Отговори
# 210
у залъта съм вечи 💪

# 211
  • Countryside
Честит първи учебен ден на всички деца! Живи и здрави да са и да се учат добре!

Мойта кифла си дойде ентусиазиарана ут даскалуту, забравила си шишето с водата и не си обула чорапите да бърза Joy ся има пришка и е драма ут секъде Joy китката са изхарчи, щот и другити носиха, даже някои букети, така чи не сме крили китката Joy

Утре съм на РС, да видим ко ши кажът.

Сънше, браус гледам си у форма, ама Цециту пумага пу малку Joy

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 19:50 от Г-жа Букет

# 212
Сънше, браус гледам си у форма, ама Цециту пумага пу малку Joy

у формъ съм я,кът триниръм ридовну зъ бицепс 😉

# 213
Сънши, с туй чаше ши развийш ино ню-нююю бицепсчи. Я мъ глей мени и съ учи!

# 214
  • Куциндрел
Joy
Ас вече подписах ина декларация с особено мнение и са чудя дал да го махна или да го оставя за стресиране кат за началото на учебната гАдина.
Ха, честит първи учебен ден.

# 215
  • Countryside
Аууу, Цец, що така стрисираш народъ? Ко тий усобинуту мнений?

# 216
  • Куциндрел
Амчи ни са ча запузнали със санитарно-хигиенните условия в училище, а искат да декларирам, че да ме.

# 217
  • Куциндрел
Хюлоу, прювет.
А чистит първи учебен, учебен ден.

# 218
Не знам при вазе как е, ама при нас сутринта беше лудница от народ пред външните врати на училището.....вместо да ги пускат от рано, за да не се струпват на вратите, те направили пропускателен пункт от 7,45 до 8,00 и това е времето за влизане. Толкоз!

# 219
  • Куциндрел
При нас в 8 беше ОК, спокойно, малко деца, ама всеки випуск май по различно време отива в училище.

# 220
  • Countryside
При нас май са по 5мин на клас, има обаче два входа. Най-малките са последни, иначе другите класове почват да пристигат от 8ч през 5мин. Ние сме от 8:30 до 8:35 и почват в 8:40. Мерят и температура, как успяват за тези 5мин не знам.

# 221
16ти септември 😬

# 222
  • Куциндрел
Аз кат видя дудулед
Joy

Сведения за онова жуотну дето го наричат кучи:
Вече успя да припикае голЯмия диван 3 пъти, малкия веднъж. Няма по-изпрани неща у нас от ковертюрите на дюваните. Вчера вече не издържах след припикаването на големия диван и го подпуках с една обувка по задника. Файда никва - изпика се на малкия диван. С милото стигнахме до извода, че събитията у нас толкова бързо следват едно след друго, че мозъците ни не могат да ги обработят и се чувстваме замаяни.

# 223
Цец,бършъ си слъзити 😂

сори какчи,сигур не тий многу смешну
за утеха 🤗

# 224
Скрит текст:
Аз кат видя дудулед
Joy

Сведения за онова жуотну дето го наричат кучи:
Вече успя да припикае голЯмия диван 3 пъти, малкия веднъж. Няма по-изпрани неща у нас от ковертюрите на дюваните. Вчера вече не издържах след припикаването на големия диван и го подпуках с една обувка по задника. Файда никва - изпика се на малкия диван.
С милото стигнахме до извода, че събитията у нас толкова бързо следват едно след друго, че мозъците ни не могат да ги обработят и се чувстваме замаяни.

Тъй, тъй, Сес, замаяни, чи да вий по-лесну да приемити нищата! И как смейш да подпукваш душицътъ, кат тъ пудпукът  защитницити на жувотнити, напрау не дудулед, ми имету ш,си забрайш. Само да му съ радвъш, да гу милиш и цалуваш е разрешену. Напрай ли беля, караш съ на некой друг дет не гу е извел, например. Другуту, купваш си некви помощни матрияли, кат пилини за бебета ил възрастни и ги туряш на местуту, дет пишкъ.
Ама пък видиш ли ква хигиена пуддържаш? Щеше да пиреш кувиртюрити толкоз честу, ама друг път! Joy
Стискъйти зъби йощ некой и друг месец, ши съ научи жувотинкътъ де съ пишкъ!

Сънши, ма де я намери таз картинка такваз истинска! Страотен 16 септември, не щъ да си мисля кви ша ги бъди 17, 18 и нататък.........Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт