Азиатска козметика и грим 18

• 44 201
  • 761
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Моята от началото на август Yes я шипнаха в края, заради неналичието на един серум (което не беше оповестено в момента на покупката, ама явно им е практика). При превозвача е и може би ще й се радвам в края на месеца у нас.

# 316
  • Варна
Зарибявка голяма е !
И при мен кода за 15 % вече не е активен Sad

Да попитам yesstyle нали пишат по -малки суми също ? Мисълта ми е, че аз така или иначе ще пусна поръчка с 2-3 продукта за 40-45 долара и се надявам да пишат малко и да не минава митница, въпреки че знам че връщат парите.

# 317
И аз изпуснах кода за 15% в йес... снощи вадих, слагах неща в кошницата и докато си играх напред-назад, то взе че стана 3 сутринта и кода замина Cry Даже и 10% кодовете не важат...

Miss_V, сложно е да се каже колко пишат на пакета. Преди с холандски пощи всичко минаваше гладко, но с германски декларираха някъде към 19-20€ и всичко заминаваше на митница. Това е от преди карантината до БГ, сега май до Англия пращат с холандски. От новите ми поръчки още нищо не ми е пристигнало, но проследяващите номера завършват на NL и съм по-спокойна.

# 318
  • София
Да, сега пратките минават през Холандия преди да стигнат до Англия.

# 319
Това ми излиза в превод от корейски :
Всички съставки: Пречистена вода, филтрат от слуз на охлюви (30%), глицерин, масло от ший, бутилен гликол, натриев хиалуронат, златен екстракт, екстракт от корен на божур, бис-PG-18 метилов етер диметилсилан, цетил Алкохол, глицерил стеарат, PEG-100 стеарат, диметикон, масло от семена на макадамия, пчелен восък, гликол стеарат, PEG-40 стеарат, сорбитан сескиолеат, диметикон / винилдиметикон Кросполимер, C12-14 Pares12, натриев хондроитин сулфат, бета-глюкан, полисорбат 20, карбомер, триетаноламин, натриев полиакрилат, ксантанова смола, аденозин, динатриев IDT A, токоферил ацетат, мед Трипептид-1, човешки олигопептид-1, екстракт от Centella asiatica, екстракт от ферментация на Lactobacillus / соя, екстракт от кора от бяла върба, екстракт от листа от риган, екстракт от Portulaca oleracea, екстракт от листа на кипарис, екстракт от бройлери, аромат
Човешкият олигопептид съчетан с екстракта от бройлери е комбинация, която трябва да имам Simple Smile))

Съжалявам, девойки, но много разсмя този състав и трябваше да оспамя темата! Grinning

Да похваля един доста популярен продукт на Др Джарт... комбинацията от цветкорекция и слънцезащита и лека хидратация + центела ме радва силно!

Dr. Jart+
Cicapair™ Tiger Grass Color Correcting Treatment SPF 30

Аз го нося под ББ крем или къшън или класически ФДТ, реално ми спестява капки за цветокорекция + основа за грим + слънцезащита (разбира се, в мрачните ни есенни дни; за ярък летен ден бих сложила и още една слънцезащита)

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 17:45 от Agent Provocateur

# 320
Съжалявам, че не сте успяли да се възползвате от кода. За съжаление важат ограничено време и е до късмет.

blixa, опитай с някой от тези 10% кодове. Скоро ги проверявах и работят
Скрит текст:
ATYZZLE10
LILIX10
ANGA10OFF
KRYSTAL10
OHNONINA
HANA10
YUYAN10
EEBEE10
MIXEDMAKEUP

vita,  кремът не звучи зле. На основата на масло ший и охлювен муцин. Няма да е подходящ за мазна кожа и най-вероятно такава склонна към запушване на пори/акне

Miss_V, винаги пишат ниска сума (нещо ми се върти scarf $13), само трябва да се внимава да не е обемен и тежък кашона.
COSRX - Advanced Snail 92 All In One Cream е супер за смесена кожа, но си иска добра подложка от хидратация отдолу.

# 321
Viola, още с първия код имах успех, благодаря!

Ако някой иска да опита нещо ново, ето тези загряващи маски за очи са едно блаженство направо: https://ys.style/SfebInhl19
С голяма доза скептицизъм ги взех, бях слушала големи хвалебствия от разни ютубъри, но сега и аз съм в групата на пристрастените. Много приятно затоплят очите и действително имат релаксиращ ефект, даже ми облекчават малко главоболието, когато реши да ме споходи. Удобни са, дръжките за ушите са много нежни. Всяка е опакована индивидуално, ето за показно една използвана -

# 322
Blixa, жалко че не са15, ама пак по-добре от нищо.
Тъкмо вчера си получих маските с аромат на лавандула Simple Smile Кой аромат са твоите?

ВАЖНО за Yesstyle и златното членство!
Ако сте златен член от миналата година, за да запазите статуса и догодина трябва до 1ви януари да направите нужното количество точки (1000) иначе доколкото разбрах не се запазва нивото.
Тези, които са станали златен член през текущата година няма за какво да се притесняват Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 22:17 от Viola Tarakanova

# 323
Ами аз... вярна на себе си имам почти от всички - лавандула, без аромат, мента, цитрус (само тази не ми хареса, мирише ми на позагнило лимонче) и див пелин (на елха ми замириса, стана ми едно такова коледно).

# 324
Момичета, да похваля Габко Blush Преди време ви бях писала за пратка от Жолсето и пристигнала на английския адрес на Габко на 5 август. Тогава разговарях по телефона с един груб господин, скара ми се, че съм избрала доставка с куриер( Жолсето така са изпратили пратката, иначе си бях платила за стандартна доставка), каза, че трябва да чакам 2-3 месеца за писмо от английските митници и след като си платя таксите тогава ще ми изпратят пратката. Днес правих ревизия на това, което чакам и което съм получила от Жолсето, Йесстайл и др. сайтове, направих си един текстови документ с номерата на пратките, които са при превозвача и тези, които са на път... ,  сетих за пратката изпратена с Федекс и реших да пиша пак на Габко, вече минаха почти 2 месеца. Още не мога да повярвам какъв отговор получих и колко много  ме зарадва, само се чудя защо не ми го предложиха по-рано този вариант.....

Скрит текст:
Здравейте,
Моля декларирайте, че ще заплатите импортните такси за пратката ..................,
ако се получи писмо от митническо бюро за дължими такива като попълните и
подпишете декларацията от прикачения файл и ни изпратите копие (снимка).

Ще изпратим пратката по заявения в профилът Ви начин, след като получим подписания от Вас документ.

Попълних прикачената декларация, снимах и изпратих. Какво чакам в тази пратка - BLITHE Stay Rejuvenated Kit, Isntree Clear Skin 8% AHA Essence, ETUDE HOUSE My Lash Serum, COSRX AHA 7 WHITEHEAD POWER LIQUID, и три глоса moonshot Tintfit Shine, на стойност 76 долара. Това ми е една от най-евтините поръчки, но уцелих лошия късмет да бъде изпратена с Федекс......За всички други задължително пиша на Жолсе и търговци от ибей да ми бъдат изпращани пратките със стандартна доставка, да не ме изненада някой пак с куриер.....

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 11:44 от necha

# 325
  • София
Здравейте, нов активен код за -15% в yesstyle - току що поръчах с него: YSRELAXFROLLEINTEE15

# 326
Miss_V, винаги пишат ниска сума (нещо ми се върти scarf $13), само трябва да се внимава да не е обемен и тежък кашона.
това пишеше на моя пакет от yesstyle ( поръчвах мини размери / с Габиели до Англия ) Miss_V ако си избрала продукти поръчвай
Колкото повече чета темите ( започнала съм ги отначало ) толкова повече се обърквам с азиатската козметика Smile

Да похваля един доста популярен продукт на Др Джарт... комбинацията от цветкорекция и слънцезащита и лека хидратация + центела ме радва силно!
Dr. Jart+ Cicapair™ Tiger Grass Color Correcting Treatment SPF 30
Скрит текст:
Точно този крем взех от Сефора в травъл комплект - откъм хидратация не прави нищо за моята суха кожа, но откъм цветорекция виждам ефект. Много му се радвам, засега го използвам в дните "без грим " - разбирайте да отскоча до къщата на родителите ми уикенда, но все пак трябва да вляза да напазарувам в някой магазин

За този околоочен крем ваши отзиви ?
https://www.yesstyle.com/en/benton-fermentation-eye-cream-travel … ml/pid.1073108043

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 18:06 от Casual

# 327
Casual , много е информацията, но има един момент, в който започва да ти просветва Joy
Ако имаш нещо неясно, питай.
На мен кремът на Бентън ми е любим. Коквото и друго да ползвам, винаги се връщам към него. Щом си и със суха кожа ще ти хареса.

Cookiez, благодаря за кода.
Момичета, публикувайте си от време на време рефералните кодове в Уесстайл, за да може който иска да се възползва от тях. Знам че от форума не се толерира, защото не сме в секцията за пазаруване, но когато е с мярка няма проблем. Не става въпрос да пускат постоянно във всеки пост, но например, когато намерите готин код за 15-20% или видите хубава промоция на марка или продукт, от който сте доволни може да добавите и кода си Simple Smile

Днес правих разбор на наличностите и , тъй като кожата ми вече малко се поуспокои, настана прекрасния момент за отваряне и проба на нови неща. Основно са за борба с възпаления и постакне, но сега това ми е най- неотложната грижа. Задължително ще споделя впечатления след време Simple Smile

Редактирам се, за да добавя и тези красотички! Взех ги след хвалбите на  Ксения Вебер. За сега планирам да отворя зеления гел ( още съм в чуденка дали да е той, или цика на GD11), въпреки че околоочния и капсулния крем са ми по- интересни, но няма как всичко накуп.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 19:36 от Viola Tarakanova

# 328
Cookiez, много благодаря  хванах го! Sunglasses

Ако някой има нужда, ето го моя код за Yesstyle - 5YT9Z9. Който реши да го ползва, нека ми пише, за да върна жеста при следваща поръчка.

Кеффф, снимки с мазила Heart Eyes
На Elensilia околоочния ползвах скоро, много приятен, гелообразен, държи се културно под грим. На АНС друг съм пробвала, малка синя туба,  харесахме се. За падовете ще чакам да разправяш, взела съм ги заедно със зелените, но не смея да ги започна, след като се изприщих от хей тия -

Реагирах еднакво и на двата вида, сега ги ползвам само за тяло. Все пак се престраших да опитам и трети вид - нищо не ми стана, чак не ми се вярва:

На GD11 циката беше част от стъпките на тяхна шийтмаска и по спомени беше чудесен гел.
Любопитна съм за Accoje, никога не съм ги срещала, ще чакам отзиви.

# 329
blixa, падовете на Bella monster ги взех по препоръките на Soo и Ника Донская и им възлагам големи надежди. Освен тези оранжевите с масло от семена на морков получих и жълтите против акне, но реших първо да пробвам тези, че са за чувствителна кожа и при раздразнения. Всичко ще го въвеждам бавно и внимателно, защото хич не искам пак да "цъфна"
Розовите падове на Neogen ги ползвах и не съм впечатлена. Накрая вече нямах търпение да свършват и ги ползвах и аз на тяло включително.
Кремът на GD11 точно от маската много го харесах.
Околоочния  на AHC е новият вариант на Ageless в синята туба. Имат лека разлика в състава, този би трябвало да е още по-наситен. Ще кажа как е Simple Smile
Accoje е някакъв бранд сертифициран, че предлага козметика със суровини от Jeju. Предлагаха го до скоро на iherb. Много наблъскан състав- има водорасли, масла, пептиди.

Общи условия

Активация на акаунт