На пазар във Варна - тема 59

• 37 399
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, кажете ми моля ви къде мога да намеря обущар, който шие маратонки от плат и часовникар. Само да не е в някой от моловете.
В Гранд мола и часовникаря и обущаря са много добри,точно маратонки от лилав плат поправи на моя приятелка,тя ги беше прежалила,но станаха като нови.Намери същия плат и го заши.На мен ми спаси едни боти,още си ги мъкна,а друг ми каза че нямат оправяне.
Часовникар за поправка или за смяна на батерия,ако е второто и в магазините сменят,зависи от часовника.

# 256
А обущар или шивач за ремонт на чанта ?
Става въпрос за смяна на цип и заздравяне на дръжката , защото се е пречупила?

# 257
Ателие Джема на Сливница ,тя пък е сестра на обущаря от Гранда Joy,или при него,за мен тези са най-добрите.Но сестрата е по-добра за чанти.

# 258
В уличката зад Елитис на Чаталджа има една жена, която поправя всякакви чанти. Има табели, в партера на блока е. За друго влкзах при нея обапе, бе съм давала чанта за ремонт, но ми се стори, че е майсторка.

# 259
  • ВАРНА
Бобчита -  наистина ли е добър за маратонки от плат  шивача в Гранд Мола на минус 1 ниво?

Ходих да ми шие скъсан плат отгоре на пръста на маратонки Адидас оригинал на Чаталджа до ДСК Чаталджа....след 3 месеца се разши зашитото от тях!!!

# 260
Варненец,аз на по-добър не съм попадала,имам окепазени чанти и обувки и се бях отказала да ремонтирам каквото и да е.Но сестрата на мъжа ми го похвали и от тогава ни е оправил доста неща.

# 261
Момичета, кажете ми моля ви къде мога да намеря обущар, който шие маратонки от плат и часовникар. Само да не е в някой от моловете.
В Гранд мола и часовникаря и обущаря са много добри,точно маратонки от лилав плат поправи на моя приятелка,тя ги беше прежалила,но станаха като нови.Намери същия плат и го заши.На мен ми спаси едни боти,още си ги мъкна,а друг ми каза че нямат оправяне.
Часовникар за поправка или за смяна на батерия,ако е второто и в магазините сменят,зависи от часовника.

А какви са цените на обущаря?

# 262
Ботите имаха като скъсано отзад към петата,20 лв ми взе,но не си личи че са пипани.Честно  ,щях да ги оставя на контейнера,но все пак се оправиха .
Моята приятелка даде 10 лв за маратонките.

# 263
Хора, дали е лудница днес (15.09) в Джъмбо?

# 264
Не знам за Джъмбо, но днес към обяд ми се наложи да мина през Делта мол и беше лу-дни-ца. Понеже е до строителния и явно тъкмо ги бяха пуснали учениците след тържеството, не можеше да се разминеш по коридорите.
Никакво спазване на мерките из въпросният мол, децата бяха налягали по пейките и табуретките из мола един връз друг кикотейки се, пощипвайки се, без маски, без дистанция, а охраната изобщо не се виждаше. Как си мислят тези учители че ще се спазва дистанция в училище, как ще се пазят тези деца не знам.
Струва ми се, че бързо ще приключи уч. година и ще ги разпуснат.

# 265
  • ВАРНА
Я си представи сега че си охраната в МОЛ....отиваш при "хлапето" на 17 г. с татуировки и обици по усти и гъз..
и как ще ти се изрепчи със сочни псувни...
.удряш му съвсем леко шамарче и става ад!   
Всички  медии - фейсбук  и бг.мама  ще гръмнат - охранител изрод преби малко невинно детенце агънце!

# 266
Учителите не си мислят, а спазват разпоредби, защото ги грозят наказания.

# 267
Да да, така е. Не се изразих правилно, министерството имам предвид, то от учителите какво да зависи.
Те децата не че не се събират на групички и извън мола, и това е така, но като го видях днес с очите си, някак ми направи впечатление. Днес в мола си изглеждаха нещата, така както и преди пандемията, нищо не напомняше да сме минали през затваряне, забрани и т.н. Това имах предвид.

# 268
  • Варна
На учителите за​ съжаление им е ясно, че мерките няма как да се спазват във вида, в който са разписани. Ако в домовете на децата им се обяснява как не трябва/вредно е/никой няма право да ги кара да носят маски, съвсем нищо няма да се получи. И не учителите отговарят за децата в МОЛа. Нито Министерството.

Дано годината е по-спокойна, отколкото всички се опасяваме! Успех и на добър час на всички ученици!

И аз май трябва да се завъртя край Джъмбо. Предоолагам, че още няколко дни ще е фул...

# 269
Хора, не сме излизали на бар от времето на динозаврите. Grinning Дайте актуално инфо моля, някое приятно място, да не е върла чалга,примерно нещо като Гардъна.

Общи условия

Активация на акаунт