Азиатска козметика и грим 18

• 44 193
  • 761
  •   1
Отговори
# 270
Има ли някакъв начин за нанасяне на ETUDE HOUSE Soon Jung Mild Defence Sun Cream за да се избегне този бял цвят. Днес е хладно реших да се пробвам отново, станах бяла като призрак Sad сложих отгоре фон дьо тен и стана още по зле положението:(
 Ако някой го иска съм готова съм да го разменя за нещо .... Отворен е преди 3 дни и е ползван 3 пъти изключително скромно за да избегна побеляването , но дори и минимално количество от него върхо моята кожа стои неадекватно.

# 271
  • Варна
Ооо и аз ползвам Габиели. Нямам проблеми с тях, дори бебешка количка и стол за кола са ми носили до Варна, а вече и козметика от J Grinning
Сложила съм в количката един серум вит. Ц на Tiam, ама му се чудя. Отзиви, дали ще дойде силен ?Ако някой има нещо такова за  продаване , с което не се е разбрал да пише.

# 272
Miss_V, аз имам един витамин C, с който не се разбрах и се чудя какво да го правя, но не е корейски. Ако те интересува, драсни ми.

# 273

Момичета ползватели пептиди през деня.
Зари, ползваш си ги спокойно и сутрин и вечер, особено сега вече в зимния сезон. Принципно има противопоказание да се прилагат пептиди в голяма концентрация  при излагане на силно слънце заради избелващия ефект, но вече няма такава опасност Simple Smile

И по темата с пептидите, да ви питам имате ли представа от къде е тръгнало погрешното мнение,  че се ползват пептиди само с керамиди и това е единствената възможна употреба? Едва ли не, нямат ефект самостоятелно или в друга комбинация. От някое време насам разни хора все ме питат да препоръчам крем с керамиди, защото "нали само в тази комбинация може да се ползват пептидите"?!
Да не би някоя бг блогърка пак да се е изказвала неподготвена Joy

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 09:22 от Viola Tarakanova

# 274
Здравейте момичета Blush Миналата седмица имах дилема относно  този крем  

Значи здравия разум ме съветваше да си взема 100 тестера от ибей за 24-26 долара, но сърцето ме влечеше към тази красива лимитирана версия и след 2-3 дни борба със себе си се предадох и си я взех. Благодарение на препоръките на Виола станах веднага след регистрацията сребърен член и след по-малко от 2 седмици златен и комплекта ми излезна по-евтино. За един месец навъртях 7 поръчки от йесстайл, излезнаха ми изгодно с  кодове и купони, доволна съм, но картата не е....Снощи взех и 6 броя COSRX - Natural BHA Skin Returning Emulsion, бях отворила една емулсия преди година, тествах я, хареса ми, но я зарязах защото ползвах други започнати продукти. Сега пак я включих в рутината си от 2-3 дни и е чудесна за  мазна кожа.

# 275

Момичета ползватели пептиди през деня.
Зари, ползваш си ги спокойно и сутрин и вечер, особено сега вече в зимния сезон. Принципно има противопоказание да се прилагат пептиди в голяма концентрация  при излагане на силно слънце заради избелващия ефект, но вече няма такава опасност Simple Smile

И по темата с пептидите, да ви питам имате ли представа от къде е тръгнало погрешното мнение,  че се ползват пептиди само с керамиди и това е единствената възможна употреба? Едва ли не, нямат ефект самостоятелно или в друга комбинация. От някое време насам разни хора все ме питат да препоръчам крем с керамиди, защото "нали само в тази комбинация може да се ползват пептидите"?!
Да не би някоя бг блогърка пак да се е изказвала неподготвена Joy
До колкото съм чела и аз серамидите подсилват действието на пептидите, но това не означава че самостоятелно не вършат работа. Лично аз използвам само пептиди. Но наистина на доста места има подобна информация, незнайно как и защо...

# 276
necha, на една вълна сме и аз я гледам тази серия.
Дебна я сега на един търг в ибей за 99 долара, извинявам се за неудобния въпрос, но колко ти излезе в йесстайл комплекта, за да се ориентирам докъде да стигна в наддаването.

Виола, благодаря за инфото.

# 277
  • Бургас
Miss_V , вит. Ц на Tiam бих определила като силен. В момента на нанасянето се усеща леко пощипване, за секунди е, но го има. На мен не ми дразни, нямам зачервяване, но за чувствителна кожа, може и да не е ок. Като сила и действие е сравним с by wishtrend vitamin c 21.5 advanced serum и Melano CC, ако си ползвала някой от тях.

Viola, за пептидите мисля, че не се съчетават със силни киселини, но всички други  комбинации може, нали?

# 278
Зари  цената за златен член е US$ 68.47 с 2% допълнителна отстъпка за месеца в който имаш рожден ден, но ползвах купон за 10 долара и код, общо към 12 долара, в тази поръчка имах още 2 продукта, значи средно по още 4 долара надолу и комплекта ми излиза някъде към 64.47. Усилено се зареждам с продукти и аз, голям фен съм на su:m37, търсих отзиви за този крем, но е нов и нищо не можах да намеря, надявам се да е подходящ за мазна кожа. Следващите два месеца ще си взема още продукти на марката, харесала съм си и   LosecSumma Elixir Lumiere Ampoule  и всичко от серията трябва да заредя, наполовина съм готова вече. Само емулсията няма да взема, че е тежка за мен и не държа чак толкова на измивните продукти. Няколко месеца изкарах със серията   Losec и съм много доволна, чудесна е за зряла кожа, за това време не ми е излезнала нито една пъпка, значително подобрение във всеки аспект.

# 279
necha, голяма красота! За беда или за късмет, на мен sum:37 не ми понася, но си страдам тихомълком Cry

Йен,да,  киселини и силни антиоксиданти.

# 280
  • Варна
necha, в коя стъпка ползваш COSRX - Natural BHA Skin Returning Emulsion ? Последна , като крем/ емулсия ? Само вечер ?

Йен, благодаря за инфото. Не съм позлвала нищо от тези продукти с вит. Ц, а само един 10% на Skeyndor. Нямала съм реакция.

# 281
Благодаря, necha, отказвам се от търга, има в повече от комплекта в йестал и кушона, но е без рефил и крема е 20мл, а не 50, почвам да дебна някой купон за намаление в йестайл.

Май трябва и да попиша малко ревюта да стана златен член, че още си седя сребърен.

Сега го проверих, крема е 100мл.

А ето ревю съм чела
https://beauty-granny.com/2020/07/28/sum37-water-full-timeless-w … 0%ba%d1%82%d0%b8/

Размишявам от 2 дена над този бранд
https://www.onethingmalaysia.com/products

Привлича ме минимализма и дизайна, макар да осъзнавам, че вероятно са флорални води въпреки гръмкото название екстрат, а броколито и галактомицина са на безобразна цена, единствено намерих в момента изгодно в ибей пелина и центелата и се чудя дали си струва.
https://www.ebay.com/itm/One-Thing-Artemisia-Capollaris-Extract- … tics/154062390421
https://www.ebay.com/itm/One-Thing-Centella-Asiatica-Extract-150 … tics/154062383132

Броколито е с някаква безумна доставка от 30 долара, пиках си с един сайт, дрън-дрън дадоха ми още 10% към 10% за нов клиент, но цената с доставката пак е 42 долара, което е безумно за тонер.

Та как ви се струват тези екстракти, води, тонери и аз незнам как да ги нарека.

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 11:33 от zari65

# 282
Зари, надявам се другата седмица да има купон за Чосок

# 283
Miss_V, тепърва ще го напасвам някак си в рутината, засега нанасям след измиване и тонер, след това продължавам с хидратиращи продукти. С пептиди няма да съчетавам, но с други активни съставки тепърва ще проучвам.
Зари, благодаря много за линка, сега ще прочета. Златен член се става много лесно, на мен ми трябваше
 да напиша 3 ревюта, направих го вечерта и на сутринта вече имах златно членство.

# 284
Здравейте, поръчвали ли сте от stylevanа до превозвач в Англия?  Ако има такива, можете ли да споделите впечатления? Благодаря предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт