - ще се чака!

# 128
  • София

Чери моя приятелка имаше зацапвания до 4ти месец, а сега малкият ми е най-любимото дете и на 2 години говори на 4 езика Wink стискам палци.

Sea.sea супер новина, ама ти значи не си проследила О, като нищо ще е била късна и ще се качва тепърва! Ако имаш съвет за тестовете в офис сподели моля те, че с О тестовете имам затруднения в момента - айде теста все ще си го скрия някъде, ама чак чашка да разнасям, не се виждам Smile

Добре дошли на новите момичета, каквото било било, от тук нататък горе главите и само ++!
Една идея от мен без чашка - самата опаковка на О теста се ползва за целта Smile
Браво, Sea Пожелавам ти до финал леко и безпроблемно Relaxed

# 129

Ksyna, аз правя тестове за О. в офиса супер безпроблемно, харесала съм си една капачка от дезодорант Dove, слагам си я в джоба, заедно с едно пликче тест, правя каквото правя, после си мия старателно капачката и по обратната схема до чантата.. и така - никой нищо не забелязва Simple Smile

# 130
Сий, Чери - честито и без притеснения! Всичко ще мине наред и очакваме, както открихте темата с + тестове, така и да ни ръсете и да ни замервате с памперси ❣️🤰🤱👼

Относно тестовете на работа веднъж ми се случи да си направя тест в работно време и си бях взела такъв с малка чашка в комплекта.. Направо с чантата си отивам до тоалетната, когато ми дойде М винаги си ходя с чантата в тоалетната и някак си ми е по- лесно така 🤭 Мился този месец да пробвам с тестове за О и затова си запазих чашката в едно джобче в чантата и така мисля да процедирам.. Да видим тестовете какво ще покажат, че както ми откриха пкя мин месец и чета, че при някой показват при някой - не.. Но длъжна съм да пробрам 🤷🏼‍♀️

# 131
А нямате ли пластмасови чашки в офиса?
Друг вариант е чашка за стерилна урина от аптеката с капачка - 60 ст. Simple Smile

# 132
  • София
Имаме чашки, ама някак си подозрително ще изглежда, пък аз съм само с поли и рокли, няма кое къде да скрия Joy

# 133
Здравейте, искам да попитам тези от вас, които си правят вливания на интралипид, колко вливки направихте докато успеете да видите положителен тест? И дали правят вливания в събота в Малинов? Благодаря и успех на всички!

# 134
Тихичко честито, sea.sea нека е безпроблемно до края Blush
Cherry сега ти си наред, стискам ти много палци Hug

Общи условия

Активация на акаунт