На пазар във Варна - тема 59

• 37 380
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Аз не препоръчвам Руди Ан. Взехме от тях диван, но това, което беше в мострената зала, беше разкош, а това, което получихме, далеч не така удобно. Нещо като в Алиекспрес, гледаш снимка, ама тя е на оригинала, после получаваш роклята и се чудиш как може да си поръчала такъв парцал.

# 421
  • Варна
Аз не препоръчвам Тедива. Да, след разправии спазиха гаранцията и претапицираха за тяхна сметка. Това се наложи след няма година ползване. Спихнаха се и меките части за облагане. Като цяло качеството навсякъде в под всякаква критика. С тези такери е толкова грозно, след време провисва отдолу подплатата  и т.н.

# 422
Руди АН препоръчвам . На вилата сме с такива , чудесни са !

# 423
Аз пък съм доволна от Тедива. Имаме ъглов, но е от преди 15 години. Наблюдението ми е, че масово са си развалили качеството към днешна дата масово производителите на какво ли не.

# 424
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
От къде мога да купя кухненска везна уикенда?

# 425
  • Варна
Технополис... и този тип магазини

# 426
  • Варна
От къде мога да купя кухненска везна уикенда?
аз си взех от Шихо на пазара.

# 427
  • Варна
Аз тези дни разбрах, че съм пропуснала новата тема, която вече не е нова. Simple Smile Включвам се. Simple Smile
Везна бях купувала от Икеа, около 20 лева, издържа почти 3 години.
Относно диван, имам добри отзиви за Руди Ан, те са наистина по-скъпи, но казват качествени. Иначе като много добро съотношение цена-качество посочват Ивайла по пътя към Виница из групите. Моя приятелка използва техен диван за ежедневно спане и се кълне, че е супер удобен и пак би си поръчала, а беше за доста ниска сума в сравнение с нашите оферти от Хит дизайн, които пък са по-евтини от Руди Ан.  Ние имаме 2 дивана изработени по  поръчка от Хит дизайн, в светли цветове, с малко дете сме(вече почти на 3 години, набори са с диваните). Та искам да кажа, че съм изумена от плата, изключително лесно се почиства и нямаме поражения сериозни, с функция за сън са, сравнително удобни, не са нещо уау. Имат опция да се избира пълнежа относно твърдост и удобство, като цяло сме доволни. Единият трябваше да е под 2 метра с функция за сън, което се оказа проблем за повечето фирми, ако правилно помня беше около 900 лева, другият е с по-големи размери и повече екстри като калъфи с ципове, по-висок клас пълнеж, беше около 1200 лева, за ориентир.
Скоро мернах, че бившите наематели на Еко Рай явно скоро ще стартират новия си бизнес в близост, но засега само това са споделили като снимка, очаквам с нетърпение да обявят откриване, защото замисълът звучеше интересно:

Също искам да споделя този сайт, бяха го споделили в темата за екопътеките, очарована съм от маршрутите, които са описани, все се оплаквам, че няма много интересни и непознати места за разходки край Варна, грешала съм, има под текста и карти, които са доста полезни.
https://varnamaps.eu/route-map/

# 428
Еха, това място изглежда чудесно .

Къде се намира ?

# 429
  • Варна
Това май е Еко рай, след ТВ кула вдясно. Не го ли стопанисваше Пертито? Сега има някакъв надпис клуб Шоколад.

# 430
  • Варна
За пердета още идеи- маркетплейс и тези Каприз имат под 20 лв метъра, някъде на Чаталджа са , но ме знам къде точно и https://www.facebook.com/%D0%9A%D0%B0%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B7-1188637267978471/

# 431
  • Варна
Не втория етаж на Елитис има някакъв магазин за всякакви измислени неща. Намерих съвсем прилично портмоне, което ми отговаря на всички изисквания. За десет лева.

# 432
  • Варна
Да, Пертито бяха наематели на Еко Рай, купиха съседен парцел и създават подобно местенце. Бях чела интервю, но не се зарежда вече линкът, много интересни неща са замислили. Шоколад е в близост, но нямат общо доколкото знам.

# 433
Здравейте! Къде мога да намеря магазин, в който има голямо разнообразие от зарядни устройства за лаптоп?

# 434
  • Варна
Магазин с дънки за 15 годишен, размер 168, слаба фигура да сте виждали по-зареден? Или мъжки модели от най-малките, но с малък ханш? В ХМ има ли избор, последно беше направо.. празно. Приемам съвети, че моят тийн мога да го закарам най-много в един магазин.

Общи условия

Активация на акаунт