Делене на пари в домакинството

• 71 233
  • 2 786
  •   1
Отговори
# 2 520
Има да си чакаш. Там каузата е пердута. Simple Smile

Ся глей как ще ми се ядоса и ще отиде да ме докладва.
Но то и без това обсеби темата с простотиите си, тъй че все тая.

# 2 521
Дами, не се пънете.
Не разбирате какво мислят мъжете и как функционират - Жребчето ще ви каже.
Не разбирате какво мислят други жени - Жребчето знае, защото са му го казали на него и това, че минимум 5 жени и 1 мъж му казаха какво реално се крие зад изказването, няма значение. Горната логика не важи вече!
Не разбирате дори вие самите защо правите неща - а дали е "нормално" или не, допустимо или не, въобще дали е възможно, Жребчето ще ви каже.

Бе, какво изобщо си въобразявате, че разбирате от нещо? Grinning

Но изказването ти, че уж си измислям, говори за една предубеденост и нежелание да допуснеш обратното на това, което ти желаеш да вярваш. Simple Smile

Това само една лъжеща жена може да го отрече. Simple Smile

JoyJoyJoy

И не че има нужда, след като дори в рамките на 1 пост има яко двоен стандарт, но все пак:

Цитат
И не можеш, защото всичките ти думи от мнението, което цитирах, са твои измислици и изопачавания. Само и единствено твои измислици.
Цитат
Затова и считам, че историята или е напълно измислена, или се доукрасява и не се казва пълната истина.
Цитат
Жени и дами, ще ви направя предколеден подарък, като няма да пиша в темата известно време (независимо какви тънки обиди и зле прикрити намеци по мой адрес ще се мъчите да измисляте след това).
Цитат
Горното ти мнение е изцяло твоя измислица, в която няма нищо вярно.
Цитат
Други измислици имаш ли да напишеш?

Joy

# 2 522
  • София
Лъвице, ти ще обичаш ли мъж, ако не правите секс?

Аз ще го обичам, ама без секс не мога да карам Joy Особено един мъж като го обичам, така искам да ме такова, че аз цял ден за това да мисля, а той да не ще... мани, мъчение Joy

# 2 523
  • France
Ау, стигнали сме и до # съсипахаятазидържава Joy Joy Joy
Е, не. Аз се предавам Joy

# 2 524
  • София
Аз ще го обичам, ама без секс не мога да карам Joy Особено един мъж като го обичам, така искам да ме такова, че аз цял ден за това да мисля, а той да не ще... мани, мъчение Joy
Е, защо тогава поставяш така въпроса?

Тоест, ще обичаш някоя жена, заради която е, но само ако това включва определени облаги (секс).
Щом не можеш без, рано или късно което сърби - ще бъде почесано. Защо обвиняваш него за същото?

# 2 525
  • Пловдив
Искрено се забавлявам на глупостите и заяждането на някои набедени за "дами" по-горе. Smiley Поне са откровени и показват истинската си същност. Мен ме устройва напълно да са с капаци на очите.

# 2 526
  • София

Тоест, ще обичаш някоя жена, заради която е, но само ако това включва определени облаги (секс).
Щом не можеш без, рано или късно което сърби - ще бъде почесано. Защо обвиняваш него за същото?

Явно не си прочела разговора отначало и не си разбрала за какво става дума Wink

# 2 527
РФ, други истории нямаш ли? Смени средата, ще видиш, че има и други, освен бекове и пръчки

Филомена, понеже съм бил и в тази среда, както и в среда много на по-високо ниво, разликата за много от нещата е само в обвивката. По същество са едно и също. Ако ме разбираш, надявам се.
Т.е. кур*енските номерца ги има и на село, и в английския кралски двор.
Мда, пак стигнахме до това, че ако една жена не пуска е ковра Rolling Eyes 30 страници и пак едно и също

Значи казваш, няма проблем, че е прибирала кинтите и подаръците, щото са жестове и си е много правилно, така ли? Пък глупака няма основание да мрънка, както и аз да я наричам с онова хубаво наименование?

Ау, стигнали сме и до # съсипахаятазидържава Joy Joy Joy
Е, не. Аз се предавам Joy

Филоменке, правиш се на интересна, но си по-скоро неадекватна. Също като в онази тема, където размахваше една женска анатомия като аргумент.

# 2 528
А какво е твоето разбиране за подарък? Нещо, срещу което задължително получаваш друго в замяна, вероятно по ценоразпис ли? Това е покупко-продажба, не подарък.

# 2 529
  • Пловдив
Скрит текст:

Явно не си прочела разговора отначало и не си разбрала за какво става дума Wink
Добре, че все другите не са разбрали, а ти си вечната разбрала. Wink

# 2 530
  • София

Еее, Жреб, заби ма у земята с тоя коментар Joy Сега няма поне две седмици да се възстановя от удара Sleepy

# 2 531
Искрено се забавлявам на глупостите и заяждането на някои набедени за "дами" по-горе. Smiley Поне са откровени и показват истинската си същност. Мен ме устройва напълно да са с капаци на очите.

Истинска същност на рационален човек, на когото не му минават глупости като двойни стандарти, отклоняване на тема и задълбаване в морфологичен разбор? О, да, абсолютно. И го направих по безкомпромисен начин, да, но по възпитан, така че това няма никакво отношение към качествата ми на дама. Имаше и много по-невъзпитан начин да си кажа личното мнение за твоето отричане на факти и собствените реплики в последните 10 страници. От друга страна, твоите женски номера във водене на спор (не че имам такива приятелки) и тотално неумение да признаеш грешка до степен, до която по корем ще лазиш, за да не я признаеш, имат много пряко отношение към претенциите ти като мъж.

# 2 532

Еее, Жреб, заби ма у земята с тоя коментар Joy Сега няма поне две седмици да се възстановя от удара Sleepy

Joy На всичкото отгоре е плагиат - няма собствени аргументи в спора, краде моите към него... Все той неразбран от злите жени, завалията...

# 2 533
  • Пловдив
Скрит текст:

Истинска същност на рационален човек, на когото не му минават глупости като двойни стандарти, отклоняване на тема и задълбаване в морфологичен разбор? О, да, абсолютно. И го направих по безкомпромисен начин, да, но по възпитан, така че това няма никакво отношение към качествата ми на дама. Имаше и много по-невъзпитан. От друга страна, твоите женски номера във водене на спор (не че имам такива приятелки) и тотално неумение да признаеш грешка до степен, до която по корем ще лазиш, за да не я признаеш, имат много пряко отношение към претенциите ти като мъж.
Отдавна си се доказвала неведнъж във форума колко далече си от самоопределението си горе. Simple Smile Поредната ти грешка, която не можеш или се страхуваш да признаеш пред себе си.

# 2 534
  • France
Специално за РФ съм копирала от българския тълковен речник думата подарък
Значение
мн. пода̀ръци, (два) пода̀ръка, м. Предмет, който се дава на някого безвъзмездно като знак за обич, уважение и др.; дар.

И за да съм сигурна, че ще ме разбере, ето и значението на думата безвъзмездно
безвъзмѐздна, безвъзмѐздно, мн. безвъзмѐздни, прил. Който се предоставя даром, за който нищо не се иска насреща. Безвъзмезден труд.

Ако и това ти се струва неадекватно, питай. Може и да успея да ти обясня Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт