Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 9 част

• 79 212
  • 857
  •   1
Отговори
# 465
Искам да пожелая на всички бъдещи мами леко, бързо и безпроблемно раждане! Родих преди 2 месеца в тази болница. Искрено много благодаря на д-р Мажена Панова, която проследи цялата ми бременност и акушерка Ева Белишка! Ева Белишка е невероятна и спокойна жена. Пожелавам Ви да бъде тя на смяна, когато раждате! Уникална е! Вдъхва спокойствие и увереност! ❤️ Ако не беше тя не знам какво щях да правя.

# 466
И при мен се падна Ева Белишка на смяна и въпреки че бях спешно секцио, тя ми вдъхна спокойствие и милото отношение няма да го забравя. Дано повече такива хора се намират, които да обичат работата си и да я вършат професионално.

# 467
  • София
Момичета, които наскоро сте родили там, в млмента знам че няма посещения, багаж се оставя само при охраната, а почерпка за отделенията може ли да се оставя някъде?

# 468
  • София
Привет, момичета, тъй като стана дума за акушерките. Тези, които имат скорошен опит, моля да поделят как са вързани бъбчетата на бебенцата. Преди 11 год на дъщеря ми пъпчето беше превъзходна, дори педиатърката се възхити, какви хубави пъпове връзват. Нашият е навътре. Споделете Вашия опит. Как са пъпчета, вързани от Ева Белишка, отТеодора Маркова?

# 469
Слагат едни щипки, не съм разбрала да връзват някаква част.

Привет, момичета, тъй като стана дума за акушерките. Тези, които имат скорошен опит, моля да поделят как са вързани бъбчетата на бебенцата. Преди 11 год на дъщеря ми пъпчето беше превъзходна, дори педиатърката се възхити, какви хубави пъпове връзват. Нашият е навътре. Споделете Вашия опит. Как са пъпчета, вързани от Ева Белишка, отТеодора Маркова?

# 470
  • София

Не знам кой го е връзвал, но изглеждаше така.

# 471
  • София
Аз имам две раждания с Теди Маркова, последното-  преди 3 дни. Пъпчето е много добре, има си щипка, но виждам, че добре ще  е след оадането на щипката. Преди 2.5 г., когато се роди втората ни дъщеричка, пъочето беше много страшно за мен. Висеше някак, после дълго имаше дупка, по някое време сложихме с педиатърката лепенка. Сега си е супер. Не подлагам компетентността на Теди Маркова в нукакъв случай, за мен това момиче е професионалист от най-високо ниво. Млга да родя 5 деца с нея, толкова соокойствие и увереност ми вдъхва. Не бих я заменила за нищо на света ❤

# 472
Слагат щипки като на снимката горе - нашето пъпче е чудесно на външен вид прибрано навътре ( на 6м) - иначе падна няколко дена след като се прибрахме, на момичето, с което бях в една стая падна в деня на изписване.

# 473
На дъщеря ми е вдлъбнато, т.е. след като падна изглежда добре. Белишка беше акушерка, а ако това е някаква техника, на която се е държало в миналото - разбираемо, тя е с много години стаж.

# 474
Момичета, дали някоя от вас има номер на д-р Йован Даскалов и би го споделила? Ще съм много благодарна, ако ми пише съобщение. Благодаря!

# 475
Момичета, дали някоя от вас има номер на д-р Йован Даскалов и би го споделила? Ще съм много благодарна, ако ми пише съобщение. Благодаря!

Писах Ви. Отговаря на уотсъп и вайбър по всяко време ( естествено добре да е за основателно спешни проблеми в късните часове ) Simple Smile

# 476
Момичета, здравейте, днес бях на преглед при д-р Даскалов, останах с приятни впечатления от него и сестрата, но тя ми обясни, че за проследяване трябвало да си взема 2 пакета по 250лв, които включвали изследвания за сифилис, кръвна група и ултразвук всеки месец, но всъщност четох от здравната каса, че са безплатни тези изследвания и реално илиза, че бих плащаша 500лв за 5-6 ултразвука, тъй като като ходя на ФМ не мисля да ходя отделно на ултразвук в същия месец… Някой знае ли какво точно включват тези пакети и има ли смисъл от тях? Благодаря.

# 477
На стр. 27 съм го публикувала.
С уговорката, че това беше актуално пролетта/лятото на 2021. Може и да има промени. Най-добре поискай на регистратура тази разпечатка, за да имаш актуален вариант.
За мен си струваше, тъй като държах да е д-р Даскалов (да не правя реклама сега, сигурно си чела впечатленията за него в темата). А голям плюс ми беше, че всички лабораторни изследвания се правят там и не трябва да ходя по общи лаборатории като Цибалаб и подобни. Също така аз съм паника и тормозех доктора да ходя на 3 седмици, така че реално имах около 12 ултразвука. 😄
Цялото преживяване на проследяването беше приятно и безпроблемно. Всички бяха изключително мили.
Но реално ако решиш да доплащаш отделно за допълнителните неща извън ЗК на друго място без този пакет със сигурност ще излезе под 500 лв (може би наполовина, не знам точно).
Ако не държиш на този доктор и не е от значение в коя лаб ще ходиш, може и да няма много смисъл...
Лека бременност и успешен финал! 🌞

# 478
Лиси, благодаря за изчерпателния отговор! Дали може да споделиш и колко струваше раждането? Ако имаш представа за самостоятелна стая, също ще ми е от полза. Благодаря предварително!

# 479
Лиси, благодаря за изчерпателния отговор! Дали може да споделиш и колко струваше раждането? Ако имаш представа за самостоятелна стая, също ще ми е от полза. Благодаря предварително!
Предполагам, че си здравно осигурена. В такъв случай самото раждане е безплатно.
Доплаща се ако искаш да избереш конкретен лекар. Струва 900 лв.
Ако раждаш естествено можеш да избереш акушерка.
Чувала съм, че се доплаща и за упойка при естествено раждане, но май само ако си без избор на лекар. Тук не знам на 100%, тъй като и двата пъти бях секцио.
Самостоятелната стая е 80 лв на нощ. А има и двойна ВИП, която беше 50, доколкото помня.
Бях в двойна - имаше 2 легла, климатик, хладилник, маса, 2 нощни шкафчета, 2 стола. Тоалетната и банята се делят с още 1 двойна стая. Не знам дали има някакви други екстри самостоятелната като самостоятелен санитарен възел примерно...
Има и апартамент, който е по 170 лв на вечер, но не знам какво представлява.
Тук долу можеш да си дръпнеш инфо за всички цени: http://1agb.com/za-bolnicata/ceni-uslugi
Ако нещо друго те интересува, питай. 😉

Общи условия

Активация на акаунт