Третокласници 2020/2021

• 33 319
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Да, в четвърти клас има оценки.
Няма бележници, всичко е в ел.дневник.

# 646
Изцяло ли отпаднаха бележниците? Питам, понеже, като купувах лична карта миналата година, ме питаха дали и бележник....

# 647
Ами “баткото” на третокласника е в четвърти:-) нямаха бележници тази година. В началото питах, казаха че няма да купуваме

# 648
Ясно, благодаря. При нас също имаме школо, така че да отпаднат бележниците....Ще разберем наесен.

# 649
Да, няма бележници. Само електронен дневник.

# 650
  • София
Преди малко разбрах, че в петък в 8.00 сутринта ще имаме род. среща, присъствена. За да сме се уточнили какво ще правим през юни Close
А, и да връщаме учебници.

# 651
  • София
При нас децата ще връщат учебниците днес.
Ако ми сложат родителска среща в 8 ч сутринта с на практика нулево предизвестие, сори, ма ще се наложи много спешно да говоря с директора, що за изпълнения...

# 652
И ние връщаме днес, изтъркаля се годината..

# 653
  • София
И ние връщаме днес, изтъркаля се годината..
То така ще се изтъркалят още 9 класа Wink Времето лети мнооого бързо Simple Smile
И ние поприключихме. С огромно нетърпение чакам да не ходя вече на училище Simple Smile

# 654
  • Бургас
При нас тепърва имат да правят 3 изходни нива още, защото в предвидената за това седмица, в клас останали само 13 деца и класната преценила, че няма смисъл. Предполагам че трите дни тази седмица ще го отметнат това и ми се приключва и на мен. Нашето "иновативно" училище едва вчера написа някакво сбито инфо за юни месец, а учителите май нямат яснота и класната не ни е писала нищо все още. Засега първата седмица на юни са я предвидили "проектна", задължителна, с целодневно обучение, а после компесаторни занимания по преценка на родителите/класната. За учебниците още нищо не са казали, а родителски срещи така или иначе не сме имали тази година, освен преди 15 септември май...

# 655
  • София
bradata, вашето училище отдавна ми е приковало погледа Wink С доста иновативни решения Simple Smile Какви са тия изходни нива в последните 3 учебни дни? Между другото тази година, за разлика от други няма нито един загубен учебен ден. Макар и дистанционно са проведени всички дни. Иначе има по някоя грипна и/или дървена ваканция. Нашите си минаха целите учебници далеч преди тия 3 последни дни. Че и време имаха за преговор, упражнения и т.н.

# 656
  • Бургас
Ваче, остави се, болна тема ми е нашето училище, което отскоро се води наистина иновативно. Ама засега само в кавички е такова... Толкова безхаберно ръководство!
За отлагане на изходните решението е на класната и при това положение с толкова отсъстващи деца, може би е по-добрия вариант наистина. Но защо не са били предвидени по-рано, при положение, че всички учебни дни сме си ги имали и ние - не знам.

# 657
  • ту тук, ту там
И нашите днес имат последно изходно ниво. Ще връщат учебници и ще получават свидетелства на 24/06, а официалното закриване на учебната година ще е на 01/07. 🙄
За тези три юнски седмици все още не е ясно какво-що. 🙄

# 658
  • Стара Загора
Годината наистина се изтъркаля. Ние днес имаме родителска среща онлайн. Надявам се да има яснота за онези три седмици след 31 май. Учебници още не сме връщали, но ги оформиха вече

# 659
  • Куциндрел
Детето мина изходните нива, доволна съм по български и ЧО. Тази година тези са му силните предмети.
Учебници не знам кога ще връщат, чакам да ни кажат.

Общи условия

Активация на акаунт