Бързи здравословни въпроси и отговори – 27

• 35 467
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Може, както и от дефицити на тези витамини, всички те влияят на психичното състояние.
Да не говорим колко много са важни за развитието на добра бременност, така че дори и заради това е нужно да се изследвате. Щитовидната жлеза на майката има огромно значение за развитието на плода.

# 76
Може, както и от дефицити на тези витамини, всички те влияят на психичното състояние.
Да не говорим колко много са важни за развитието на добра бременност, така че дори и заради това е нужно да се изследвате. Щитовидната жлеза на майката има огромно значение за развитието на плода.
А дали няма да стана луда или психично болна или да ми стане вярно нещо и да умра,това ме побърква

# 77
От едно изследване няма да станете луда. Така и така си пускате сега изследва заради бебето. Пуснете пакет за ЩЖ и витамините.
Гинеколога какво казва за тези мисли, не назначи ли консултации, изследвания или лечение?

# 78
От едно изследване няма да станете луда. Така и така си пускате сега изследва заради бебето. Пуснете пакет за ЩЖ и витамините.
Гинеколога какво казва за тези мисли, не назначи ли консултации, изследвания или лечение? Каза ми да си оправя мозъка,че нищо ми няма всичко било от мислите и страховете ми,че всичко си правя сама и затова се чувствам по този начин,прати ме на невролог,там всичко беше наред,на кардиолог два пъти всичко нормално,3 пъти пълни кръвни и урина и там вс е добре,хомеопат, 4 пъти психолог ,1 пъти психиатър,те не ми дават нищо за тези състояния,всеки казва мисли и самовнушение, като кажа че се засилва психоложката ми каза че е паническо разстройство на стресова основа
Вземам хомеопатия,но мислите и усещанията са си тук

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 12:50 от AnMary

# 79
Пусни си витамините.
И двата имат голямо значение за настроенията.

# 80
Друго което ми казаха е че ,вманиачеността в това че ми има нещо влияе на усещането,защото вярвам на мислите си,а щом вярвам ги подхранвам и чувствам нереалните неща,защото не винаги при тези мисли имам паник атака,а е само усещането и товс че вярвам че се случва

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 12:50 от AnMary

# 81
Здравейте, за колко време става готов резултата от Ана профил... В сайта на лабораторията пише до 10 дена, а на регистратура ми казах до края на деня?

# 82
Зависи в коя лаборатория, но бавно става, поне ден, може и повече дни
Лилия, влез в темите за бременни тук, за паническо разстройство и т.н. Ще намериш много хора с подобни мисли, а и ще се разсееш
Запиши се на училище за бременни, пусни витамините, посети ендокринолог и т.н.

# 83
Лилия, влез в темите за бременни тук, за паническо разстройство и т.н. Ще намериш много хора с подобни мисли, а и ще се разсееш
Чета че не съм само аз,благодаря

# 84
Лаборатории Лина Бургас... Силно се надявам да не са 10 дена че не се търпи вече... Sad

# 85
Здравейте.
Препоръчайте ми лаборатория за изследване на женски полови хормони, на щитовидна жлеза и доста други показатели. В Цибалаб имат пакетни цени, но този  филиал, който ни е близо временно е затворен, а разглеждайки другите виждам, че са с мн нисък рейтинг. За Сф става въпрос.
Предварително благодаря!

# 86
За хормони ендокринолозите все препоръчват Бодимед, макар че аз хич не ги харесвам, ужасно обслужване

# 87
Да, в момента чета хубави отзиви за Бодимед.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 12:01 от maq-mi

# 88
  • Пловдив
И аз ходя в Бодимед.

# 89
И аз предпочитам тях. Имат разминавания в някои от референтите стойности, но след като намерих правилните, вече всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт