Бързи здравословни въпроси и отговори – 27

• 35 476
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
И аз предпочитам тях. Имат разминавания в някои от референтите стойности, но след като намерих правилните, вече всичко е наред.
Какво имате предвид  за разминаванията в референтите стойности и кои са правилните, ако може да споделите.

# 91
Най-често съм ги виждала при витамините.
Например:
Витамин Б6 - реф стойности Бодимед - 5-30 μg/l
Реални референти стойности - 5-50 µg/L
Много често има хора с ниски нива, но като видят 15 от 30 и си казват че са добре, а всъщност оптималното е доста по-високо.

Витамин Б9 (фолат) - реф стойности Бодимед -  8.83 - 60.80 nmol/L
Реални референти стойности - 12 - 41 nmol/L (като казват че оптималното е 35)
Лекар ми е казвал че над 42 се води токсично ниво.

# 92
Много благодаря, ще го имам предвид.

# 93
  • София
За профилактични изследвания първа урина ли трябва?
Благодаря Flowers Hibiscus

# 94
Желателно е.

# 95
Ожулено с какво да третирам

# 96
  • на Мелмак
Промивка с риванол и после, ако имате йодасепт, по-добре е на крем.

# 97
Крем Рачев, Здраве, Бочко, прахче.

# 98
  • Somewhere far away
Какъв колаген пиете ? Искам конкретна марка и да няма добавени изкуствени подсладители.

# 99
Какъв колаген пиете ? Искам конкретна марка и да няма добавени изкуствени подсладители.
                                                                                  Здравейте,има ли някой да е пил Игнатия Амара,??? И да ми каже след колко време започва да действа????

# 100
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Кожата на ходилата ми се бели.
Много е неприятно.
Някаква липса ли е или нещо друго?

Скрит текст:

# 101
Кожата на ходилата ми се бели.
Много е неприятно.
Някаква липса ли е или нещо друго?

Скрит текст:

Аз съм така

# 102
                                                                                  Здравейте,има ли някой да е пил Игнатия Амара,??? И да ми каже след колко време започва да действа????

Гледам, че е за психични проблеми - още след първата доза, ако е дозирано правилно, трябва да усетите ефект.

# 103

Гледам, че е за психични проблеми - още след първата доза, ако е дозирано правилно, трябва да усетите ефект.
                     Да,атаките отминаха но другото си остана,дали не е с натрупване и да трябват месеци

# 104
Във форума трябва да има тема за хомеопатия, най-добре питайте там.

Общи условия

Активация на акаунт