Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря тест лентички за бременност?
Какви са някои от начините за лечение на паразити?
Какви са някои от начините за лечение на отравяне с тежки метали?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря тест лентички за бременност?
-
Какви са някои от начините за лечение на паразити?
-
Какви са някои от начините за лечение на отравяне с тежки метали?
-
Какви са някои от начините за намаляване на високите стойности на ТАТ и МАТ по време на бременност?
-
Какви са препоръките за приемане на лекарството Dufaston?

m-angel беше писала че е успяла с по-малко Я, може ли да споделиш какво взимаше преди трансфера, преди съм ползвала утрогестан и понеже от него съм слагала по 3*2 или 3*3 и сега този кринон по едно гелче ми се вижда много малко

винаги ме разсмиваш ! Да, чувала съм и за такива случаи , докато спят хората ... Оврат е, дано на никоя от нас не се случи!
Имах 2 дни закъснение, но нарочно не правих тестове, защото се е случвало да ми дойде на 33 ден и ето - днес на 32-рия ден дойде... Следих овулация - най-наситена черта имах на 18-тия ден, след това избледняваше. Този месец ще се трудим повече, пък дано ни е на късмет.

Хем се разбахме ако няма бременност да се чуваме по телефона, сега трябвало да види...Еми няма да чакам за час и после 100 лева още да дам за консултация само за да ми каже на колко точно да сменя дозата... Сега просто се чудя дали директно да скоча на 0.50 на ден, защото съм чувала че сърцебиене се получава. Същевременно ми се иска тази 1 пуста единица да я сваля следващите 45 дни