Азиатска козметика и грим 18

• 44 200
  • 761
  •   1
Отговори
# 300
Моята любима маска е на The Body Shop с ориз и женшен. Много в азиатски стил, страхотно ми се отразява всеки път като я ползвам. Избистря кожата, помага при пъпки и не изсушава изобщо, а съм със суха кожа. Наскоро ще трябва да купя трета опаковка от нея.

# 301
КореЯнкиии, код за 15% в Yesstyle
YSRELAXSANDRA15 coupon's US$ 44.44 minimum purchase requirement.
С реферален код допълнителни 2% (5% при първа поръчка Simple Smile  )
Скрит текст:

Има много интересни неща в секцията с минита.
https://www.yesstyle.com/en/women-beauty/list.html/bcc.14072_bpt … amp;l=1&bt=37
SIORIS Time Is Running Out Mist е на добра цена, а минито е $5. Центелата на Purito също.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 18:31 от Viola Tarakanova

# 302
  • Бургас
Виола, сърце нямаш, никак не съчустваш на бедния ми портфейл Satisfied
тъкмо мислех, че трябва да поръчам нещо защото ми изтичат два купона по 10 долара и то сега 15%.

# 303
Йен, виноват...
Виола a.k.a. Феята на празните портфейли Grin

# 304
Моля за мнение за продуктите на марка Chamos Cosmetics !

# 305
На Chamos съм взимала маски от Лили. Не знам като състав как са. Като усещане са ми ок. Не съм се изприщвала или да имам някакви тегави реакции. Последно ползвах една озарявяща и една с колаген може би. Добре хидратираха.

# 306
Благодаря! Аз съм харесала кремовете им .

# 307
  • Варна
Защо не мога да се престраша да поръчам от това yesstyle направо не знам !! Само гледам като гладно циганче и не се регистрирам Sad
Ако някой от Варна ще пуска поръчка с тези намаления бих се включила с 1-2 неща от тези минита да пробвам Simple Smile

От yesstyle също си отивам при превозвач, нали така беше ? Колко беше доставката им ?

Така хваленият COSRX - Advanced Snail 92 All In One Cream , подходящ ли е за смесена кожа ? Някой с отзиви ?

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 09:54 от Miss_V

# 308
Не съм ползвала,  но ако дадеш състав може да коментираме  Simple Smile

Miss V, давай смело! Лесно е, пък ако не ще помагаме. Над 50долара е безплатна доставката, иначе е 5долара

# 309
  • софия
Miss V, и аз ти давам глас за yes. На мен са ми по-приятни, може би от времето на митническите неволи:blush:
Аз сега съм направила една скромна кошничка  в jоlse.
Чудя се на C-niacin  toning amp. на isntree. Четох коментари, като че ли е за комб. кожа и по-лятна? Какво ще кажете, знам че марката е популярна.

# 310
И мегадийл в Jolse😊
Имам воля, имам воля и пълни чекмеджета, ще се въздържа 😊

# 311
Не съм ползвала,  но ако дадеш състав може да коментираме  Simple Smile

Това ми излиза в превод от корейски : Всички съставки: Пречистена вода, филтрат от слуз на охлюви (30%), глицерин, масло от ший, бутилен гликол, натриев хиалуронат, златен екстракт, екстракт от корен на божур, бис-PG-18 метилов етер диметилсилан, цетил Алкохол, глицерил стеарат, PEG-100 стеарат, диметикон, масло от семена на макадамия, пчелен восък, гликол стеарат, PEG-40 стеарат, сорбитан сескиолеат, диметикон / винилдиметикон Кросполимер, C12-14 Pares12, натриев хондроитин сулфат, бета-глюкан, полисорбат 20, карбомер, триетаноламин, натриев полиакрилат, ксантанова смола, аденозин, динатриев IDT A, токоферил ацетат, мед Трипептид-1, човешки олигопептид-1, екстракт от Centella asiatica, екстракт от ферментация на Lactobacillus / соя, екстракт от кора от бяла върба, екстракт от листа от риган, екстракт от Portulaca oleracea, екстракт от листа на кипарис, екстракт от бройлери, аромат

# 312
Аз се престраших с първа поръчка от Yesstyle до превозвач на 03.09, на 05.09. беше шипната, а от вчера е при превозвача. Бях се настроила за по-сериозно чакане. За сравнение поръчка от Jolse от 31.08. на 16.09. беше шипната, но все още не е пристигнала при превозвача.

# 313
За съжаление съм изпуснала 15 процента в yestyle, вече не са активни.

Miss, от колкото повече сайтове пазаруваш, толкова повече искаш Sunglasses

Хвърлих едно  око на джолсето, на пръв поглед нищо не ми хвана окото, а имам пълни кошници чакащи намалия по други сайтове, чакам им празниците.
На  caolin са много намалени нещата, но срока им изтича февруари 2021,  те докато дойдат кога ще ги ползвам и се отказах.

# 314
Miss V,  давай смело, голям ортак на джоба е. Последният път поръчка за $53 и центове с разни възстановени митнически такси + код за отстъпка + реферален код + отстъпка от членство ми излезе точно на половина при това с безплатна доставка. Голям кеф.
Само дето се чака много за шипване с някои продукти. Въпросната поръчка я пуснах началото на септември и уж на 21 трябваше да я шипнат, ама още чакам.

Общи условия

Активация на акаунт