Настъпи лятото - любовният сезон, бременните тук ще сме милион! ~бебеправене 378~

• 31 190
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, момичета!
От няколко месеца ви чета и накрая се престраших и аз да пиша.
На 30 г. съм,  от София, правим опити за първо дете от 5 месеца (този месец ни е 5-и) Цикълът ми е средно 29-30 дни. Този месец съм се запасила с тестове за овулация, за да мога да я засека. Преди 2 месеца я засякох на 20-ия ден, но тогава и менструацията ми закъсня - дойде на 33 ден. Пия фолиева киселина и започнах от този месец и Витекс (надявам се да ми помогне, защото имам много болезнена менструация).
Успех на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 106
Чери, честито. Надявам се при теб тревогите да са отминали и търпението ти да бъде възнаградено с ясни сърдечни пулсации Heart
Sea, следя и твоят "сериал". А дано да расте ЧХГ. Отпусни се следващите часове и се наслаждавай на мисълта, че си 🤰 и дано да е така и през следващите осем месеца.

# 107
  • София
Добро утро, момичета, наминавам да ви пожелая хубав ден Heart Exl
И стискам палци на Sea

# 108
Добро утро от морето🏖️ Изпращам ви виртуално от морския бриз, за  успокоение на нервната система на всички, които малко или много са се напрегнали по една или друга причина🌊
Sea стискам палци и очакваме добрите новини 🤰

No stress 😌

# 109
Добре дошла Амнел! Стискам палци за успехи скоро!
Чакаме добрите новини Сиси и Джоди!

# 110
Здравейте, момичета! Hug
Досега само четях, но е крайно време да се присъединя! Simple Smile
 На 29 години съм, след 3-та, вече успешна инсеминация (27.07), с положителен, кръвен тест на 08.08. На 28.08 съм на първи преглед, надявам се да успеем,  да видим "нещичкото". Simple Smile))
Успех на всички и слънчева, усмихната сряда желая! Hug

# 111
Малко ми е трудно да започна. Изчетох различните теми, свързани с желанието си за бебе и събитията от този месец, които ми помогнаха от части да преодолея болката и дадоха насоки - какво трябва да предприема. На кратко.. имам дъщеря на 19г. и син на 17г. И двете износени и родени без проблеми, но тогава бях млада на 19 и 21год. От близо 3 години съм с нов партньор, с когото се надявам, че ще стареем заедно 😏 . Преди повече от година и половина решихме да работим за бебе. Тъй като нищо не се случваше, реших че е време за репродуктивен специалист. Записах си час за в деня на овулацията и се явих на преглед. След като ме прегледа на АГто коментара беше, че има условия за едно нормално забременяване. Все пак трябваше да тръгнем от някъде - назначи изследвания от 3ти до 5ти ден от Ц и ден за цветна снимка. До тях не стигнах... забременяла съм в този ден, след прегледа. След 6 дни закъснение си направих тест с две наситени чертички. Радост голяма, притеснения никакви (все пак 2 деца съм износила, проблеми, аборти никога, Ц без болки цял живот) до 8г.с когато се появи кафеникаво зацапване ☹. Веднага отидохме в болницата.. уж всичко беше наред, тогава чух за пръв път сърчицето. Оставиха ме за няколко дни на системи, но зацапването си продължаваше. При изписването пак чухме сърчице, което след 5 дни в 9г.с. се установи, че е спряло. Назначиха дата за абразио след още 5 дни на 3.08 ( беше ужасно да знаеш, че е в теб, а всъщност си е заминало). Добре че бяха вашите теми да съм вглъбена в тях, иначе ужас. Утре съм на контрола след абразиото, физически се чувствам добре, но психически не съвсем, на моменти ми е много мъчно, мъчно ми е и за вашите загуби. Един въпрос ме мъчи... на сестрата в отделението следящата ме доцентка е казала по телефона - по повод изследването на ембриона, че не е необходимо, защото според нея се дължи на " невъзможност на майката да износи плода" какво се има предвид?
Не стана никак кратко 😑
Пожелавам на всички ви да се случат така желаните две чертички Hug

# 112
  • София/Севлиево
Добре дошли мили момичета!
Аз реших-днес отиваме до Св.Мина да се помолим с ММ за втора рожба и за подобрение на първата.На този специален ден преди 16 години се взехме ,а преди 13 станахме семейство пред държавата и Бог!Вярвам че ще ни донесе щастие щом минахме през толкова много трудности и въпреки всичко продължаваме да сме заедно и да гледаме в една посока...На някои от нас е съдено да вървим по труден път,но съм сигурна че всяка ще има своите рожби...

# 113
Елислава, честита годишнина! Имате се взаимно вече толкова време, това е най-важно! Да има с кого да споделиш радостите, но и трудностите! Да зваеш, че някой те чака да се прибереш. Безценно 💙 Днес вече са рядкост семейства с толкова дълъг общ път! Съхранете го!
Аз днес пак имах зацапване сутринта. Отидох при АГ. За щастие се е върнала вече от отпуск. Гледа ме с коремен и с вагинален - нищо не се видя. Изпрати ме на ЧХГ и утре с резултата при нея. Ако е над 50, ще изпише медикаменти за задържане. Ако е под тази граница не попитах 🥺 Чак утре ще излезе в Рамус. Не беше ли за няколко часа??? Питах дали и прогестерон да пусна, каза нямало нужда... И така. И моята не се знае още! Или, или. Споменах й, че мисля, че съм с късна О, тъй като напоследък доста ми се удължи Ц. Много ми е такова едно свито. Но в крайна сметка каквото е писано ще стане! Не губя надежда в моята черешка 🍒

Редактирам се със снимка на тестове. Последният е от днес 9 дни закъснение.

# 114
Чери, спокойно, според мен всичко е ок, не знам, така го усещам. Последния е най-в ляво нали?

# 115
  • София
Момичета 52.47, направо се е учетворило!

Чери и аз понеделник и днес бях в Рамус, а в колко часа беше ти? Да не би, ако е пуснато над определен час да остава за следващия ден.

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 14:08 от sea.sea

# 116
Да, най-ляво е днешния!
Sea, браво, много се радвам! Аз бьх около 12ч днес.

# 117
  • София
Аз първо бях в една малка лаборатория, там мисля, че казаха, че в 12.00 ч идват да вземат пробите и може би твоята проба да е останала за следващия курс, не знам де, само гадая. При супер блед тест ми е над 50 на мен. Твоята черта е доста наситена според мен ще си доста над 50. Иначе ходиш ли на работа сега, може би, ако имаш възможност да полежиш повече, ще помогне.

# 118
Начален учител съм, но в момента не съм на работа. Полежавам колкото мога, но и детето си иска своето, не мога постоянно. То иначе самото зацапване е съвсем леко, даже и ежедневна превръзка не трябва - само при забърсване и то не всеки път, но го има!

# 119
  • София
Аз съм забравила, че и ти имаш по-голямо детенце. Стискам палци, но съдейки по наситения тест всичко ще е ок.

Общи условия

Активация на акаунт