Още пясъкът е по краката, а ДЕВЕТИ чука на вратата

• 35 428
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
Някой да е ровил из сайта на ФЕГ наскоро? Да са обявявали свободно място за момиче за 9ти клас?
Защото имамЕ нова съученика.Wink

да, имаМЕ, имаМЕ, в НАШия клас е Simple Smile Идва от 35то.

# 421
dimitrina73, Drina много сила за вас и голяма прегръдка  Two Hearts

явно, много голям наплив в девети клас във ФЕГ, освен аз да кажа, че за сега няма нови ученици в класа на девойката , но то и без това в нашия клас децата са 28  Wink

# 422
  • София
Много желана се оказва ФЕГ. Stuck Out Tongue
В 1 АЕГ имаше обявено място за момиче преди 15.09.След това обаче нямаше никаква повече информация.
dimitrina73 кураж от мен!

# 423
Така се идва то...Joy
Всъщност това ми беше въпросът - как?
Щото аз бая цъках из сайта да търся това и онова, пък на такава обява не съм попадала. А тя била в сайта на английската...Confused
Ама не сте единствени.Wink
Ама пък наш'та е по-прясна - от днес е Stuck Out Tongue Winking Eye

# 424
Eеее, и ние сме желани, да не сте само ФЕГ, я , но нищо повече не казвам...😁

# 425
  • София
Всъщност това ми беше въпросът-как?
Риторичен въпрос. Wink

# 426
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Drina, скоро разбрах за загубата ти! Прегръщам те силно!

# 427
Мне. Изследвам теоретичната възможност нещата да са се случили регламентирано.Grinning

# 428
  • София
В класа на моя син също има нов ученик  - момче, от езиковата в Бургас. На сайта на 1 АЕГ беше обявено свободно място за момиче. Дали не е имало желаещо момиче и са приели момче  или пък са приели и двете деца 🤔

# 429
  • София - Младост 1А
Добро утро,

Благодаря ви за милите думи!  Heart

dimitrina73, прегръщам те! Hug

Тъй като пропуснахме общата поръчка на учебниците и ги поръчвах тези дни, синковеца ще се бори с история, физика, биология и химия на АЕ. Искаше ми се и географията, но уви.

# 430
Drina, прегръдки и от мен.
И ние изпуснахме и поръчахме сами. С кодовете за онлайн упражнения, какво направи?
Госпожата по английски май ще организира нова поръчка за тях, имало повече деца, които не са хванали срока за обща поръчка.

# 431
  • Разпиляна във въображението
Drina, кураж!

В класа на Вики вече има момиче, което по желание на родителите минава на дистанционно обучение.

# 432
Не зная как са вашите деца, но моето момиче се оживи  много, от както тръгна на училище.  Тя самата ми каза , че всичките мерки, маски и ограничения не я притесняват особено, само да е в клас. Даже повечето деца от нейния клас си стоят с маски и в част от часовете, специално зная, че го правят в часа на учителка , която е с автоимунно заболяване и то това е избор на децата.

# 433
Drina, прегръдка и от мен!
При нас началото е трудно, особено с разказвателните на езика... по Испански им се падна най-строгата учителка, още на първата им среща имало разревани деца с двойки - това не го разбирам, може би е похват да ги стресне от първите дни, но дъщеря ми казва, че изпитва страх да влезе в часовете й. Дано премине и се успокоят!

# 434
  • Варна
Да почерпя за моята рожденичка
Закръгли годинките Simple Smile Дано е по-уверена в себе си за напред Simple Smile
Търсих назаааад в темите да си намеря родилните мъки с нея,  ама и мненията ми от това време липсват. Исках да й прочета, че да разбере защо имам право да пусна нейна снимка в динозавърската мрежа. Поспорихме доста коя да е,  ама позволи все пак Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт