Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 12

• 62 036
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте!
Днес си правих изследванията, необходими за операцията и на ехомамографията се видя на едната гърда малка кистичка, както и фиброаденом. Мамологът, който ме прегледа каза, че това не е проблем за операцията, извика и друг доктор, който също погледна снимката и каза, че може да се следи или да се махне по време на операцията. Пита ме кой док ще ми слага импланти, като казах Стоянов, реагира видимо положително. Звънях и в клиниката да попитам все пак - казаха, че като види док изследванията ще говорим, ако прецени и ако аз съм съгласна - по време на операцията може да се махне фиброаденома. Но все пак се притесних - за кистички съм чела назад в темите , че и други момичета са имали и не са били проблем, но този фиброаденом че притесни.
Някой, ако се е сблъсквал, ще се радвам да сподели.
Извинявам се, че малко излизам от темата за импланти с този пост.
Sad

Здравейте, кога ви е операцията? Моята наближава и се притеснявам, че ще ги отложат заради ковид.

# 511
mira_varna,
края на ноември. И мен това също ме притеснява. Но вчера звънях, казаха, че за момента всичко върви по план. Искат pcr от предния ден. Дано сме здрави само, пък ако не за Коледа , поне за Великден да имаме нови придобивки😍

# 512
mira_varna,
края на ноември. И мен това също ме притеснява. Но вчера звънях, казаха, че за момента всичко върви по план. Искат pcr от предния ден. Дано сме здрави само, пък ако не за Коледа , поне за Великден да имаме нови придобивки😍

Моята е на 10ти.

# 513
Еее ти си скоро, твоята ми се вижда по-възможна от моята , само 10 дни още да избуташ 😂
Успех!

mira_varna,

Моята е на 10ти.

# 514
Здравейте! 😊
Скрит текст:
Здравейте,момичета
Мина месец и няколко дни от моята операция,но още ме мъчат разни неща и реших да ви попитам дали и при вас ги е имало😒 Когато сваля сутиена ,за да мажа белезите или се къпя,толкова много ми тежат,направо имам усещането,че се смъкват надолу или ще се откъснат,свиква ли се с това или преминава? Кога успяхте спокойно да спите на една страна? Аз все още не мога,а вече е разрешено.Толкова голям дискомфорт усещам,че едвам минута издържам и веднага се връщам по гръб,а той вече така боли от месец спане само на него....Та до всички момичета на които им предстои- да знаете,че повече боли гърба,отколкото гърдите🥴 А пък от студеното време какво стягане на мускула се получава,няма контролиране и е много неприятно.Имате ли го и този проблем?
Благодаря ви!
Скрит текст:
Аз проблем с ‘тежестта’ нямам, макар че и кубиците ми не са хич много. След като ми махнаха конците и ми позволиха да се къпя отне около 1 седмица да свикна, че няма да ‘паднат’, но не защото ми тежаха, а защото бях свикнала да са много пристегнати.
След вторият масаж при Ани, на който бях (и няколкото, които правих вкъщи) вече опитвах да спя настрани, по нейно ‘нареждане’. Единственото условие беше да имам сгъната хавлия под гърдата, за да не пропадне настрани и извън джоба (тялото и ръката откъм страната, на която ще лежа трябва да са Г-образни), и да не се подпирам на ръцете за наместването (от гръб към на страни).
От 3тия масаж вече мога да спя и по корем, а дори е и препоръчително, за да се избутат още малко имплантите надолу и да може да заздравеевсичко вътрешно на правилното място. Отново е с голяма хавлия сложена на нивото на горния ръб на имплантите (като това е една идея по неудобно, както за лежане, така и за ставане и лягане, след като не може да се подпра на ръце).
Гърбът никога не ме е болял, а далеч не съм от хората, които обичат да спят по гръб. Не съм имала схващания или обриви, спях на 5 възглавници в началото, като за няколко дни, от началото на 3тата седмица, се върнах 1 възглавница без проблеми.
Аз имам два въпроса към дамите на повече от 2 месеца след операциите - вече 5 седмици след опирацията ми още нося стягащата лента и вече е толкова стегната, че едвам я опъвам, за да я залепя където искам (свикнах си с нея, не ми причинява дискомфорт и не ми пречи). Вие до каква степен стягахте лентите и кога започнахте да ги ползвате само вечер?
Вторият ми въпрос е за белезите - доста ми омекнаха и те, но все още когато започна да ги масажирам, на места се усещат (и в дълбочина) като твърди, продълговати ‘бучки’ (оприличавам ги с дебелината на тънка цигара). Масажирам всеки ден с кокосово масло, а след почистване - мажа със Стратадерм гел, но се чудя така ли остават или твърдостта изчезва след време?

# 515
  • Бургас
Здравейте! 😊
Скрит текст:
Здравейте,момичета
Мина месец и няколко дни от моята операция,но още ме мъчат разни неща и реших да ви попитам дали и при вас ги е имало😒 Когато сваля сутиена ,за да мажа белезите или се къпя,толкова много ми тежат,направо имам усещането,че се смъкват надолу или ще се откъснат,свиква ли се с това или преминава? Кога успяхте спокойно да спите на една страна? Аз все още не мога,а вече е разрешено.Толкова голям дискомфорт усещам,че едвам минута издържам и веднага се връщам по гръб,а той вече така боли от месец спане само на него....Та до всички момичета на които им предстои- да знаете,че повече боли гърба,отколкото гърдите🥴 А пък от студеното време какво стягане на мускула се получава,няма контролиране и е много неприятно.Имате ли го и този проблем?
Благодаря ви!
Скрит текст:
Аз проблем с ‘тежестта’ нямам, макар че и кубиците ми не са хич много. След като ми махнаха конците и ми позволиха да се къпя отне около 1 седмица да свикна, че няма да ‘паднат’, но не защото ми тежаха, а защото бях свикнала да са много пристегнати.
След вторият масаж при Ани, на който бях (и няколкото, които правих вкъщи) вече опитвах да спя настрани, по нейно ‘нареждане’. Единственото условие беше да имам сгъната хавлия под гърдата, за да не пропадне настрани и извън джоба (тялото и ръката откъм страната, на която ще лежа трябва да са Г-образни), и да не се подпирам на ръцете за наместването (от гръб към на страни).
От 3тия масаж вече мога да спя и по корем, а дори е и препоръчително, за да се избутат още малко имплантите надолу и да може да заздравеевсичко вътрешно на правилното място. Отново е с голяма хавлия сложена на нивото на горния ръб на имплантите (като това е една идея по неудобно, както за лежане, така и за ставане и лягане, след като не може да се подпра на ръце).
Гърбът никога не ме е болял, а далеч не съм от хората, които обичат да спят по гръб. Не съм имала схващания или обриви, спях на 5 възглавници в началото, като за няколко дни, от началото на 3тата седмица, се върнах 1 възглавница без проблеми.
Аз имам два въпроса към дамите на повече от 2 месеца след операциите - вече 5 седмици след опирацията ми още нося стягащата лента и вече е толкова стегната, че едвам я опъвам, за да я залепя където искам (свикнах си с нея, не ми причинява дискомфорт и не ми пречи). Вие до каква степен стягахте лентите и кога започнахте да ги ползвате само вечер?
Вторият ми въпрос е за белезите - доста ми омекнаха и те, но все още когато започна да ги масажирам, на места се усещат (и в дълбочина) като твърди, продълговати ‘бучки’ (оприличавам ги с дебелината на тънка цигара). Масажирам всеки ден с кокосово масло, а след почистване - мажа със Стратадерм гел, но се чудя така ли остават или твърдостта изчезва след време?

Твърдостта и удебеляването изчезва в един момент. Не мога да посоча кога точно, тъй като не съм следила процеса. В момента , 7 месеца по късно, вече не усещам по уплътнена зоната под разрезите.

# 516
Ето един ъпдейт от мен - 3 седмици след операцията. Болките в гърба са най-гадното от цялото преживяване, но поне вече успявам да спя почти цяла нощ. Имам доста по-голяма чувствителност и тежест от лявата страна, но с всеки изминал ден утихва. Към края на деня имам известни болки в ляво, но не е нетърпимо. Сигурно от натрупана умора през деня. Засега съм много доволна от размера и определено се радвам, че избрах по-маликия. Дано си остана с тази нагласа. Grinning

Скрит текст:

# 517
Anne_boleyn, уникални са ти гърдите. Много ми харесват.

# 518
  • Пловдив
Страхотни са!! Със здраве да ги носиш!

# 519
anne_boleyn Ето това е естетика и красив резултат! Браво и със здраве да си ги носиш! 💞

# 520
Здравейте момичета, дали има някоя мацка с информация за д-р Мартин Генов. Четох стари теми и само два, три пъти срещнах неговото име. Ще съм изключително благодарна, ако ми пишете.

# 521
anne_boleyn, без думи съм !
Прекрасен резултат!

Аз съм хремава, а тази седмица трябва да направя кръвните. Дали да ги пускам? Не знам какво да правя Sad

# 522
anne_boleyn, без думи съм !
Прекрасен резултат!

Аз съм хремава, а тази седмица трябва да направя кръвните. Дали да ги пускам? Не знам какво да правя Sad

Благодаря ти! Simple Smile Звънни им да ги попиташ дали може да изчакаш да се оправиш. Те не са толкова стриктни с изследванията. Там в листа пише 2 седмици преди операцията да се занесат, но правят изключения.

# 523
Здравейте, къде в София ходите на преглед на имплантите?

# 524
Момичета, днес си запазих час при Д-р Мартин Генов, избрахме 315cc Motiva, дали има такива от вас със същите и ако може снимки.
Оставам с впечатлението, че си пишете само помежду ви, а на новите въобще.
Все пак ще бъда благодарна за няко друг отговор.

Общи условия

Активация на акаунт