ОСМИ клас 2020/2021 - Със съученици и училища нови сме пак за подвизи готови :)

• 30 891
  • 821
  •   1
Отговори
# 225
  • у дома
Светле, не!
По всяко време ще може да се заявява преминаване от една форма, в друга.
Благодаря-моето не очаквам  да се мъчи или труди 8 кл-по АЕ със сигурност още миналата година покриваше В1,за тази ще го тествам септември.По математика мога да си му обяснявам аз,по информатика и ИТ погледна учебниците и каза,че повечето неща ги знае.Само бел ми е мъка..за философията мисля,че ако си чете уроците не би трябвало да е проблем.В училището му ИИ.музика.ФВС и на живо и по време на ДО са си били разтоварващи и ненатоварващи.

# 226
ГолЕма драма ще настане, че детото няма да се влюби, как ще го преживея - не знам. Сигурно ще се срине света...

Сега сериозно. Мисля си, че ще се следва концепцията на научния екип на "Кеймбридж", която предполага затваряне и отваряне на етапи - за да няма сериозни щети в двете сфери - икономическа и здравна. Бяхме затворени, отвориха няколко месеца за да могат хората да работят и да вземат "глътка въздух" социален живот, започнаха да се увеличават новозаразените и предстои зимния период пак затваряне няколко месеца. Напролет пак ще сме свободни да се шляем из улиците... И така ще се регулира баланса човешки жертви/икономическа криза.
Аз очаквам от октомври месец отново да се мине на ДО, но да видим дали ще стане така Simple Smile

Иначе за стратегията на МОН съм без думи: "В същото време съзнаваме, че тази стратегия не е приложима навсякъде в нейната цялост и очакваме тя да се прилага, където и доколкото е възможно."

# 227
Ние с набора сме на Вършец

В интерес на истината не е любител като мен на минералната вода и се разхожда  в планината.

Той е диспансеризиран с хронично рисково заболяване,но ако реша да е ДО явно ще трябва аз да го обучавам..Ама мисля да си задам въпросите на РС или ще е късно-има ли срок за заявяването на обучението на такива деца?

Svetlaem,
Хотел Ата???
Ха ха ха и ние сме тук! Май сме в съседни стаи😄😄😄

# 228
  • София
Elwing, къде е тази чиста вода? Липсва ми морето.
Приморско, южен плаж. Следобяд излизат водорасли обаче. Много е пълно, бяхме тук в началото на юли, съвсем различно беше - празно и призрачно. Сега имам чувството, че цяла България се е изсипала тук. Маски, мерки и дистанция - нула.
Никак не ми/ни се "влиза в час" с училищните теми, но ще трябва... Ще ви чета като мога.

# 229
На всички почиващи- да си изкарате страхотно!
Я, да няма сбирка във Вършец, а аз да съм пропуснала?🙂

# 230
На всички почиващи- да си изкарате страхотно!
Я, да няма сбирка във Вършец, а аз да съм пропуснала?🙂

Бисе,
Чисто съвпадение е😄
Явно има 2 “набора” в хотела, които презареждат батериите преди 15.09.

# 231
Raly, значи, ако не се запознаете и не качите общо фото, не съм ви приятелка повече😀

# 232
  • София
Raly, Светле, моля, разкажете за този хотел, че се оглеждам някъде да отидем около 22.09, задължително с вода.

Стон, ако искаш породисто коте, най- добре търси лицензиран развъдник. Бтв, в тукашната котешка тема се търси осиновител за един пораснал клепоух британец.

Elwing, вярно е лудница в Приморско- ходихме преди няколко дни в лунапарка, та чак децата се втрещиха колко хора има в градчето.

# 233
Raly, Светле, моля, разкажете за този хотел, че се оглеждам някъде да отидем около 22.09, задължително с вода.

Стон, ако искаш породисто коте, най- добре търси лицензиран развъдник. Бтв, в тукашната котешка тема се търси осиновител за един пораснал клепоух британец.

Elwing, вярно е лудница в Приморско- ходихме преди няколко дни в лунапарка, та чак децата се втрещиха колко хора има в градчето.

milasara,
Аз лично съм доволна. Идваме тук от 10 години. Има 2 басейна- вътрешен и външен. Т.е. става за хубаво и за лошо време. Водата е топла. Страхотни коктейли на бара. СПА пакетите са на добри цени. Вечер има възможност за разходка до центъра. Там пекат едни много вкусни сладки “коминчета”. Хем разходка, хем десерт😄
Има готина кръчма до хотела с Врачански специалитети. Ако сте с кола има възможности за обиколка...

# 234
Разбирам привържениците и на двете крайности в разговора около пандемията. И в двата случая става въпрос за живота като ценност.
Младостта е като филиз - и асфалт разрушава. Ще се справят децата ни.

# 235
Нещо днес ми е криво, без повод, женска му работа вероятно. И изведнъж се замислих, че сагата 7 клас мина. Няма да ви казвам как вдига духа самата мисъл, че всичко свърши. Ще знам друг път как да си оправям настроението.

# 236
  • София
Имам чувството обаче, че краят на сагата седми клас не е край.
Такива екземпляри сме се събрали тук, че това, за което пише Мария е само затишие пред буря.
Всъщност докато си почиваме, се оглеждаме за нова битка. 😁

# 237
Нещо днес ми е криво, без повод, женска му работа вероятно. И изведнъж се замислих, че сагата 7 клас мина. Няма да ви казвам как вдига духа самата мисъл, че всичко свърши. Ще знам друг път как да си оправям настроението.

Ох Мария,
Според мен новата учебна година ще ни е подготвила толкова изненади и динамика, че накрая книга ще напишеш.
А може и поема- бая таланти има в групата❤

# 238
  • София
Аз се надявам поне известно време да учат присъствено.
Не знам дали икономиката ни може да издържи повторно затваряне по домовете, а и психиката ни.
От друга страна като почнат гриповете и настинките, всеки ще се чуди какво е прилепил. Покрай повишената заболеваемост е добре да си остават вкъщи учениците за по 2 седмици.

# 239
Поне месец ще изкарат присъствено. Но много ми се ще дори дистанционно всичко да си върви сериозно: училищни и извънучилищни школи, клубове, уроци. Сега им е времето да  учат.
Мисля си, че от ноември до март ще са си все ДО, нищо, че министърът говори за 30 дни. После с цъфтежите не ми се мисли за децата с алергии. Има да ги привикват в отделната стаичка и да ги питат защо кихат.

Общи условия

Активация на акаунт