Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 12

• 62 434
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, планувам оп за увеличаване на бюста, но съм с 3г дете и се притеснявам след операцията и по време На периода на възстановяване дали грижите за малката няма да навредят. Имам предвид вдигане, носене, игри тя спи при мен и това също ме притеснява, споделете как е с малки деца .
Имам също наблюдения, че при различните хирурзи може би техниката нз, болките след оп и самото възстановяване протича различно, при някой бързо без особени болки при други седмици са нужни докато отшуми дискомфорта като в началото първите дни след са кошмарни.
Какво е вашето мнение?
Ако има кой да ви помага ще се справите,но ако изцяло детето е свикнало и си иска вас за гушкане,хранене и тн.ще ви е много трудно и не само трудно не е желателно.Бързо е възстановяването и някак си неусетно човек започва да забравя,че трябва да се пази,но има задължително време на възстановяване,в което не е хубаво да вдигате нищо.Това дори са първите неща ,които докторите питат на консултация- за евентуална предстояща бременност,малко дете за което някой да се грижи и работата ,с която се занимавате. А според мен разликата в болката е много индивидуална не толкова заради доктора при който е била операцията,а от самите нас като отделни индивиди (начин на живот,психика) и разбира се има значение и къде е разреза,шевове и тн.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 07:08 от den10

# 271
И моята е на 3г. Но я оставих на баба и за две седмици и след това и обясних и тя някак си разбра, че мама не може да я вдига и носи. След това мъжа ми беше още две седмици в къщи и ми помагаше. Сега съм на 1,5 м от операцията и още се пазя. Не толкова от доктора, колкото от самия организъм зависи (относно болката). А и си иска време. Поне два месеца трябва много да се внимава. Патила съм си и затова го казвам. При първата операция бях много смела и след това се получиха проблеми.

# 272
Момичета, добих представа за мотива ергономикс как изглеждат 355 кубика, благодаря и на тези, които ми пратиха снимки на лично!
Искам обаче да добия представа и за Ментор 350 кубика на почти нулев старт как изглеждат.
Може ли някой да ми прати снимка на лично с подобни кубици или да сподели тук?

# 273
Момичета, добих представа за мотива ергономикс как изглеждат 355 кубика, благодаря и на тези, които ми пратиха снимки на лично!
Искам обаче да добия представа и за Ментор 350 кубика на почти нулев старт как изглеждат.
Може ли някой да ми прати снимка на лично с подобни кубици или да сподели тук?
Аз ще се повторя отново Simple Smile каквато и снимка да получите 350 кубика при едни може да са чашка Б при други С. От огромно значение е не само старта, а и ръст, гръден кош, и въобще структура на тялото. С моите 555 едвам запълвам чашка С....но съм висока и с едра костна структура.
Между другото в Германия никога не те питат на прегледа колко кубика ти би искала, а каква чашка искаш да постигнеш явно има защо.

# 274
Има разлика и от профила и от това дали са кръгли или анатомични.

# 275
Между другото, във връзка с отговора на PinkyP, напълно съм съгласнас нея.
Д-р Георгиев също се интересуваше какъв размер чашка искам да постигна, а не какви кубици си представям. След като му казах пълна В или малко към С, тогава той съобрази кубиците според анатомията ми.

# 276
Има разлика и от профила и от това дали са кръгли или анатомични.
Това е ясно, но понеже и аз сравнявах преди уж 1:1, но моя резултат е значително по-малък от на други със сходни параметри Simple Smile най-близо до резултата беше меренето с ластичен потник на различните импланти, още там видях, че сякаш са малки, но и аз тогава се страхувах от големите цифри Simple Smile

# 277
И аз преди да се оперирам се нагледах на най-различни кубици и профили с цел да добия представа за себе си,е да ви кажа невъзможно е.Сега съм с 400 и ми се виждат огромни,а като гледах на други момичета 450,475  си мислех,че ще са ми много малки.Та най-добре е хубаво да се обясни на доктора желания резултат и той ще каже може ли и ли не да се постигне дали желания вид или големина.Много сме различни всички,само имплантите са еднакви,затова доктора е този ,който най-добре би видял нещата.

# 278
Благодаря ви за отговорите!
Прави сте, че няма един с един бюст и как би изглеждал един имплант на различни момичета.
Просто не знам какво да избера - между кръгли 375 Мотива ергономикс или кръгли 350 Ментор.. Или да избера Мотива , но 355, защото ме е страх да не са големи..Висока съм 168-9 см, 48 кг,подгръдна 70, основа 11,5 см, слаба съм..почти нулев старт 🤷♀
Ще го мисля.
Благодаря ви!

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 16:30 от Victoria__

# 279
Няма да са ти големи, аз бих сложила ергономични ако искам естествен и хубаво закръглен все пак. Аз съм с 350, със същите мерки само дето сигурно в кг съм повече и ми малеят.......350 е доста прилично нормален бюст.

# 280
Няма да са ти големи, аз бих сложила ергономични ако искам естествен и хубаво закръглен все пак. Аз съм с 350, със същите мерки само дето сигурно в кг съм повече и ми малеят.......350 е доста прилично нормален бюст.

48-9 кг съм.. Ще се радвам, ако ми пратиш снимка на лично! 🥰

# 281
Разликата между 375 и 355 е незначителна, едва ли визуално ще има кой знае каква разлика.
Аз съм с Ментор и много съжалявам, че нямаше как Мотива. В същото време като плюс например Ментор са дълго на пазара и уж са утвърдени. По въпроса за Мотива бях писала назад в темите Simple Smile

# 282
Благодаря , PinkyP!
Четох какво ли не.. Та вече ми е каша в главата.
Ще върна да чета назад пак.
И аз заради това се колебая за Ментор. Толкова ли са твърди, че се препоръчва Мотива като по-меки? Самите гърди по различен начин ли ще изглеждат с двата импланта или по единтичен? По-скоро това не мога да преценя 🤷♀

# 283
  • София
За мен няма как да стоят и двата импланта по идентичен начин, едните са кръгли, другите ергономични.
Относно твърдостта: лекарят не ти ли даде да ги пипнеш, за да прецениш сама?
Според мен най-важно е ти да ги харесваш на пипане, както и лекарят да ти покаже конкретно направени от него гърди със съответните импланти, тъй като зависи и лекарят как ще ги постави, не само какви са.

# 284
За мен няма как да стоят и двата импланта по идентичен начин, едните са кръгли, другите ергономични.
Относно твърдостта: лекарят не ти ли даде да ги пипнеш, за да прецениш сама?
Според мен най-важно е ти да ги харесваш на пипане, както и лекарят да ти покаже конкретно направени от него гърди със съответните импланти, тъй като зависи и лекарят как ще ги постави, не само какви са.

Ами не.. Нито да пипам, нито ми е показвал снимки.. Затова се мъча да открия сама за себе си как биха седяли едните и другите.
Каза само, че ергономичните са по-мекички и аз като по-слаба съч щяла да изглеждам по-добре с тях. Не знам какво имаше предвид. Каза, че и двата импланта са много добри, питах как да преценя кое да избера.. Каза, че и двете ще са ок.. Ходи разбери Sad

Общи условия

Активация на акаунт