Азиатска козметика и грим 18

• 44 619
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Момичета, кой е този “пептиден” серум, за който говорите?

# 661
 Говорят за ample:n peptide shot ampule - https://jolse.com/product/amplen-peptide-shot-ampoule-30ml/23860 … p;display_group=1 Simple Smile

Коригирам се, за да добавя инфо за предстоящо събитие - KOREA Beauty Week в Сердика Център в София:
"В периода 29 октомври - 1 ноември 2020г. Котра София има удоволствието да покани всички любители на корейската козметика на събитието KOREA Beauty Week. Почитателите на грижата за кожата ще имат възможност да се запознаят с новите тенденции сред водещи корейски марки и да закупят любимите си продукти директно на място.
От четвъртък до неделя посетителите ще видят козметиката на MISSHA, Cettua, Kundal, Bio-Care, I'm Nature, Benton, d'Alba, Klairs, By Wishtrend, Purito, Skin Watchers, Doori, Chamos, Tisha AC7, SNP, Rexri, Thesera, Elmolu, Ribe Skin, Deoproce, Queenfei, Secret Key и Isntree.
LG България ще покажат иновациите в електрониката и уредите за дома.
А за желаещите, представителите на InBody ще правят сегментно измерване на телесен състав.
За всеки направил покупка на корейска козметика ще има и подарък - предпазна маска за лице"

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 12:08 от Danche_Kalpazanche

# 662
Никой не се обади, че също е взел продукти на Flowfushi от онази разпродажба, но все пак ако ви е любопитно какво става - има развитие. Джолсе отговориха тази сутрин и сами предложиха пълен рефънд. Поне съпорта им е железен, не се дърпа и не върти номера, за разлика от този на Style Korean, който е меко казано трагичен и неадекватен (имайте го предвид, ако пазарувате там).

И за финал, ето нещо бляскавичко от злополучната поръчка - течни сенки за очи:

Засъхнат ли веднъж, не мърдат. На клепача не стоят така, както на ръката, след разнасяне и преливане с четка, цвета вече не е плътен и остават най-вече брокатените частички. Пак е красиво. Може би ако се разнесе с пръсти, ефекта ще е друг.

# 663
  • София
Видях събитието в Сердика, ще проверя какви ще са цените. В тукашните сайтове, които предлагат корейска козметика цените са твърде завишени. Не пише кои фирми ще представят тези марки, но ще си направя справка за цените на място.

# 664
Мега дийл има в jolse... Stuck Out Tongue Winking Eye

Споделете, ако вземете нещо.

# 665
Котра са кокос, така че цените ще са като там Sad

# 666
Grinning  Разбиха ме с това изложение и аз съм една кореЯнка, някои марки не съм ги чувала. Няма никакви подробности за събитието - ако ще е само шопинг не ме влече, измерване на телесния състав също.

blixa, не съм се съмнявала, че джолсе ще реагират както трябва, но днес са ми черни, канселирали са ми един коректор на missha, парите са ги върнали вече, ама аз си исках коректора.

От мега дийл хубавите неща са със скоро изтичащ срок на годност и няма смисъл, нещо са завъртели май изчистване на складови наличности, защото и миналия месец бяха сходни нещата.
Като се заговорили за пептиди пептидния серум на dr jart е на 15 долара, но срока му изтича след 3-4 месеца.

Най-много да си направим една кореЯно културно -  масова, оепидемчваща среща Sunglasses , но пък за  ingredients snob, някак не подхожда ходене в мола за козметика  Joy

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 15:52 от zari65

# 667
Бавно и мъчително корейската козметика навлиза и в нашата глуха улица, наречена пазар Laughing
Единсъвеното, което ми се струва привлекателно в това събитие, е че може да има тест продукти. Но пък ние толкова сме свикнали да купуваме без да пробваме (е, има и изключения), че не мисля да се разкарвам само затова. Пък и шопинг влоговете на кака Юнис из Сеулските магазини, също дават представа за консистенция, нива на хидратация и прочие.

zari65, и аз половината марки никога не съм ги чувала, голяма излагация сме Joy
Този номер на J с канселирането на продукти, които вече са ти продали, ми е до болка известен... поне 6-7 пъти вече ми го прилагат. Още не мога да прежаля една палитра на Pony Effect Cry
Ама те и Yesstyle постоянно ми го въртят същия номер, преди няколко дена пак ми го скроиха. Аман, що не могат да броят тия хора?!

Ооо аз съм за, да обменим малко вируси на наша си азиатска среща.
И за шопинг пътешествие до Сеул и Токио съм за... 
Мега дийл има в jolse... Stuck Out Tongue Winking Eye

Споделете, ако вземете нещо.
Каквото zari каза по въпроса и аз го повтарям. Все пак се прилъгах да взема някои неща:
- [MD] ShionLe Contour Codi Crayon 3g - вече взех един от онази злополучна поръчка, днес съм с него и ми харесва

По корейските номерации за къшъни и бб кремове, гравитирам около #23 и молива ми е перфектен (не обичам силен грим).
- [MD] TONYMOLY Bling Cat Slim Up Shading Stick 6g
[Option: #02 Dark Brown]

- [MD] Troiareuke Cushion A+ Refill 15g - това си го знам до болка и вече ми е станало рефлекс да го цапвам щом го видя на разпродажба
- [MD] JAYJUN Collagen Skin Fit Mask 10ea - Няма тяхна шийт маска, която да не харесвам Heart Eyes
- [MD] Centellian24 Madeca Solution Essence Plus 120ml
- [MD] CHARMZONE Intensive Acai Ampule 30ml - как се подминава ампула за 5$ ?! Пък и си имам симпатии към марката.
- [MD] AGATHA Blanc Clay Calming Mask 90ml (Exclude Case) - ей така  от пусто любопитство...
- ETUDE HOUSE UV Double Cut Fresh Sun Gel SPF50+ PA++++ 50ml - Много го харесах от тестер (напомня ми на Biore), като лек флуид е. Бях си го навила на пръста, че ако го видя под 12$, ще го отнеса като куцо пиле домат Innocent
Само това не е от мега дийл-а, а от намалението на марката.

# 668
Blixa, кой номер си на къшъна на Миша. Чудя се на Troiareuke  21 дали ще ми е светъл.

# 669
Видео на Лена с адвент календара на Yesstyle Simple Smile Тя не е много наясно с корейската козметика, но видеата й са с добро качество и на мен лично ми допада като влогър.
https://youtu.be/LCKXYYyPzGY

Вече трябва да купувам нов шкаф за съхраняване на резервната козметика, хич нямада влизам в Jolse.... или ще хвърля само едно оченце Stuck Out Tongue Winking Eye

# 670
Blixa, кой номер си на къшъна на Миша. Чудя се на Troiareuke  21 дали ще ми е светъл.
Реално съм някъде между 21 и 23, но винаги предпочитам да взема 23. С 21 хем не се харесвам, хем хората загрижено почват да ме питат дали не съм нещо болна Rolling Eyes

Viola, аз отдавна не се събирам в к-гардероба и тъпча по разни чекмеджета и шкафове...
Скрит текст:

Няма да споменавам, че гардероба е с повече от половин метър дълбочина, също и че основното количество шийт маски е в няколко чекмеджета Close

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 17:52 от blixa

# 671
Колкото и да ме ядосват джолсе в такива моменти, не мога да им отрека, че са с железен съпорт и това не се променя във времето.

Olive young няма да повторя, ако въобще дойде тази поръчка, днес направи 1 месец, бавно я шипнаха и сега още виси на летището в Корея.
 Beauty box korea също взе да ме притеснява, от 17 е в Германия, а още я няма при доставчика.

Днес една колежка ме замъкна в халите, че зор за нещо си, което само там го имало, обхваната от абстиненция от липсата на кашончета за отваряне напълних една торба козметика. В работа веднага отворих едно кремче за ръце със сравнително семпъл състав, прилично за през деня след миене на ръцете, веднага попива, не оставя мазни следи.

# 672
леле blixa Open Mouth добри запаси имаш Simple Smile голямо мазане ще пада

аз си взех една слънцезащита на reduire , както и NATUREKIND Vitalizing Galacto Ampoule

# 673
Аз се разписвам скромно с два броя, Пептидин, единия за майка ми, и есенцията на Centellian24. Исках да взема и къшъна на Troiareuke, но нямаха моя цвят (май).

# 674
Blixa, успокоих се, далече съм от тези количества, но ти завидях най-чистосърдечно! Погледнах мегадийл и нищо не ми хваща окото,но утре ме чакат 4ри кашончета в Габко, така че съм спокойна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт