Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 12

• 63 935
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
При първата ми операция при Георгиев преди 10 години не ми сложи дренажи, но сега вторият път бях със. Определено има значение. Не само за по-бързото възстановяване на организма. Доста гадости изтичат, които иначе си остават в тялото и то само някак си трябва да се справи с тях.

# 556
Аз бях 10 дена с дренажи и до последно все изтичаше нещо. Има значение количеството,което изтича,за да се махнат. Много нещо изтече от мен..

# 557
  • в 1001-та нощ
Тепавичрова сваля дренажите, когато за 24ч секретът е под 30 мл. Количеството зависи и от травмата, и дали сме в покой,  защото при движение - секрецията е по-голяма.

# 558
  • Пловдив
Meli$a, написала съм го много точно и ясно. Аз съм била в Турция в Естетика, Вие сте чували от разни хора информация... В Естетика има доктори, които ВИНАГИ слагат дренажи, това е д-р Бурак (които прави главно гърди и по-малко ринопластика), има и такива като д-р Йоздемир, които в повечето случай НЕ слагат дренажи. Д-р Мехмед също слага дренажи, за Синан нямам информация.
Така, че обобщения от типа в Турция не ползват дренажи е несериозно. Включих се, защото форума е място от което много момичета черпят информация, и тя трябва да е достоверна.
jiraf4e86 Много си права Simple Smile. А Истанбул е прекрасен, така ми се ходи пак...Simple Smile

# 559
Meli$a, написала съм го много точно и ясно. Аз съм била в Турция в Естетика, Вие сте чували от разни хора информация... В Естетика има доктори, които ВИНАГИ слагат дренажи, това е д-р Бурак (които прави главно гърди и по-малко ринопластика), има и такива като д-р Йоздемир, които в повечето случай НЕ слагат дренажи. Д-р Мехмед също слага дренажи, за Синан нямам информация.
Така, че обобщения от типа в Турция не ползват дренажи е несериозно. Включих се, защото форума е място от което много момичета черпят информация, и тя трябва да е достоверна.
jiraf4e86 Много си права Simple Smile. А Истанбул е прекрасен, така ми се ходи пак...Simple Smile
Кой е най-добър на гърди според вас?

# 560
  • Пловдив
Кой е най-добър на гърди според вас?
Ако става въпрос за докторите от Естетика, за гърди - д-р Бурак (лично мнение). От работата на БГ хирурзи най-много ми харесват гърдите на И.Стоянов и д-р Желев (Пловдив).

# 561
Mamaden  Simple Smile
Аз не знам защо, но съм се насочила към д-р Йоздемир. Тъй като прочетох няколко негативни мнения за д-р Бурак и д-р Синан. За това попитах Вас, тъй като видях, че сте си правили там операцията Simple Smile

# 562
  • Пловдив
Mamaden  Simple Smile
Аз не знам защо, но съм се насочила към д-р Йоздемир. Тъй като прочетох няколко негативни мнения за д-р Бурак и д-р Синан. За това попитах Вас, тъй като видях, че сте си правили там операцията Simple Smile
Аз харесвам много гърдите които прави д-р Бурак, и на живо съм виждала негови пациентки, хубави са. Но сякаш има леки предпочитания към по-големи гърди, по-пищни форми Simple Smile. В крайна сметка се спрях на Йоздемир и никак не съжалявам. Той е абсолютен естет! Казах му - искам малки стегнати спортни гърди, не искам голям бюст (цял живот съм имала такъв Simple Smile). Изрично подчертах, че не искам обем в горният полюс. Той само се усмихна и каза - "При естественият бюст който имаш, мога да ти направя много големи гърди за които много жени мечтаят, но мисля, че няма да ти отиват. Тялото ти е грацилно и финно, и гърдите трябва да са ти такива." С много малък размер имплант съм 275, и пак са ми една идея големи за моят вкус. По-малък имплант не е имало как да се сложи, предвид анатомията ми.
Той е единственият който не се опита да ме убеждава да си оставя големи гърдите. Везните натежаха в негова полза и заради ринопластиката. За него всички знаят, че е най-добрият в клиниката за първична ринопластика Simple Smile, шегуват се и го наричат д-р Оз. И наистина е много добър. Нямах никакви синини по лицето. Ако не беше лонгетата хората нямаше даже да разберат, че съм с пресна операция. Засякох се със семейтсво Петканови там. Александра се шегуваше и ме питаше - "Ама ти наистина ли си с операция на носа, или само лонгета". Който не вярва мога да пратя снимки на трети ден след операциите от хотела в Истанбул Simple Smile.

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 15:43 от mamaden

# 563
Mamaden  Simple Smile
Аз харесвам много гърдите които прави д-р Бурак, и на живо съм виждала негови пациентки, хубави са. Но сякаш има леки предпочитания към по-големи гърди, по-пищни форми Simple Smile. В крайна сметка се спрях на Йоздемир и никак не съжалявам. Той е абсолютен естет! Казах му - искам малки стегнати спортни гърди, не искам голям бюст (цял живот съм имала такъв Simple Smile). Изрично подчертах, че не искам обем в горният полюс. Той само се усмихна и каза - "При естественият бюст който имаш, мога да ти направя много големи гърди за които много жени мечтаят, но мисля, че няма да ти отиват. Тялото ти е грацилно и финно, и гърдите трябва да са ти такива." С много малък размер имплант съм 275, и пак са ми една идея големи за моят вкус. По-малък имплант не е имало как да се сложи, предвид анатомията ми.
Той е единственият който не се опита да ме убеждава да си оставя големи гърдите. Везните натежаха в негова полза и заради ринопластиката. За него всички знаят, че е най-добрият в клиниката за първична ринопластика Simple Smile, шегуват се и го наричат д-р Оз. И наистина е много добър. Нямах никакви синини по лицето. Ако не беше лонгетата хората нямаше даже да разберат, че съм с пресна операция. Засякох се със семейтсво Петканови там. Александра се шегуваше и ме питаше - "Ама ти наистина ли си с операция на носа, или само лонгета". Който не вярва мога да пратя снимки на трети ден след операциите от хотела в Истанбул Simple Smile.
Значи си имаш добър начален старт Sunglasses
Аз ще имам нужда от подмяна на импланти и имам увисване, което трябва да се обере. Про теб така ли беше, прави ли ти повдигане Simple Smile

# 564
  • Пловдив
О да, повдигане, корекция на асиметрия, намаляне на ареолите, и махане на някакви мастни образувания..Белезите в началото бяхааа....ужас. Тип котва и около целите зърна. Яко стресиращо Simple Smile. Сега 8 месеца по-късно нещата са далеч по лицеприятни.
Имах много голям естествен бюст, който с годините и след продължително кърмене увисна ужасно, освен това остана и видима разлика в големината на двете гърди.
Сега мога да кажа, че са с формата на моминските ми гърди, но някак по-плътни (вероятно заради импланта). Сега съм със сутиен 75 С, доволна съм Simple Smile.

# 565
Mamaden
Хм, и при мен ще бъде нещо такова. Ако може снимка на лично как се е получил бюста ще бъда Благодарна. Тук съм се спряла на д-р Хатър, но все още не съм звъняла за час за консултация. По това което гледах в инстаграм, прави добро повдигане Simple Smile
Естетика ми отговориха, че с повдигане и смяна на импланти  3360€,което ми се вижда супер ниска цена за такава операция, сравнено с тук Simple Smile

# 566
Привет, момичетата, малко глупав въпрос, но по време на операцията слага ли се катетър? 🙄

# 567
  • София
Не, не се слага.

# 568
Момичета, моля за помощ с малко успокоение. Защото започнах да се притеснявам от имплантите Motiva. Снощи се побърках да чета в сайта им, и в този сайт,
https://motivaimplants.com/ustrial/

И като прочетох, че си слагат безплатно, за да се види за 10 г. дали ще има някакви проблеми и настръхнах.
Дали има някой по подготвен от мен по тази тема

# 569
Привет, момичетата, малко глупав въпрос, но по време на операцията слага ли се катетър? 🙄

Не е глупав въпроса,мен също ме притесняваше и на всяка консултация питах.Не слагат!

Общи условия

Активация на акаунт