Още пясъкът е по краката, а ДЕВЕТИ чука на вратата

• 35 403
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Bis, честито да ти е момчето на патеричка, но от сърце! Много щастие, успехи, сбъднати мечти и защо пък не и една сладка любов! Two Hearts
Аник,saffron, хайде пък сега ДО, кога почнаха, кога ги прибраха вкъщи?!. Хайде, това да ви е за тази година и всички да са здрави! Последно до кога ви определиха карантината?
Перличке, не го разбирам защо пък ДО за  един ден, какво спестява това от към контакти, нали другите 4 дни са си заедно!
Аз имах много работа до вчера и днес го раздавам дъждовно и по-лежерно на работа.
Иначе по мои впечатления много сериозно учет децата във ФЕГ, едни входящи са ги завъртяли, едни строги учители..... Появиха се вече и първи оценки. Така ми се иска тази нормалност да си продължи чак до 30 юни!

# 556
И двете родителски срещи досега бяха онлайн, много добра идея. На втората малко бързаха учителите, защото трябваше да "влязат" при всички класове за определено време.

# 557
  • София
Аз си мечтая родителските срещи да се провеждат като в Американския колеж. Изпращат ти детайлна информация по имейл вкл. оценки, отсъствия, кратък персонален коментар от всеки учител конкретно за детето ти, отметка дали учителя иска да се срещне с родител персонално и дали родител иска лична среща, след което срещите се назначават в точен час и всеки разполага с 10 мин. да си изложи въпросите.

# 558
Ах, ах , а ние във ФЕГ си мечтаем да ни върнат родителските и най-вече разбора след тях в близката бирария!  Grin

# 559
Ради, спазваме буквата на закона — точно 14 дни са на ДО - и то след като е обявен резултата на детето; дано не им се отрази много разпускащо — другата сряда на 14 ти са присъствено. И дано задържат поне до коледната ваканция!

# 560
Здравейте, банда,

Необходим ми е адвокат, специализиран в данъчно право и ревизионни актове. Дали можете да ми препоръчате такъв (или пък някоя дама от списвасщите тук не се окаже точния човек) ?

# 561
Шарлот, Санака и може би Светкавица бяха юристи.

Ние ще имаме родителска среща на живо другата сряда. Има ли желаещи за среща преди родителската, че май всички сме в различни класове?

# 562
Аз не съм специалист по данъчно право, за Варна мога да предложа много сериозен адвокат, но извън Варна нямам представа.

# 563
Цивилист съм - от данъци не разбирам и не мога да препоръчам адвокат.

# 564
  • София
Това не е и моята сфера на дейност. Преобладаващо с данъчно право се занимават Русков и Тодор Табаков. Но не мога да се ангажирам с лична препоръка в тази област.

# 565
Благодаря, девойки.

# 566
  • Там, където мечтите се сбъдват
Привет,
тъй като щерката /3клас/ си остана у дома за два дни, лека хрема, и се наложи да  ѝ преподам урока по руски, някой може ли да ми предложи свястна граматика по руски, че съм позабравила нещата. Мисля да отскоча през седмицата и до руската книжарница в центъра за да потърся нещо като за нея.

# 567
esteliana, тази ползваше моята дъщеря по препоръка на учителката.

# 568
И нашата госпожа по руски тази е препоръчала; аз пък бях купила една друга и засега се въздържам да купувами втора, но явно тази е граматиката!

# 569
  • София
И синът ми ще ползват този граматика.

Общи условия

Активация на акаунт