Щори Солис - станете дизайнер в собствения си дом и изберете щори за детската стая

• 8 058
  • 265
  •   1
Отговори
# 225
Моят избор са щорите ден и нощ. Децата ни са малки и лесно ще се справят и сами с тях. Според мен са много практични и изглеждат много добре.

# 226
Харесвам щори "Ден и нощ" и мисля, че са подходящи. Харесва ми това, че може да се регулира светлината и че цветовете не се влияят от атмосферните влияния.

# 227
Много ми харесват щорите  „ден и нощ“  много ми допада дизайна  удобни и практични .

# 228
Щори „Ден и нощ”, бих ги сложила във всяка стая, не само в детската. Имат прекрасни десени, изборът ще е труден. Иначе като затъмнение задължително R03 за помещения, в които се спи.

# 229
За детската стая, ми харесват щори Ден и нощ, на фламингота.

# 230
Спирам се на щори  "Ден и нощ" Допада ми че, може да се регулира светлината и цветовете не се влияят от атмосферните влияния.

# 231

Изтеглени са следващите петима потребители, които печелят тапет - акцент по избор от най-новата линия в интериора Design All in One плюс брандиран тефтер и химикал.

Това са:

Fifiana
Tangolitta
Монако
MEERA
Захарчето

Честито! Tada

Date Oчакваме печелившите участници да се свържат с нас до 09.09.2020 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в играта на Солис и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (три имена, адрес, актуален email и телефон за връзка).

Не забравяйте, че още 10 късметлии ще получат награди! Gift

# 232
Допаднаха ми щори Ден и нощ , заради функционалността, а и дизайните са доста интересни.

# 233
Бих избрала  щори Ден и нощ те са ми фаворит , защото може да се регулира светлината с тях.

# 234
"Ден и нощ" са най-подходящи според мен. Регулира се светлината и  цветовете не се влияят от атмосферните влияния.Красиви са!

# 235
Щори ден и нощ - за да се контролира светлината.

# 236
Щорите ден и нощ,идеални за регулиране на светлината.Лесни за поддържане,инувативни и модерни ,подходящи за всеки декор и стил на обзавеждане.

# 237
Според мен щорите „Японска стена“ не задържат прах и стоят много добре.

# 238
Щорите Ден и Нощ ми допадат Най-много.

# 239
Бих избрала щори Японска стена
Защото е минимизирано полепването на прах
Нямаш нужда от перде и не на последно място е възможността за изработка с текстил „ден и нощ“

Общи условия

Активация на акаунт