Делене на пари в домакинството

• 71 177
  • 2 786
  •   1
Отговори
# 2 715
...

И бегъл поглед от последни коментари. Явно филмите влияят много на сегашното ни битие. Чудно ми е скъп годежен пръстен какво значи и какво доказва, освен да го периш пред познати и да впечатляваш.

Не знам какво значи.
Тези, които имат да си кажат.

Моят ми е много скъп спомен и държа на него. Не ми е гаранция за нищо Simple Smile
Обичам бижута и мм ме познава и ми подарява често.

# 2 716
Рози, аз много обичам щастливи жени и с удоволствие се възхищавам на пръстени, обещания, годежи и сватби. Става въпрос за хора на моята възраст, за които обикновено е втори шанс и са имали травмиращи предишни връзки, бракове, разводи, трудности с децата. На мен ми е кеф хората да се хвалят, какво са получили, да правят втори лъскави сватби и въобще живота да върви с пълна пара. Особено ако си загърбил болките от миналото.
Аз лично смятам, че живота започва след 40 г

# 2 717
И халката и годежния ми бяха символични. Имаха значение като смисъл, не като стойност.

# 2 718
Рози, аз много обичам щастливи жени и с удоволствие се възхищавам на пръстени, обещания, годежи и сватби. Става въпрос за хора на моята възраст, за които обикновено е втори шанс и са имали травмиращи предишни връзки, бракове, разводи, трудности с децата. На мен ми е кеф хората да се хвалят, какво са получили, да правят втори лъскави сватби и въобще живота да върви с пълна пара. Особено ако си загърбил болките от миналото.
Аз лично смятам, че живота започва след 40 г
Има и жени на нашата възраст с пръстени, обещания и щастливи бракове, без да са си втори шансове.

Животът е хубав по всяко време.
20,30,40...- все са хубави възрасти, просто е различен живота.

# 2 719
  • София
Разделихте ли бюджета? Кой води?

# 2 720
Именно Крис,аз също се радвам и на млади и на стари. Не,на големината и стойността на пръстена ,а на излъчването, което струи от хората.

# 2 721
Аз специално на 20 и на 30 години не чувствах добре. На 40 съм най-щастлива, но разбира се не съм представителна извадка.
Жените, за които говорех също имаха трудности в младостта, разведоха се и сега са с нови партньори.

# 2 722
Знам ли, трудни периоди в годините е имало. Даже и такива, в които сме броили жълти стотинки, и пак е имало една вяра и щастие в мен, защото обичах Simple Smile
Сега пак я има вярата и радостта..  Живота ми след 38г стана по-осъзнат и с мисъл И за мен Simple Smile

# 2 723
Понякога вкл и годежните пръстени са инвестиция. (имам познат, който подарява на съпругата си само Тифани, защото бил бързо ликвиден).
В интерес на истината малко са хората различаващи истинските диаманти, така че хваленето може и да е с цирконий.

# 2 724
Истинските диаманти вървят в комплект със сертификат.

# 2 725
Да, но не си нисиш сертифицата на пръста.

# 2 726
Като стана дума за коли, се сетих колко съм се смяла на някакъв, клекнал пред чужда кола, за да се представи за неин собственик.

# 2 727
Имам колеги, те не са женени, живеят си заедно, ама ѝ беше предложил с пръстенче от не помня какъв материал,  в кибритена кутийка (тя не ще сватби и пръстени, може би затова така е подходил). Диамантче, стъкълце, кой както го докара, само недоволни да няма Simple Smile

# 2 728
Еха, аз мога да си призная, че ако ми подарят диаманти или нещо толкова специално ще нараня мъжа, щото просто няма да ги разпозная и оценя Simple Smile
Та не се надскачам де.. знам си локвата Simple Smile И пак съм капризна, но на други емоции

# 2 729
Да, но не си нисиш сертифицата на пръста.

Да. Но самочувствието е друго.)
И сертификата гарантира, че можеш да му вземеш цената и след време.

Общи условия

Активация на акаунт