Отговори
# 195
  • Оптимист по принуда
Саму дъ съ растъпчъ https://vm.tiktok.com/ZS54nary/

# 196
  • Куциндрел
Какво доживях - да готвя на жуотну.

Ако са чудити що са послани тез пилини - кучиту припика диваня и се наложи да изперем другата кувертюра и отдолу протектора.

# 197
  • Куциндрел
Готоф е манджулъка му - месо, бульон от месото, картофи, моркови, ориз. Сега съм му отделила в една купа и съм му сложила и хляб. Довечера ще видим дал ще го яде.

# 198
Дубру утру!
Айде, уикенда свърши, трябва дъ сЪ ръботи.
Въпроса е:

Отговора: Марш ту Work!

# 199
  • Оптимист по принуда
Ни кафе, ни гЯвол начи

# 200
  • Countryside
А добрютро! С мурету за пуследну, отива си вече лятото.... Демич, иди кафету какич...

Честит празник днес и честито на именниците!

Пудготвихти ли ученицити? Китки на класната ще купувате ли? При нас няма да има тържество, нормален учебен ден ще е. Чудя се дали е подходящо да носим цветя в тази ситуация....

# 201
Пудготвихти ли ученицити? Китки на класната ще купувате ли? При нас няма да има тържество, нормален учебен ден ще е. Чудя се дали е подходящо да носим цветя в тази ситуация....

Нашата госпожа каза изрично, че не щат китки. Обаче аз нъл съм нахална - викам ѝ - виж, ко, детту иска да подарява. Кат не щете китки, поне бобони може ли. Тя вика - аааа, бобони не отказваме. Та, тъй, ний ша сме на кутии с бабони и картичка.

Между другото трябва да предвидиш, че имат и госпожа по занималня, т.е. 2 бр. китки или кот решите там.....

# 202
Знаях си аз, чи и даскалята са кат дофтурите - китки и бамбони не пият.
Дубре, де, даскалите са една идея по облагородени. Приемат банбони.
Адвокатлъка пък освен кръв викат, чи пиел и водка. Значи и те кат докторята и даскалята. Joy
И къф е извуда, извуда е, чи извуда на бирената партия: Малко се пие в тази държава! е какъф, ами неверен. Пие се в тъз даржава, пие се и ощи как. Joy

# 203
  • Countryside
Джастич, то ясно, чи са пие,  ама аку пратя чаавету утри с бутилка уиски за класната, нинам как точно ще бъде приету Joy пуне класен да беши Joy
Ново училище, нова другарка (така де гуспужа) тряя са впиши в куликтива някак. В крайна сметка зехми китка. Букетуф вика ку другите носят китки вадим нашта, ку не носят ши си я върнем убратну Joy как ги мисли не знам Joy

Наталски, при нас пу друг начин са организирани заниманията и гуспужата си е същата. И ще е предучилищен клас, а не първи. Дано избутат бис драми пуне до Коледа....

# 204
Джастич, то ясно, чи са пие,  ама аку пратя чаавету утри с бутилка уиски за класната, нинам как точно ще бъде приету Joy пуне класен да беши Joy
Скрит текст:
Ново училище, нова другарка (така де гуспужа) тряя са впиши в куликтива някак. В крайна сметка зехми китка. Букетуф вика ку другите носят китки вадим нашта, ку не носят ши си я върнем убратну Joy как ги мисли не знам Joy

Наталски, при нас пу друг начин са организирани заниманията и гуспужата си е същата. И ще е предучилищен клас, а не първи. Дано избутат бис драми пуне до Коледа....

Букетчи, ку е жинъ на месту класнътъ, ш,съ зарадва на бутилчету. Ам мноу точен подарък, дизифекционен в туй време коронно. И да има некоя лепнала съ коронка пу шишето, кът гаврътне, уйде.....Пък китки, бомбонки, ко шги прай, треба секи път ръце да дизинфициръ. Еййй, то на четкъ ми замязъхъ ръчкити ут толкуз мийни и лъскани. Тъй, де....

# 205
Ахаха, Букетче, мноо мъ развисили. Пусмях сЪ дубре. Мислинито на Букетуф сашто мноу ми ареса. Дажи си приставих очителите в очителската стая след носенето на бокетите в ботилки:

Joy

# 206
  • Countryside
Лабри, мен ми яснъ ситуацията, ма ут куртуазия ни върви ич. Ни ас да гу дам, ни тя да гу земи. А и чедуту ши са притисни, сички с китка, тя с бутилка. Много се вълнува милата и естествено като всяко дете иска да я харесат.

Даскалити ши са с маски пу жилание и със шлем. А дицата с лъкове, копия и стрели Joy некъде у фейса гу мернах, ощи са хиля Joy

# 207
Гут мо-о-о-орнинг,кукис!🤗
Успешна и спокойна учебна година на всички дечица!🥳

# 208
Честит първи учебен ден на всички дечица!!! Да са здрави, любознателни, успешни!

ПС.....и здрави нерви за родителите .  (може и вино)

# 209
Ехоууу, хилкъ и ут мьен!

Айди, чиститу на дичицътъ, пу вудъ да им въри на учиниците! А мамити на фитнис, чи да распускат и дъ заяквът.

Ку искът, мой и таткувцити да фключът!

Сес, ко прай читирикракуту дЕтинци, най-мънечкуту? Убуу ли гу гледаш?

Общи условия

Активация на акаунт