На пазар във Варна - тема 59

• 37 321
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Къде в града мога да намеря чугунени тигани?
Аз си купих от Айко, турски чугунен, Lava e марката. Доволна съм, пека без мазнина тиквички, патладжан и червен пипер за кьопоолу. Минуса за мен е, че малко трудно се почиства.

Колко см е в диаметър? Емайлиран ли е?

Въобще не излиза да имат чугунени тигани, нито марката Lava.

Вижте в сайта им, в категория- за кухнята-готварство-тигани, в момента са намалени на 19.9лв, чугунени грил тигани, аз имам точно такъв.

# 196
  • Варна
Миналата седмица ми изпраха дивана от Цвети фреш. Имаше ваучери в Грабо, но аз директно звъннах на телефона на фирмата. Човекът ми даде същата цена както ваучера и работи много добре. Диванът светна.

# 197
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз съм ползвала Тайпан за пране на килим. Доволна.

# 198
Пуснаха ни в пощенската кутия това. Явно ще са тези магазините на SweetPlus вече. Извинете за лошата снимка.

# 199
Продуктовия им каталог е чудесно направен.

Аз още не мога да им простя, че спряха със сушените плодове.
Бяха просто прекрасни .

Онзи ден през колата видях този на Атанас Москов - наистина е огромен .

# 200
  • Варна
На мен този в Трошево ми е на две крачки, което не е много добре...

# 201
Къде в града мога да намеря чугунени тигани?
Аз си купих от Айко, турски чугунен, Lava e марката. Доволна съм, пека без мазнина тиквички, патладжан и червен пипер за кьопоолу. Минуса за мен е, че малко трудно се почиства.

Колко см е в диаметър? Емайлиран ли е?

Въобще не излиза да имат чугунени тигани, нито марката Lava.

Вижте в сайта им, в категория- за кухнята-готварство-тигани, в момента са намалени на 19.9лв, чугунени грил тигани, аз имам точно такъв.

Аз търся обикновен, не грил. Благодаря

# 202
Гледам в Грабо ваучери за пране на килими -
Кой ще ми препоръчвате Тайпан Трейд или Силвест ? Макар че повече клоня към вторите, тъй като видях че предлагат и почистване на матрак .
Силвест

# 203
На мен този в Трошево ми е на две крачки, което не е много добре...
Махнаха на Хунияди обаче, за нас по-добре че бяхме зачестили...

# 204
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Определено аутлета на Атанас Москов е супер зареден и има нови аетикули(поне аз не съм ги забелязала във този на Хуняди) Има ядки, брашно от лимец и всякакви такива пособия,за който го вълнува. 😊

# 205
  • Варна
Мерси за препоръката за Васко (ВиК)! Дойде снощи човека и за смешни пари ми отстрани сериозен проблем.

# 206
Харесах си тази кана Брита

Някой виждал ли е в града по магазините или да поръчвам на сляпо?

# 207
  • Варна
Миналата седмица ми изпраха дивана от Цвети фреш. Имаше ваучери в Грабо, но аз директно звъннах на телефона на фирмата. Човекът ми даде същата цена както ваучера и работи много добре. Диванът светна.

Изпуснала съм !
колко беше цената за единично място диван ? Да взема да им се обадя да ги пробвам на ниските цени дали ще изперат един диван и няколко стола.

# 208
  • Варна
6 лв на място (седалка + облегалка). Момчето разпъна дивана, мина от всички страни, не се жали.

# 209
  • ВАРНА
В тези магазини на SweetPlus освен сладки продукти има ли и други храни?Този на Радост ми е удобен,но съм си наложила забрана за посещаване.

Общи условия

Активация на акаунт