Любов или?

• 6 089
  • 137
  •   1
Отговори
# 90
Скрит текст:
Не е любов. И харесване не е.

А какво е според вас?

Прилича на удобство за него, има си нещо там, да го топли и да не се занимава много. А от нейна страна - вкопчване. Качила го е по-високо, отколкото той всъщност е. Вероятно заради излагането в социалните медии. Смята го за добра партия за пред виртуалната публика.
Тя не публикува нищо за него в социалните мрежи, защото той не й дава. Според мен тя го обича и си мисли, че връзката им е сериозна и иска да я афишира, за да е по-сигурна.
Афиширането на една връзка не ѝ придава никаква сигурност.

Ами аз съм убедена, че тя знае за неговите чатове, защото те са се запознали онлайн и съм убедена, че всичко е почнало супер тривиално, с размяна на снимки, секс чат и тн, на него тези неща са му любими. И доколкото знам от мои познати точно за това са се карали няколко пъти и той дори си е тръгвал, защото си пише с други жени. Просто тя се надява това да отмине като се задълбочат отношенията им.
Освен това както казах той се е държал неуважително и друг път(не само писането с други жени) и тя си затваря очите и се прави, че все едно нищо не е станало. Пак с надеждата той да се промени и някакси изведнъж да почне да я уважава. Така че имам съмнение, че той ще извърти всичко дори и да й пратя чатът ни и тя ще му прости. Просто той е умен, има добра работа и е по-хубав от нея и тя си мисли, че е хванала някакъв супер мъж според мен и е готова на всичко да го задържи. Но реално си потъпква достойнството и си затваря очите доста често в името на това да са заедно.

Наистина някакъв  нечистоплътен интерес прозира и взиране в чужди отношения и живот. Хората са различни, това, което за теб не е хубаво, морално, уважително/неуважително и т.н. за друг може да е точно обратното. Той ти писал, ами като считаш, че не е редно и морално, защо изобщо си влязла в тая писмена връзка с него? А сега задаваш въпрос морално или не е, уважително или не е от негова страна. Ами от твоя?  И точно, както ти написаха вече, изобщо не е твоя работа чуждия живот, че и по форуми да го обсъждаш. Не ти ли идва на ум, че момичето, за което си толкова загрижена, би могло да пише във форума и да прочете? Това твоето не е въпрос по принцип, защото имаш предвид конкретни хора и обсъждаш техния живот, а той не те касае по никакъв начин.

# 91
Аз пък не виждам нищо лошо, че авторката си е задала някакъв въпрос, който я вълнува в обществен форум. Защо точно я вълнува не смятам, че има значение.

Този не само, че не обича жената, с която живее, ами и се държи с нея като абсолютен простак и селяндур. Живее при нея, обаче я крие от света все едно са по на 13 години. Ясно, че се срамува от нея, смята че е с класи над нея и се озърта за някоя по-вървежна, която да му върже.
На всичкото отгоре звучи като човек със зависимости. Тези непрекъснати секс чатове, просене на голи снимки от нови и нови жени ми изглежда като обсесия. Нищо чудно в леглото да е кръгла нула, да е импотентен, с малък пенис и това да е една от причините да си стои със смотаната си приятелка, с която го е срам да се покаже.

А тя, че е го е издигнала на пиедестал и се е простряла в краката му е ясно.

На твое място бих стояла далеч и от двамата. Не ти трябва да влизаш в някакви отношения, които с теб или без теб ще се разпаднат. Нито ти трябва да поддържаш връзка с човек с проблеми и зависимости.

# 92
Тука виждам следната ситуация- ТЯ е във връзка, ТОЙ - не. Човекът удобно се възползва от жената, докато си търси по-подходяща.Доста унизително.

# 93
  • Шотландия
Има много мъже, които изневеряват на жените си, но поне когато са в тяхно присъстие се държат както трябва. Как ви се струва да живеете една година с някого и той дори да не иска да застане до вас на снимка от някаква сватба, на която сте отишли заедно като много добре знае, че тези снимки ще си останат повече за семейството. За мен това не е нормално и е липса на уважение и дори любов. Аз не бих до допуснала. Но ми беше интересна и друга гледна точка.
Аз не пускам свои снимки или на семейството ми в IG  или във ФБ и изобщо не ме вълнува дали другият иска да е интернетна звезда.  Ако може да е такъв без моя снимка до него, ОК. Ако не може, прав му път, това е мое решение за моя си живот. Взела съм го, след като бях свидетел как една моя позната беше заплашена от един идиот, че ще довтаса и намери нея и децата й (познаваше ги задочно по ФБ) и ще им разкаже играта. Знам какво й причини това, неописуем ужас месеци наред. Не искам да минавам през такова нещо и животът ми да зависи от кефа на някакви извратеняци и идиоти.

Но ако този, с когото съм, чати с други жени, а твърди, че е с мен, веднага бих му била шута. Както и при първата изневяра,  независимо как се държи с мен.

# 94
Babri, доста правилно си усетила нещата. Двамата са много различни. Той си е нарцис, с голямо его, умен е, смята се за много красив, изкарва добри пари и това му вдига самочувствието. Доколкото знам явно и в секса се мисли за много добър щото се е похвалил на една-две мои приятелки колко бил надарен, прикрепено със снимков материал, разбира се.Joy Докато приятелката му е по-неуверена и наивна. Има хубаво тяло, но в лице не е нещо уау, а бившата му приятелка е много красива  и явно това е една от причините да я крие тази. Със сигурност се смята за класи над нея и може би си мисли, че заслужава нещо по-добро. Иначе той живее при нея, но момичето сама си е купила и обзавела апартамента докато е във връзка с него, т.е. той не е дал една стотинка. Тя си има пари и не й трябва той да я издържа. Затова казах, че той не дава почти нищо в тази връзка, нито финансово, нито емоционално, но взима доста от нея. Но наистина е много тъпо да живее с нея , но да я крие все едно няма приятелка и тя да е ок с това.

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 10:56 от Ann_Rey

# 95
A още по-тъпо е да се ровиш във връзка, която не е твоята. Както и да знаеш толкова детайли от личния живот на момичето, което дори не познаваш лично, да следиш постовете и сторитата й и т.н.....

# 96
A още по-тъпо е да се ровиш във връзка, която не е твоята. Както и да знаеш толкова детайли от личния живот на момичето, което дори не познаваш лично, да следиш постовете и сторитата й и т.н.....

Момичето е блогърка и си споделя целия живот онлайн и е очевидно че е абсолютно ок да го показва на всички с най-малки подорбности и да трупа последователи и да изкарва пари от това, Даже като се скара с гаджето си пуска депресирани сторита колко е тъжна, може би за да буди съжаление у него, което лично го намирам за доста грешна постъпка да задържиш един мъж. Освен нея следвам още хиляди блогърки в инстаграм, които също си споделят животите, на тях това им е работата и не съм чула някой блогър да се оплаква, че някой се интересува от личния му живот, след като те дори се молят за още и още последователи.

# 97
Тази тема е едно напомняне за всички, които обожават да споделят онлайн всичко от живота си. Вижте какви стокъри можете да развиете между чаршафите си, всичко знаят за вас, а вие даже не подозирате за тях. Болна работа.

О, не, да не става дума пак за онази блогърка, за която пръскаше злоба в Компроматите...

# 98
Значи леко смотаната му приятелка (''Докато приятелката му е по-неуверена и наивна. Има хубаво тяло, но в лице не е нещо уау'') сега стана меркантилна блогърка, жадна за последователи.
Голям смях е тая тема.

# 99
Значи леко смотаната му приятелка (''Докато приятелката му е по-неуверена и наивна. Има хубаво тяло, но в лице не е нещо уау'') сега стана меркантилна блогърка, жадна за последователи.
Голям смях е тая тема.
И защо да не може да е и двете? Нейния блог не е за лайфстайл, а е нишов за нещо конкретно, тя не снима себе си, а други неща, но покрай това си споделя и живота в сторита. Освен това не е много известна.

# 100
Абсолютна злоба се усеща от твоя страна към момичето. Прикрита зад уж женска солидарност. Явно момичето се справя добре в живота, може би има добър стил на живот, и ти се иска да ѝ натриеш носа и да я принизиш.

# 101
Абсолютна злоба се усеща от твоя страна към момичето. Прикрита зад уж женска солидарност. Явно момичето се справя добре в живота, може би има добър стил на живот, и ти се иска да ѝ натриеш носа и да я принизиш.

А вие откъде знаете какъв е моят стил на живот? Казах, че се движим в едни и същи кръгове, което значи, че щом казвате, че нейният стил на живот е добър то и моят би бил такъв! Sunglasses Ако съм злобна към нея щях да й пратя чатовете и да й съсипя връзката, замислете се!

# 102
Може само да им сплотиш връзката.

# 103
Това, че не си пускат снимки в социалните мрежи заедно не значи нищо. И аз не си качвам снимки, намирам го за излишна показност. Който трябва знае с кого съм, не се свеня да излизам с него и приятели и т.н. Ако някой си сменя гаджето през 2 месеца и качва снимки с всяко едно от тях много сериозни намерения ли показва?
Не разбирам защо анализираш чужди отношения, на теб това с какво ще ти помогне? Да не би да се припознаваш нещо? Може на тях да си им е добре така, няма как да си наясно какви са им точно отношенията. Може и тя да си чати с мъже, може да е хванала тоя мускулест "пичага", за да й е като трофей за пред хората. Тия манипулативни сторита, които си пуска като се скарат не ми говорят за свестен и читав човек от нейна страна. Така, че не е толкова черно на бяло колкото го изкарваш.

# 104
Тя си пуска сторита колко е тъжна и наранена публично, защото обича да е в ролята на жертва. Със сигурност в много от случаите вината е негова, особено за снимките и чатовете, но има различни начини да се изправиш срещу човекът, който те е наранил и да му покажеш, че не е прав и това да пускаш тъжни депресирани сторита и по този начин да будиш съжалнието му мисля, че е един от най-лошите варианти. А относно социалните мрежи, тя иска да качва общи снимки, все пак е супер активна в социалните мрежи, той не иска, защото както каза един потребител тук очевидно не иска да бъде маркиран от тази жена, което пък говори, че щом не иска да признае, че е жената до него явно не я обича истински.

Общи условия

Активация на акаунт