Азиатска козметика и грим 18

• 44 635
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
Дермаролер се ползва на чисто сухо лице без нищо, трябва много да се внимава да не се замърси кожата, после трябва да се мине с нещо за рани и после да се нанесе хидратация. Ролерът трябва да се топи в спирт преди и след употреба.

# 631
  • Варна
Дойде и моят ред да споделя първата си поръчка от Jolse.  Нямам думи да изразя благодарността си за напътствията на Вилола относно доставката Simple Smile поръчахдо Англия с превозвач - Габко. След писане до сайта да ми я изпратят с корейски пощи, Jolse са се съобразили с желанието ми и са разделили пратката на три кашончета с три проследяващи номера. Поръчката беше на стойност 185 $ след намалението.
Прилагам снимка на пратката и МНОГОТО подаръчета Wink
Само да попитам, това зеленото Wink за какво го ползвате Wink - 3 броя са ми изпратили Ха- Ха
Доволна съм. За първи път ползвам корейска слънцезащита - меко казано, възхитена съм Simple Smile
Ползвах олиото на Миша за измиване - също съм много доволна.
А от ампулите на Lador - Lador Snail Sleeping Hair Ampoule 20ml
https://jolse.com/product/lador-snail-sleeping-hair-ampoule-20ml … /25801/?cate_no=1 съм очарована Simple Smile
Другите продукти, все още не съм ги тествала

Имам и въпросче: Използвате ли CashBack за Jolse и Yesstyle? И ако да, кой?
Скрит текст:
Скрит текст:

# 632
Момичета, коя е най-матиращата и суха корейска слънцезащита 50+ фактор?

# 633
Кажи здравей на пристрастяването, муахаха Smiling Imp Grinning Веднъж направена успешна поръчка, повече няма измъкване.
Това зеленото е тривка за баня. И на мен постоянно ми пращат, въпреки, че не ползвам.

Момичета, коя е най-матиращата и суха корейска слънцезащита 50+ фактор?
Missha Aqua Sun Gel
Etude House Sunprise Mild Airy Finish Sun Milk
A'PIEU Pure Block Aqua Sun Gel SPF50+
Погледни и този списък:
https://www.bustle.com/p/the-9-best-korean-sunscreens-for-oily-skin-57504

# 634
  • София
На Round lab ползвам нощната маска. Много хидратираща и кожата на сутринта блести от нея. Лека е, не омазнява.

# 635
kremi1980, честито сефте, с кеф да си се мацотиш! Зеленото, мама го наричаше кесе и както Reddish каза, е за баня - жулиш се с него докато станеш доматено червена и свалиш всичката кир. Не е само корейска традиция, у нас е известно от време оно, даже още имам някъде вкъщи кесета шити от баба ми. Ама да си призная, не съм му фен, вече има далеч по-приятни и не толкова жестоки методи за ексфолиация.

Viola, благодаря за кодовете, единия го опуках вече Laughing
На този етап, нямам никакво намерение да поръчвам директно до БГ. Така както съм се запасила, мога спокойно да си чакам до 2023 за брекзит сделка.

# 636
Missha имат нов къшън, ако някой го мерне някъде да свирка, моля!!!
[MISSHA] The Cushion Skin Matte

Май ще е само 3 цвята, значи търся 23.

# 637
  • Prismatica Aerie
Agent, не е ли този?

# 638
kremi1980, честити придобивки и се радвам, че съм помогнала Simple Smile
Тези " тривки"  вече  и аз се чудя какво да ги правя, чорапите поне стават за еднократна употреба.

blixa,и аз не бих се замислила за поръчка до бг на този етап, но добре че отново има такава опция

# 639
  • Русе
Director Pi ме застреля с тази "perilla powder" в новото си видео за brightening tips !💩
Прочетох,че е китайски босилек!😂
Някоя от Вас попадала ли е на продукт за лице с екстракт/масло от тази билка?!
Стана ми много интересно...

# 640
https://incidecoder.com/ingredients/perilla-ocymoides-seed-oil
Тук екстракт от листата
https://incidecoder.com/ingredients/perilla-frutescens-leaf-extract

Любимците sum 37 я имат в доста продукти.

Корейския мед е много по-различен от нашия, един воднист, безвкусен, никаква сладост, с кратък срок на годност, разваля се бързо, което много ме изненада - мед да се развали. Та тяхното
 honey,  няма нищо общо с нашия мед. Млеката им и те едни странни, може и да имат някакво местно производство, но основно са внос от Нова Зеландия и Австралия. И аз се замислих за тази маска, но после реших, че и останалите съставки няма да са като нейните та няма смисъл.
Което не пречи да се пробва, ако тук се намери тази билка.

Kremi, добре дошла в клуба.

Кесетата ги давам на колежки и аз си ги ползвам, но не търкам силно с тях, а съвсем леко, че могат да ти свалят кожата при по- голям натиск.
А едновремешните нашенски кесета са се правили от необработена коприна. Имам няколко такива от баба ми и ги пазя.
Подобни кесета, по- красиви цветове съм виждала и в магазините на  body shop, но на цена от 5-6   евро, та тези от джолсето са си направо далавера.

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 23:54 от zari65

# 641
  • София
Код за 10% в YesStyle за поръчки над 49$ - PENN10

# 642
Момичета, D'Alba White Truffle Multi Treatment Eye Cream заслужава ли си, че е free gift за днес? Гледам му състава, не е лош, но факта, че все още е в наличност буди подозрение в мен. Grinning

# 643
Момичета, решила съм да поръчам Missha-magic cushion moist up, но се колебая за цвят. Номер 21 по-тъмен ли е от бб крема на Missha perfect cover - нюанс 21?

# 644
  • Бургас
Всъщност е една идея по-светъл.

Общи условия

Активация на акаунт