Нашите кухни - 84

• 52 060
  • 787
  •   1
Отговори
# 195
petiaivanov, doris, благодаря за предложенията. Аз съм търсила в нета, насочих се към някои модели, но все още не намирам такива, които да ми харесат. Ще пообикиля и по физическите магазини.

# 196
Аз направих ъглова мивка. Много съм доволна. Има място от двете страни, удобно заставам като мия нещо. Миялната ми е от ляво, но съм левичар и държах на това. Отдолу пространството е много по-лесно достъпно. Преди бях с глух шкаф. После добавях разни неща за удобство, но сега ми е много по-удобно. Това разбира се е мое мнение и опит.
Здравей, може ли да постнеш снимка от кухнята ти с ъглова мивка, че неща не мога да си я представя! Ако може да споделиш и от къде е купена самата мивка. Не се ли губи пространство на плотовете така?

# 197
Имам въпрос. Къде се поръчват вратички от МДФ пръскани и лакирани? А не с ПВЦ фолио и кант. Това последното не го очаквах, мислех, че това се случва само с ПДЧ.

# 198
  • Canada
Ако на мен ми се наложи да правя ъглова мивка, бих я направила така:
Скрит текст:

Не така:
Скрит текст:

# 199
Подкрепям-точно първият вариант ми се вижда най-удачен като удобство и оползотворяване на пространството.

# 200
Че то вторият е някаква изгъзица, дето за пръв път я виждам.

# 201
Благодаря! Добре изглежда и май ще ми е по-удобно отколкото да правя глух шкаф с някакви механизми за издърпване напред на съдовете.

# 202
# 203
Възможно най-обикновена ще бъде. Дори може да е кръгла.

# 204
Аз не харесвам кръглите, недостатъчни са ми, малки. А и ще ти остане много свободно място по плота в ъгъла.

# 205
Ще го мисля още, че едва вчера се усетих, че сме сбъркали с прозореца до ъгъла. Май беше по-добре изоцщо да няма прозорец там, а и на всичкото отгоре ММ не се е съобразил да се отвиря на дясно. Сега няма как да сложа и горе ъглов шкаф, а и обиктовин да и от лявата стлана няма да мога да го отварям и щи трябва да се отваря само на ножица. В противен случай горният шкаф от ляво на мивката ще трябва да е много навътре и така ще загубя ценно масто. Абе все да има нещо да се ядосвам. Да приключва строежа на двете къщи и да направя кухните, че ми писна вече. Много нерви изхабихме с ММ, но повече аз, защото за разни нища той изоцщо не се сеща и не го мисли. Много исках права кухня без ъгли, че сега съм с ъглова, но нямаше достатъчно масто за такава, че да побере всички уреди и да има и място за плот. Сега с ози ъгъл пак щи има да си чудя как да се оправям. Тези механизми за глух шкаф също много ще ми оскъпят кухнята.

# 206
Направихме плота и гърба на кухнята от гранит (среден клас). При лепенето на гранита за стената, явно лепилото е избило на повърхността и има по-тъмни петна. След монтажа каменарите запечатаха гранита с някакъв препарат - тогава петна нямаше. Тези петна избиха около седмица и половина след това.

Какъв е вашият опит? Ще изчезнат ли или ще си ги гледам?

Притеснява ме това, че след като гранитът е запечатан, това лепило може и да не успее да изсъхне и тези петна ще останат. Ще говорим и с каменарите по въпроса, но би било добре да се допитам и до чужд опит.

# 207
  • Варна
Няма как да избие лепило през гранит.
Можете ли да приложите снимка и да споделите мнението на фирмата извършила монтажа.
Иначе като всеки продукт и услуга, ако има дефект по тяхна вина, то можете да поискате да го демонтират и да ви поставят нов за тяхна сметка.

# 208
Снимки точно на петната нямам все още. Да, ще гледам да приложа. Явно че е от лепилото, защото на самия плот, където са слепени 2 камъка, има продълговато петно. И от там си правя изводите, че и това на стената е пак от лепилото.

# 209
Няма как да избие лепило през гранит.
Можете ли да приложите снимка и да споделите мнението на фирмата извършила монтажа.
Иначе като всеки продукт и услуга, ако има дефект по тяхна вина, то можете да поискате да го демонтират и да ви поставят нов за тяхна сметка.
Ето снимка. Интересно, че и каменарите са озадачени. А е много добра фирмата.
И реално тези петна се появиха не веднага, а по-късно.
Възможно ли е аз като съм полирала камъка? Знам ли?!?!

Общи условия

Активация на акаунт