Нашите кухни - 84

• 51 582
  • 787
  •   1
Отговори
# 330
  • Сливен
Скрит текст:
Честита кухня и от мен! Може ли за ми кажеш, как се води цветът на шкафовете на кухнята. Май към такъв цвят ще клоня и аз, но със сигурност ще е с друг цвят и вид гръб и плот, защото сегашната кухня в апартамента ми е точно цвят екрю с такъв плот и граб като твоя. Иска ми се да избягам от тези цветове, но пък не искам и тъмна кухня. Ни искам скандинавски стил бяло с дърво. Харесвам зелените тонове или по-скоро горчица, но ММ е категорично против. Друг цвят трудно ще вържа с останалите мебели, които също ще са в бежово-кафявата гама. Стената ми е много светло капучино, та пък не знам дали този цвят на шкафовете като твоя дали ще се върже на такава стена.
Някой друг също ако се включи с мнение по цветовете на интериора на холо-кухня ще съм му благодарна. Нещо заклих аз.
Вратичките са мдф на ALFA WOOD цвят крем гланц акрил двустранно. Плотът и гърбът са Атакамско черешово дърво на Геталит от Салекс. Цветовете на стените ми са светло капучино. Идеално се връзва. Мое лично мнение изберете светли цветове създават простор. Ако желаете мога да ви изпратя снимки малко само да подредя

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 15:02 от Не се сърди, човече

# 331
lana76, благодаря! Сега видях, че стената ти е светло капучино и наистина стои добре. Със сигурност кухнята ще е светла. Ще ми се и масата и столовете да са такива, а пък дивана по-тъмен, но като стигна до обзавеждането още ще го мисля. Може пък някаква друга комбинация да ми хареса повече.

# 332
  • София
Честита кухня ,може ли да ми покажете колоната ? И ние имаме точно до преход-а с кухнята и се чудя как да я замаскирам или боядисам !?

# 333
Смениха ни камъка. Сега сме с друг.
Ето снимки:
Скрит текст:

# 334
Много интересен и готин камък сам по себе си, но също и супер се връзва с кафявото от кухнята. Браво, за добро е било.

# 335
Честито! Много е интересен!

# 336
  • Сливен
Честита кухня ,може ли да ми покажете колоната ? И ние имаме точно до преход-а с кухнята и се чудя как да я замаскирам или боядисам !?

Ето . Още не е напълно подредена с книгите но и това ще стане.

# 337
Здравейте, пред дилема съм бял гланц МДФ или бял мат МДФ за вратичките, изчистени без фризове?
Искам да няма "пори", но гланца е дразнещо огледален Sad .
Оказва се че няма гладък мат МДФ ( Такъв си харесах в Икеа , но съпружеското тяло отказа Икеа )
Колко много ще се "набутам" с чистенето, ако се спра на мат-а?

lana76, нашата ще е с подобно разположение  заради аспиратора и В и К-то.
Бихте ли сподели ли колко е дълъг плота  от края на мивката до хладилника?
И колко сантиметра е празното пространство от котлона до края на плота ( не до стената, а до края на шкафа...)
Понеже визуално много приличат на нашите размери, а аз и за това ще се поболея ... дали няма да са прекалено малки)
 Вашите ми допадат и ще е вид успокоение ... Simple Smile .
Последен въпрос... какъв е материала на вратичките ?

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 23:30 от Кris_80

# 338
  • Раковски
Кris_80, избора на мат мдф не е малък, и го има.

# 339
Здравейте! 🙂
В голяма дилема сме с приятеля ми относно вида на мивката за новата ни кухня. Изчетох доста по форума, но се обърках.
Харесвам мивки, които са накакъв вид полимрамор, гранитни и т.н. също така и инокс с покритие лен. 
Въпросите  ми към вас са:
1. Какви са вашите наблюдения относно мивките, които имате? ( почистване, оставяне на петна и нараняват ли се тези, които са от гранит)
2. От кои производители сте най доволни като цена/качество.
Ние търсим нещичко до към 300 лв.
Ще са ми от полза вашите мнения.

# 340
  • Варна
Здравейте! 🙂
В голяма дилема сме с приятеля ми относно вида на мивката за новата ни кухня. Изчетох доста по форума, но се обърках.
Харесвам мивки, които са накакъв вид полимрамор, гранитни и т.н. също така и инокс с покритие лен. 
1. Какви са вашите наблюдения относно мивките, които имате? ( почистване, оставяне на петна и нараняват ли се тези, които са от гранит)

Аз съм с микролен на Тека. ЖелУезна!

Нямам никакви проблеми с почистване и удар.
Не е толкова красива като другите, но и при мен беше орязан бюджета, връзва ми се с инокса по уредите.

# 341
Aко ти харесват и двата вида какво има да се чудиш - вземай по-евтината и по-здравата (инокс микролен).  Вече ако гранитната ти харесва повече е друга работа.

# 342
Здравейте! 🙂

Ние сме с leksgroup. Сив гранит - петна не личат. За сега няма драскотини или наранявания. Имат и пакетни цени за гранитна мивка + смесител. Има около 300лв комплекти вече всико зависи от дизайна, който изберете.

# 343
И аз съм с иноксова на Тека, знам, че не е модерна, но не мога да и треперя да не се оцвети, надере, спука и прочие.

# 344
Здравейте! 🙂

Ние сме с leksgroup. Сив гранит - петна не личат. За сега няма драскотини или наранявания. Имат и пакетни цени за гранитна мивка + смесител. Има около 300лв комплекти вече всико зависи от дизайна, който изберете.

А от колко време я имате?
Казвали са ми, че при по силен удар остава пукнатина, която се забелязва при изливане на червено вино или нещо подобно и остава петно.
Също и за гореща вода, не се препоръчва изливане на такава директно в мивката или гореща тенджера да не се поставя в мивката.
Наранявал се горния слой на мивката- така ли е?
Много благодаря за отзивите. 😊

Общи условия

Активация на акаунт