Азиатска козметика и грим 18

• 44 175
  • 761
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря за кода с отстъпка от Yesstyle Simple Smile
Аз се разписах за пръв път с превозвач до Англия, като взех гел кремчето на Dr Jart +, слънцезащитата на Purito (Comfy Water Sun Block), тъй като имам намерение от доста време да я пробвам и един измивен гел - ROVECTIN - Skin Essentials Conditioning Cleanser , за който четох доста добри ревюта, надявам се да ми допадне.

Имам набелязани и други неща, но може би по-напред ще пусна друга поръчка, наистина имам лош навик да се затрупвам с много козметика и трябва да спра...
Събирам мнения за някои от следните продукти, ако някоя от вас ги е пробвала вече Simple Smile

https://www.yesstyle.com/en/info.html/pid.1077182356 - SKIN 1004 - Madagascar Centella Air-Fit Suncream
https://www.yesstyle.com/en/info.html/pid.1077182359 - SKIN 1004 - Madagascar Centella Ampoule Foam
https://www.yesstyle.com/en/info.html/pid.1067993344 - Isntree - Real Rose Calming Mask
https://www.yesstyle.com/en/apieu-glycolic-acid-cream-50ml-50ml/ … 6?cpid=1058249015 - A'PIEU - Glycolic Acid Cream
https://www.yesstyle.com/en/bellamonster-stress-out-solution-ser … ml/pid.1069745878 - BELLAMONSTER - Stress Out Solution Serum

# 136
Момичета, не че ви подстрекавам, но бих окуражила всяка, която е решила да се презапасява. Мен запасите ме спасиха към половин година, само слънцезащита не бях струпала, щото обичам да пробвам нови.
Та, весел шопинг и не съжалявайте 😃😃😃

# 137
  • Бургас
swetulka, при кой превозвач в Англия пристигат пратките? Току-що имах много неприятен разговор с Габко по повод пристигнала при тях поръчка от Джолсе с Федекс и ми се ще да направя регистрация при друг превозвач.

# 138
  • софия
Йен, по-рано бях писала неколкократно колко съм доволна от GGBG! Затвърди ха ми се впечатленията и след последния, случай с Fedex. Взех си аз пратката, заедно с писмо,  че дължа една, дума на  англ. митница и после те ми го платиха и всичко наред! За София доставят и лично, а извън - с куриер!

# 139
Йен, и теб ли те навикаха за това, че пратката ти е пристигнала с Федекс? Два пъти разговарях с един господин по телефона, много груб, кара се, едва ли не аз съм виновна, че пратката ми е изпратена с Федекс, въпреки, че му обясних, че продавача е избрал тази доставка без да съм информирана. Повече от 10 години съм им клиент и това отношение ме подразни. Отделно, че пратката ми от 5-ти август е при тях и все още няма задвижване или писмо от митниците. Ако се обадя да попитам, пак ще ме навика господина...... и не смея. Дали да не пиша на Жолсето и те да се разправят с тази пратка, може пък и да се раздвижи.....Дайте съвет?

# 140
  • софия
Оххх. Нали не ме разбра някой, че GGBG плащат вместо теб. Като си чета, май така излиза:confused:
После си им възстановявам сумата в лв.
Съжалявам за неяснотата!

# 141
  • Бургас
Светулка, отлично те разбрах, благодаря ще се ориентирам към тях явно, но не преди да се оплача от отношението на господина от Габко. Всичко е както го е описала necha, беше толкова груб, колкото и некомпетентен. Писах на Джолсе да задържат другата ми поръчка, но май няма да мога да сменя адреса, а си искам нещата. Бях много ядосана и чак после се сетих, че вече ми писаха, че няма как при тях да се достави до друг адрес.
necha, няма смисъл да им звъниш пак. Аз се опитвах да разбера дали само от Федекс доставките отиват на митница, но човекът повтаряше само, че трябвало всички пратки до Англия да са с предплатено ДДС и такси. Казах, че съм получила вече няколко поръчки без такива предплатени такси, но.....
По-добре да не се ядосвам повече.

# 142
  • софия
Йен, не се ядосвай! Те губят клиенти, простаците! А по въпроса, не само Fedex може да попадне там. GGBG ми казаха, че и с Royal mail може да се случи. Така, че е на късмет, но когато е без нерви и ти доставят нещата в срок, човек не се ядосва за парите толкова.

# 143
И аз мисля да се преориентирам към превозвача на Светулка, но чакам още 10-на пратки на адреса на Габко, освен това съм решила  този и следващите два месеца да пусна още 10-на поръчки и вече да се спра, без друго каквото и да взема ще му дойде реда на ползване след като му изтече срока на годност. Ще направя пауза от декември  и да видя как ще са доставките след НГ, дали за всяка пратка ще се дължи ДДС, дали само при нас ще е така, какво ще стане с доставките до Англия?  Една от поръчките ми от йесстайл, направена на 02.09 е изпратена на 03.09  с холандските пощи. Надявам се, че ще пристигне бързо в Англия.

# 144
И аз съм имала драми с Габко преди време, ама чичкото си го тормозя и въобще не ми пука- той вика, аз викам, и така Joy Няма как да смените адреса след изпращането, така че пишете на jolse да изпращат с обикн.поща и няма да има праблем. Аз в момента имам 6 пратки пътуваще към БГ, всичко от jolse, 2 са по 70- 80 долара.

swetulka, всяка една пратка може да отиде на митница, разбира се, но малките пакети изпратени с обикновени пощи минават без проблем. Аз до сега съм полчучила огромно количество пратки и нито една не е отишла на митница. И това не е като "поръчвам до БГ  с ДЧЛ и всичко идва за 3дни на врата без митница", което е до голяма степен късмет. На англ митница гледат какво е декларирано, и задържат само по- тежки/обемни пакети. Трябва да изглежда достоверно да е 5-10долара, за да не му обърнат внимание.

necha, имах една с холански пощи, пристигна мин.седмица при Габко за 10тина дни.
И аз така действам- в момента поръчвам като за две години напред и след месец- два приключвам докато не се разбере какво се случва.

Йен, доколкото съм чела по разни английски форуми, всички куриерски отиват на митница.

# 145
  • София
Някои поръчвал ли е от beautynetkorea скоро да каже как стоят нещата там? Извинявам се, ако е коментирано и съм пропуснала, само за jolse и yesstyle съм видяла.

# 146
  • софия
Да, Виола! Точно това казах и аз преди време - малки пратки. Отговорът ми беше по-скоро пояснение към Йен и нейните диалози с Габко
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 147
Някои поръчвал ли е от beautynetkorea скоро да каже как стоят нещата там? Извинявам се, ако е коментирано и съм пропуснала, само за jolse и yesstyle съм видяла.
Скоро ги проверявах, пуснали са k-packet до Англия, но ми се видя висока таксата (за 300гр 10долара)

# 148
Момичета, вижте на какво попаднах, променят опаковката и грамажа на балма на ароматика, а състава набързо го сравних не виждам разлики.
https://www.yesstyle.com/en/aromatica-orange-cleansing-sherbet-1 … 96##productAnchor

Не съм подстрекател, но скритата разпродажба е активна и днес.

# 149
  • Бургас
Дано наистина да няма разлики в състава, достатъчно неприятно е, че грамажа е по-малък.

Общи условия

Активация на акаунт