А да ни е честит денят на усмивката! Само като чух сутринта по телевизора и се засмях чак. Т.е. искам пак да кажа, че тези дни макар и измислени създават настроение. И на мен ми харесват. Не гледам шоуто на Цитиридис, както не гледах и това на Трифонов, но снощи бях останала на бтв и го чувам как коментира колко "много международни празника има днес". Демек вчера. За кафето го казаха най-накрая. Докато във форума най-напред това се отбелязваше вчера с кафетата. Че и единствено само това. Дали е тъпо или неинтелигентно не знам, но на мен много ми харесва да гледам красиви чашки с кафе, цветя, пейзажи...
Ле ле тук Къванч целият блести! И костюмът му дори.

Коти,
"Пепи Hug видях че Айра и Фенка са те агитирали за Езел! Аз ще кажа само - Заслужава си всяка минута!"
Това е сериал, чието повторение и повторения бих гледала отново по телевизията. Но защо ли не го повтарят!? Някои момичета тук си спомнят, че аз предпочитам телевизия. Но сега не съм почнала и нищо друго да гледам. Доглеждам си започналите и смятам да не се зомбирам с други. Критикуват ме всички - и големи и мънички. Че и дружки. Защото се съобразявам с тях /сериалите/ - дали да излизам, кога да се прибирам. Хайде вечерите отдавна не съм активна, но се случва.
Не съм гледала агрофилмчето с Къванч. Ще видя кога и дали.
Гледам гифчето на Айра и се чудя как скачат във водата с цялата повърхност на плавниците! Може би, защото не е толкова от високо.
Ире, честит рожден ден на сестричката хубав празник на всички!
Хубав петък, усмихнат и слънчев! Нищо, че започна с гъста мъгла.
, ооо добре си наминала!! 

ми на мен си ми харесва. А рейтингът изобщо няма да го коментирам, че не само майка ами и баща плаче е
. Толкова други бози с висок рейт, не мога да се начудя, но пък отдавна съм разбрала че с комшиите по отношение на хубав сериал изобщо не сме на едни и същи честоти!

да ти е жива и здрава сестричката!

толкова ми харесваше
...отдавна не ми се беше случвало да спрат сериал, който гледам онлайн.

красиво е заснето, а и Киво е голям бонус към него.
Отивам до нашите, ако има нещо, обади се!
да упражнява тая дейност м/у другото, но знаем, че са му на сърце темите за природата, опазването на околната среда, животни и т.н.