Отговори
# 225
  • Куциндрел
Лабри, пилини има из целия куридор, ноу добре знае де да пикае, ама не му пречи на крокодила да дойде от коридора, да се изпикае на паркета в хола и да търчи после на място, щото беля е напрайла. Но вчера след толкова ноу каране, вечерта беше пикала на пилината. Отделно мой да държи цял ден докат сме на работа и на няма у дома, а ни мой държи кат съм хоум офис, въпреки че я изведох и на убяд. Четири пътя са изпика у дома гуведуту.

Съншайнчи, и аз тъй са хиля, но мисля чи моето на истерия бие. Joy

# 226
  • загубено
Ида набърже да ви пужилая
Успешна учебна година!
Всички чавета да са здрави и мноу учени!
Heart Heart

Stuck Out Tongue

# 227
Ох, вече почнаха със заразените учители.....в 55-то имало 8 с положителен тест.

# 228
  • Куциндрел
И как така баш на първия учебен ден се разбра? Не са ли им правили тестове преди това? Сега да не изкарат във всяко училище учители с ковод, че да могат да ги затворят?

# 229
# 230
  • Куциндрел
Хилоу.
Някой няя ли пучерпи?

# 231
Дубру Утру! 17 Септември 😬

# 232
  • Куциндрел
Ем, хубавото е, че утре е петък, а после уикенд. Какту мислихме тоз уикенд да нямаме никви плануве, така са убадиха 2 приятелки, че имат спешна нужда от нас. Astonished

# 233
  • Countryside
Ох, Наталски, нищо чудно, че има болни учители. И болни деца сигурно има. То не бяха почивки, джабурета, детски партита, кръщанета.....отвори ей така ФБ и те заливат снимки, ни маски, ни дистанция, ни нищо. Ами....
Ноооо в България няма масово тестване и проследяване, просто са си болни хората и това е, и на никой не му пука. Убедих се в това. Всички мерки са на хартия и яко парлама, ще ги спазват сигурно седмица-две. Няма дистанция, няма изолация, да не говорим за маски, всеки втори се задушава. Много изнежени се извъдихме явно. Тъпча чедуту с клеева тинктура и лимони и стискам палци да изкарат поне до Коледа присъствено. За съжаление, то няма и какво друго да направя.

# 234
Букетче, надявам се да се опазим и да учим присъствено, ама в крайна сметка, както доди….
Те тез учители не са се заразили от децата, а от преди това. Както е възможно всеки един от нас да се зарази, колкото и да се пазим.

Ще видим днес как е, вчера им дали стихотворение да учат. До 10 ч. го учихме, нещо е отвикнал май, май.....

# 235
  • Куциндрел
И  кооо..? Joy

# 236
Ноо си убава, ма, Цецоуууу..... силикон ли тури?

# 237
То, щот Черито начесто я расожда, да я глеат ората убуа..........Stuck Out Tongue Winking Eye

# 238
  • Куциндрел
Хиялурон сложих. Joy

# 239
Лекинко си прекалила ми се струвъ.....

Общи условия

Активация на акаунт