Азиатска козметика и грим 18

• 44 190
  • 761
  •   1
Отговори
# 255
Също бих почакала. Пише че шипването е след 21 дена и не е махната наличността. Тази е от сериите на неоген, които по-трудно се намират и  е по- нова.
От намалението ли ти е поръчката.
Не бързай винаги може да я откажеш, зависи все пак дали и другите продукти са ти на зор.

Момичета ползватели пептиди през деня.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 12:42 от zari65

# 256
Също бих почакала. Пише че шипването е след 21 дена и не е махната наличността. Тази е от сериите на неоген, които по-късно по-трудно се намират и  е по- нова.
От намалението ли ти е поръчката.
Не бързай винаги може да я откажеш, зависи все пак дали и другите продукти са ти на зор.

Момичета ползватели пептиди през деня.
Ползвам основно вечер, но понякога и сутрин. Много харесвам есенцията с 9 пептида на Medi peel.

# 257
  • Бургас
Зари, от намаление е, да платих 27-28 долара. Ще изчакам защото другите неща не са ми спешни. След фиаското през март, когато останах без запаси и се наложи от тук да взема някои неща, сега се заредих добре, без този имам 18 серума, така, че мога да почакам и повече за доставката.

Получих от Дж достатъчно тестери на двата слънцезащитни на Cosrx - Shield Fit Snail Essence Sun SPF50+ PA+++ (жълта опаковка) и COSRX Shield fit All Green Comfort Sun (зелена опаковка), да ги ползвам по около седмица. Тестерите изглеждат като старите опаковки, не знам дали състава е променен или само са преопаковани. Зеления е единствения слън. крем, който е успял да ме матира за почти целия ден, попива бързо, завършека и кадифен и няма бели следи. На очите обаче ми прави нещо, в смисъл сълзят, не усещам парене или друг дискомфорт, но категорично е от този крем. Когато не нанасям на околоочния контур няма проблем и наистина е добър за под грим, в работни условия - от вкъщи в колата, офиса и обратно.
Жълтия не матира, по-скоро хидратира, ползвах основно на шия и деколте, там кожата ми е доста суха. Попива бързо, оставя кожата свежа, но и малко белее, нищо фатално, след 10 мин. няма и следа от него. За мазна кожа, на лице, не е много ок, не размазва грима, нито белее под него, но на мен ми се налага да коригирам поне два, три пъти с матиращи листчета.
Тук се сетих да похваля ей тези https://www.yesstyle.com/en/litfly-blotting-paper-green-tea-blot … ml/pid.1039355967, розовите още не съм ги провала, но зелените са много приятни, миришат мнооого лекичко на зелен чай.

# 258
  • софия
Ами аз виждам че никой не хвали secret kay серията syn ake, но аз ги харесвам и ги ползвах доста време денем а и вечер.

# 259
  • Бургас
Тази сутрин ми свърши Вит. С и сега съм в чуденка какво да започвам. Мисля от средата на октомври да вкарам третиноин, но него с Вит. С, не мога да го комбинирам за това не ми се ще да отварям нов вит. С. Няма да го изразходя за толкова кратко време.  Дали е рано за АНА киселините? Има още слънце, но сякаш не е така силно.
Относно пептидите, миналата зима денем ползвах Бор-токс ампулата на Меди-пийл, а вечер трет, но дали е било правилно нямам идея.
Зари, защо питаш дали се ползват през деня? Срещала си инфо, че не трябва ли?

# 260
Не не съм срещала инфо, че са фоточувствителни, просто се зачудих.
Досега карах вечер ферменти или витамин с или каквото ми дойде музата, а през деня само тонер, хидратиращ крем и слънцезащита. Сега ще отварям нови неща и с настъпващия сезон се чудя как да ги комбинирам.

Отделно се чудя пробитичната нощна ампула на missha няма ли да ми дойде много плюс  пептиди през деня.

П.с. извинявам се за лошия правопис когато пиша от телефона. Все ми се включва редактора колкото и да го изключвам и понякога като се прочета се изненадвам от написаното от мен.

# 261
Йен, като ползваш матиращи листчета върху слънцезащита, винаги съм се чудила дали не намаляват слънцезащитата, защото и аз ги ползвам... ти как мислиш?

# 262
  • София
Здравейте, дами!
Отдавна гледам и се чудя какъв крем/серум да си взема и се надявам да ми помогнете. Искам нещо за избелване на лицето, имам петна и тенът изобщо не е равномерен. Смятам от октомври-ноември да почна да се мажа + слънцезащита, разбира се.

Кожата ми е по-скоро мазна, но се притеснявам да не се получат големи зачервявания.
Доколкото знам е добре да си поръчам тестери преди да си взема
крема, но моля за съвет какви да бъдат те и да има видим ефект.

# 263
Тази жълтата слънцезащита на cosrx Cosrx - Shield Fit Snail Essence Sun SPF50+ PA+++ е ужас. Аз получих брутална реакция от нея, състава и също не е от най добрите. Има алкохол и октокрилен неща които по добре да не слага човек на лицето си.

# 264
  • Бургас
Lemony, съжалявам ,че така се е получило при теб. Чета доста са различните съставки на продуктите, но не се чувствам достатъчно компетента за да имам твърдо мнение, за това и писах само за приложението. За октокрилена не съм срещала, че е по-добре да го няма, сега ще потърся повече инфо.

tiriti, след матиране с листчета обикновено минавам леко със слънцезащитна пудра с 50+ spf. Може би не е достатъчно, но моя ден основно минава в офиса и въпреки, че използвам киселини и третиноин, (есента и зимата, сега не) за сега нямам поражения от слънцето. Когато съм на плаж или на открито за повече от час използвам innisfree - Intensive Long Lasting Sunscreen EX, мазен и лепкав е, изобщо не е приятен за носене, но на плажа и в планината не нося грим и го подновявам на 2 - 3 часа.

Зари, в същата ситуация съм, накупих 100 неща и сега се чудя от къде да започна и как да ги комбинирам. Май клоня към редуване на АНА и ВНА вечер, а сутрините хидратация и пептиди, но трябва да видя какви пептидни продукти имам с по-лека консистенция., за през деня.

# 265
Йен, набеждават го за потенциален канцероген, освен това лично на мен ми люти на очите.

# 266
Йен, аз киселини не ползвам, веднага ме зачервяват, затова предпочитам механични ексфолиация,  след която с една маска веднага ми се успокоява лицето и само по-щадящи методи ползвам.

Yellow_girl, виж някакви травъл сетове -стигат от 10 дена до 30 дни на различните марки, дай ще коментираме.

Като съвет бих дала да работиш за избистряне на тена, за мен петната са загубена кауза с козметика. Наблегни на доброто почистване като за начало - без него каквото и да сложиш отгоре или ще е с минимален ефект или няма да има такъв.

# 267
Здравейте, момичета. Следя ви отскоро, ползвам корейска козметика от около 2години и съм влюбена в нея. Предвид ситуацията скоро не съм поръчвала, но се престраших и закупих някои основни неща от YESSTYLE. За първи път обаче поръчвам с превозвач и много не съм наясно... Моля за помощ! Използвам Габиели, за да регистрирам пратката ми иска града, от който е изпратена?! Това HONG KONG, ли е или греша?

# 268
Да, Хонг Конг. Радвам се да видя, че още някой ползва Габиели. Повечето тук са на Габко.
Не се тревожи, веднъж пристигне ли пратката успешно при превозвача, е песен, много лесно се взима. На мен даже лична карта не ми искат. Grinning

# 269
Много благодаря! Нямам търпение да пристигне. Да е успокоя, че съм направила всичко, както трябва и вече ще поръчвам така. Откакто спряха безплатните доставки до България използвам запаси и имам няколко покупки от бълг. сайтове и IHERB..... Но това пазаруване, знаете няма нищо общо!!!

Общи условия

Активация на акаунт