Нашите кухни - 84

• 51 468
  • 787
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Магдалена, щом сте се разбрали - браво. Дано всичко сега да ок.
После ако може и снимки да сложите : ) да видим и ние.

# 241
Magdalena1978 ще съм благодарна ако намериш името на фирмата Simple Smile Изглежда супер
Изпратих ти лично съобщение с инфо и снимка. Успех!

BVAR, да, снимки ще покажа, само дано всичко да е ок.

# 242
Някой има ли представа дали този модел кухни ("рамка" от по-дълбоки шкафове и вътрешна част с работен плот и по-плитки шкафове) - https://www.pinterest.com/pin/738449670133048542/ си имат някакво наименование? В pinterest като сходни ми излизат основно цветови комбинации от дървено с черно, бяло или сиво. А аз търся нещо по-цветно и бих искала цветното да е в средата. Не съм сигурна как да комбинирам цветовете и за това търсех идеи. Нещо обаче не се справям добре с търсенето, та да питам как мога да открия такива модели.

# 243
  • Варна
При тези кухни работния плот не е плитък. Плотът, колоните и вторият ред горни шкафове са еднакво дълбоки (стандартно 60см) , а само първия ред горни шкафове са по- плитки, както във всички кухни ( примерно 30см)

# 244
Някой има ли представа дали този модел кухни ("рамка" от по-дълбоки шкафове и вътрешна част с работен плот и по-плитки шкафове) - https://www.pinterest.com/pin/738449670133048542/ си имат някакво наименование? В pinterest като сходни ми излизат основно цветови комбинации от дървено с черно, бяло или сиво. А аз търся нещо по-цветно и бих искала цветното да е в средата. Не съм сигурна как да комбинирам цветовете и за това търсех идеи. Нещо обаче не се справям добре с търсенето, та да питам как мога да открия такива модели.
И аз съм харесала подобен тип кухня, но се чудя за хладилника - трябва да е задължително вграден ли?

# 245
Задължително не е, нищо не е задължително. Но един невграден хладилник разваля цялата идея. Ако искаш да се възползваш от предимствата на невграден хладилник просто му намираш място другаде. Ако можеш. Иначе си преценяваш дали си струва.

# 246
И аз съм харесала подобен тип кухня, но се чудя за хладилника - трябва да е задължително вграден ли?
Ако хладилникът ти е при шкафовете може над него да има шкафове и до него да се сложи плоскост, за да седи по-завършено. Пак става като колона и изглежда добре.
При мен хладилникът ще е настрани. Нямам голям избор. Колоните в двата края се получиха сами и няма как да ги преместя. За това и се спрях на този модел, защото изглежда по-завършено. Имах съвсем други визия и желание за кухнята, но се оказа че много неща не мога да пипна.

# 247
  • Варна
Дори и да са с еднакъв цвят хладилник и вратички пак се губи ефекта, но въпрос на приоритети, компромис и т.н.
Не е в същата форма, но да демонстрирам, хладилник боядисан с цвета на вратичките:
Скрит текст:

# 248
Не е в същата форма, но да демонстрирам, хладилник боядисан с цвета на вратичките:
Скрит текст:
Скрит текст:

За мен това е супер оптимизирано решение, възхитена съм.

# 249
Doris, много ми харесва кухнята Simple Smile, твоя ли е ? Може ли малко повече информация за боядисването на хладилника.

# 250
  • Варна
Скрит текст:
Скрит текст:

За мен това е супер оптимизирано решение, възхитена съм.
Аз много харесвам работите им, попаднах случайно във ФБ на публикувани техни изработки и ги следя. Ясно е в някои и желанията на клиента, но винаги е следена симетрия, личи си добрата работа, имат си почерк и ги следя.

Това също е от тях

Скрит текст:

Да не прозвучи като реклама, не съм им ползвала услугите, не ги познавам, само съм гледала снимки на техни работи - SiMiro Furniture Пловдив, търсачката ще ги намери

п.п.

Пак от тях нещо подобно на картина Г-образна.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 15:27 от Doris

# 251
Защо винаги трябва да има симетрия

# 252
Защо винаги трябва да има симетрия

Амчи то и тук има, ама не е толкова проста Simple Smile

# 253
  • Варна
Човешкото око се стреми към симетрията, колкото по симетрични са например лицата толкова за по-красиви се считат и то подсъзнателно. А ЧС е права и в примера има сложна симетрия Simple Smile.

# 254
Направо висша математика 6 част

Общи условия

Активация на акаунт