Нашите кухни - 84

• 51 549
  • 787
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
И аз съм от Варна и мога много да похваля и препоръчам мебелиста, който ми направи кухнята, а и целият апартамент. Но при него говорим за кухни по индивидуален проект, а не модулни.
Може ли някоя снимка на работата на мебелиста и контакт някакъв ?

# 616
Здравейте! Може ли да ми препоръчате фирма/мебелист за кухни по поръчка? Става въпрос за град София. Държим на високото качество и не знаем кое е по-добре - само МДФ или ПДЧ+МДФ? Искаме да е красиво, но и издръжливо Simple Smile Не сме впечатлени от кухните в ИКЕА, докато в Айко имаше такива за нашия вкус. Прочетох добри мнения за Диалог и може би ще видим на място.

# 617
  • Варна
Здравейте! Може ли да ми препоръчате фирма/мебелист за кухни по поръчка? Става въпрос за град София. Държим на високото качество и не знаем кое е по-добре - само МДФ или ПДЧ+МДФ? Искаме да е красиво, но и издръжливо Simple Smile Не сме впечатлени от кухните в ИКЕА, докато в Айко имаше такива за нашия вкус. Прочетох добри мнения за Диалог и може би ще видим на място.

Аз не съм виждала корпуси от MDF.

# 618
  • София
Аз също не съм виждал/чувал корпуси от МДФ.

Принципно и ПДЧ е достатъчно издържливо. Не знам какво ще я правите тази кухня. Освен ако не замеряте вратичките с ножове. Но тогава и МДФ-а няма да издържи.
А и няма някаква конкретна гаранция, например ПДЧ издържа 10г, МДФ 20г. Всяка кухня издържа точно толкова, колкото я амортизираш. Ако децата висят по вратичките и се люлеят, никоя няма да издържи. Ако я ползваш нормално, всяка ще издържи, дори и кухня за 200лв от Виденов. Да, няма да е красива, функционална, пълноценна. Но ще се разпадне само тогава, когато вие я разпаднете насила.
Така че се сравнява друго. Колко плавни са механизмите, как се използва пространството, дали е с размер по поръчка, цветове, плътност на материала, и тн.

# 619
В кухнята ще сме с отделен малък бойлер под мивката. Според вас обемен или проточен е по-добър вариант. Мъжа ми иска обикновен обемен. Ще има миялна, но все пак...Проточните са доста по-малки, но нз там пък дали няма да има проблем с температурата на водата и регулирането.

# 620
  • София
Хубавите проточни знам, че искат сериозна ел инсталация. Проверете си, ако се спрете на такъв.

# 621
С проточен сме и в банята. Не бих се лишила от такъв и в новия ни дом. Само това ползваме като източник на топла вода.

# 622
С проточен сме и в банята. Не бих се лишила от такъв и в новия ни дом. Само това ползваме като източник на топла вода.
Когато усилваш струята на водата, температурата променя ли се? Каква марка са вашите бойлери?

# 623
  • София
Много добри отзиви съм чела протоните на Бош. Приятел също беше доволен, но техният беше "голям", за времето, когато има профилактика.

# 624
Температурата се регулира от самия бойлер, пускам струята на макс (детето не обича много топла вода и намалявам градусите, когато се къпе). Нашият е този: https://baniastil.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%BE%D1%87%D0%BD … nic-mps-2921.html
Ползвам един за баня и кухня в сегашното жилище, тъй като помещенията са едно до друго.
Живея в град без централно парно и за мен проточният бойлер е незаменим.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 17:19 от г-ца Принцеса

# 625
И ние в момента сме на вълна какво бойлерче за кухнята да изберем.
Мъжа ми държи да е обемен, а на мен ми се иска да купим проточен.
Доколкото разбирам, обаче, за проточен бойлер трябва и сериозна инсталация, та сега се чудим на какъв са се спрем.
Той е харесал един на марката Атлантик, имате ли отзиви, ако някои от вас имат на матката бойлер?

# 626
  • София
Ние сме с бойлер Атлантик, но не проточен. Доволни сме, но и го ползваме под година засега, та не мога да дам 100% похвала.

# 627
Ние сме с бойлер Атлантик, но не проточен. Доволни сме, но и го ползваме под година засега, та не мога да дам 100% похвала.
Колко литра е вашия? Този който иска мм е 6л и се чудя дали няма да е малко

# 628
  • Варна
Аз съм с бойлер на  Атлантик в банята, супер доволна съм. Сравнение с Елдом от старото жилище.... ами нищо общо няма, тук сякаш топлата вода не свършва

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 02:54 от Emily_D

# 629
  • Варна
А може ли снимка на монтиран проточен бойлер в баня и кухня?

Включването в електричество скрито ли е?

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 08:50 от Doris

Общи условия

Активация на акаунт