Азиатска козметика и грим 18

• 44 205
  • 761
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, прекалила съм с тестерите с ретинол на isa knox, купувани са миналата година от розата, избелващато емулсия с арбутин е част от цялата рутина и тази зима няма да стигна до нея.
Ако някой се интересува да ми пише.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 17:31 от zari65

# 331
Може ли повече инфо за избелващата емулсия?

# 332
boril29, забранили сте личните съобщения.

# 333
  • софия
А какъв е процентът на ретинола в серума?

# 334
swetulka не е актуален вече ретинола, а и да не спамим темата.

# 335
  • Варна
Бихте ли ме просветлили кремовете/ геловете на Real Barrier имат ли аромат ?
Много използвани са тук в темата, но аз хич не понасям миризмите и ме дразнят.

# 336
Здравейте, бихте ли ми препоръчали крем за мъж с комбинирана кожа...

# 337
Как мислите до къде е по-добре да направя поръчка от nowzenith. com до Бг или до Uk

# 338
Miss V
Този крем имам в момента, дори сутринта го пробвах. Има лека миризма на центела, но наистина много слабо, не е като парфюм, снимала съм състава. Доста е хидратиращ, но той е за раздразнена кожа. Сутринта от любопитство го мазнах, купих го с идеята да го ползвам след лазери или микронидлинг, или каквото реша да правя тази зима, но според мен при много студено време или пресушавяне с киселини и ретиноли също би помогнал.

# 339
Бихте ли ме просветлили кремовете/ геловете на Real Barrier имат ли аромат ?

Двата крема Extreme  и Intense Moisture почти нямат аромат. Леко нещо си спомням цитрус/бергамот, но почти не се усеща.
Без или почти без аромат са двата крема на PKY moisture и nutrition, бетаглюканът на Iunik, балансиум на Cosrx.

Как мислите до къде е по-добре да направя поръчка от nowzenith. com до Бг или до Uk

До UK пратките под килограм минават успешно и пристигат при превозвача. Вероятността да я задържат на нашата митница е много голяма, още повече че пратката пътува 30-35дни. И в двата случая говоря за стандартна пощенска пратка.

Момичета, в момента има добро намаление на секция Beauty в iherb, включително всичко k-beauty.
https://www.iherb.com/c/k-beauty
Намалението е 24% плюс с реферален код още 5%. Някои неща излизат на доста прилични цени. Аз поръчвам до UK с безплатна доставка над 40долара и предплатени такси. Не се занимавам с митници и тн. Пристигат при превозвача за няколко дни до седмица.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 17:37 от Viola Tarakanova

# 340
Viola, до Габко ли поръчваш? И предплатените такси автоматично ли са, т.е. само правиш поръчката в сайта на Айхърб над 40$ и даваш английския адрес и всичко е наред?

# 341
Айде и аз като Зари с предложение.
Предлагам на символична цена 1/3 от бб крема на Dr. Ceuracle. Напоследък почнах крайно много да не се харесвам с него и като цвят и като стоене, въпреки че реално не ми стои зле. Да, не ме питайте и аз не знам какво ми стана. Но буквално само като го погледна и ми иде да го захвърля. Води се универсален цвят, един единствен. За ориентация - на Missha M Magic Cushion съм #23 Natural Beige, на Iope Air Cushion Natural Glow съм #21 също Natural Beige.
При интерес пишете на ЛС.

# 342
Viola, до Габко ли поръчваш? И предплатените такси автоматично ли са, т.е. само правиш поръчката в сайта на Айхърб над 40$ и даваш английския адрес и всичко е наред?
Да, до Габко. Избирам Хермес като превозвач и автоматично се калкулират всички допълнителни разходи в цената. Над 40 долара е безплатна доставката и всъщност се добавят само 20%ДДС

# 343
Мерси, а как избираш Хермес като превозвач - на мен ми дава да избирам само между Delivery with local post и Delivery with local post plus?

Оправих се - трябваше да въведа английския адрес, че ми беше останал българският.

Последен въпрос - Габко нали изискват към името да си пишеш и ID номера, но в полето за името не позволява да има цифри - ти сложила ли си някъде айдито или само името?

ПП
Напиши ми персоналния си код, да го ползвам при поръчката Simple Smile

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 11:54 от tiriti

# 344
tiriti, да, трябва да зададеш Англия като дестинация.
Пиша си цялото име слято с ID-то като втори ред на адрес и до сега не е имало проблем с получаването.
Hug Кодът ми е
Скрит текст:
JZV672

Общи условия

Активация на акаунт