Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 94

• 28 148
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
.

А да ни е честит денят на усмивката! Само като чух сутринта по телевизора и се засмях чак. Т.е. искам пак да кажа, че тези дни макар и измислени създават настроение. И на мен ми харесват.  Не гледам шоуто на Цитиридис, както не гледах и това на Трифонов, но снощи бях останала на бтв и го чувам как коментира колко "много международни празника има днес".  Демек вчера. За кафето го казаха най-накрая. Докато  във форума най-напред това се отбелязваше вчера с кафетата. Че и единствено само това. Дали е тъпо или неинтелигентно не знам, но на мен много ми харесва да гледам красиви чашки с кафе, цветя, пейзажи...

Ле ле тук Къванч целият блести! И костюмът му дори.

Коти,

"Пепи Hug видях че Айра и Фенка са те агитирали за Езел! Аз ще кажа само - Заслужава си всяка минута!"

Това е сериал, чието повторение и повторения бих гледала отново по телевизията. Но защо ли не го повтарят!?  Някои момичета тук си спомнят, че аз предпочитам телевизия. Но сега не съм почнала и нищо друго да гледам. Доглеждам си започналите и смятам да не се зомбирам с други. Критикуват ме всички - и големи и мънички. Че и дружки. Защото се съобразявам  с тях /сериалите/  - дали да излизам, кога да се прибирам. Хайде вечерите отдавна не съм активна, но се случва.

Не съм гледала агрофилмчето с Къванч. Ще видя кога и дали.

Гледам гифчето на Айра и се чудя как скачат във водата с цялата повърхност на плавниците! Може би, защото не е толкова от високо.

Ире, честит рожден ден на сестричката  хубав празник на всички!

Хубав петък, усмихнат и слънчев! Нищо, че започна с гъста мъгла.

# 331
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Коте Hug, ооо добре си наминала!! Blush

страхотен сериал е Нов живот, но наистина няма интерес в подфорума.....Neutral Face
Скрит текст:
много интересно завързаха нещата..тоя предател Абдулах е ужасен, накрая той взема парите Grin
много добре стана, че Ясемин каза истината на Адем!
а според теб коя е жената в затвора, от която толкова се страхува Невин??..и там ще излезят тайни и интриги.
в снощната 5 серия е имало нещо като сближаване м/у ЯсДем.
готина сцена, гледах я в ТТ
https://twitter.com/yenihayatdizisi/status/1311763858680352775
обаче рейта е майка плаче Angry

Айре Kissing Heart ми на мен си ми харесва. А рейтингът изобщо няма да го коментирам, че не само майка ами и баща плаче е Confused. Толкова други бози с висок рейт, не мога да се начудя, но пък отдавна съм разбрала че с комшиите по отношение на хубав сериал изобщо не сме на едни и същи честоти!

Аз все пак пуснах тема, за да не спамим тук.
Който иска нека да заповяда

https://www.bg-mamma.com/?topic=1256416

# 332
Привет, дружки! Hug
Благодаря на всички ви за споделеното! Kiss
Щом е ден на усмивката, ето няколко страхотни Heart

Ире Heart Eyes да ти е жива и здрава сестричката! Heart Все така да сте си близки и да се обичате! Благодаря за почерпката! Kiss

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 18:14 от queen_fenka

# 333

Щом е ден на усмивката, ето няколко страхотни Heart

мммм Heart EyesHeart
а нашите са още в Бодрум Sunglasses
от Башак, от днес

Оффф спират Нов живот на 8 серия Rage толкова ми харесваше Worried...отдавна не ми се беше случвало да спрат сериал, който гледам онлайн.
дано му направят някакъв финал!!

Орси Hug
Цитат
но на мен много ми харесва да гледам красиви чашки с кафе, цветя, пейзажи...
и на мен: )
Цитат
агрофилмчето с Къванч
аааа много подценяващо прозвуча Wink
проектът е супер качествен-правили са го цели три години.

# 334
.

"аааа много подценяващо прозвуча Wink
проектът е супер качествен-правили са го цели три години."

Ееее, ти пък! Знам, нали и аз ви чета! Умалитилен израз! Разбира се, че ако имаше потресаващ филм, нямаше да ми хрумне да напиша "филмчето на ..."  Но това не значи, че подценявам  агрото. А и все пак, Къванч е актъор и то първокласен, а не журналист или водещ.

# 335
Добро утро! Hug

Айре Heart Eyes много се радвам за Ойкю, дано е вярно, че на тези не можеш да имаш доверие, колко пъти пишат такива неща, а после ...
Орси Hug ако имаш време, хвърли едно око на аграрното филмче Grinning красиво е заснето, а и Киво е голям бонус към него.
Какво стана с нашата среща, нищо никой не каза Thinking Отивам до нашите, ако има нещо, обади се!
Пожелавам ви хубава събота! Hug

# 336
Хубава събота Hug

Фенче Kissing Heart, да дано!!
а аз мислех, че за срещата сте се разбрали Wink
Орси, по принцип си права Hands V да упражнява тая дейност м/у другото, но знаем, че са му на сърце темите за природата, опазването на околната среда, животни и т.н.

...................
испански номинации/награди на блога Telenovelas en España 2020
http://telenovelashispania.blogspot.com/2020/06/pte-2020-mejor-p … sion-surgida.html
най-страстна двойка на тв Нова
Берен и Къванч-ЗП

https://www.youtube.com/watch?v=iLxNuXqIOyY
и Къванч и Туба-на тв. Дивинити

https://www.youtube.com/watch?v=iDqBVI64pAM
най-добра теленовела на Нова

https://www.youtube.com/watch?v=bZCAgWj0DY0
най-добър актьор от Дивинити за Джесур

https://www.youtube.com/watch?v=tsI43IP7SBY
най-добър актьор от Дивинити за Кузей

https://www.youtube.com/watch?v=333tDwCtBvc
Kıvanç Tatlıtuğ, номиниран от Нова „Открадна ми спокойствието“ Laughing

https://www.youtube.com/watch?v=u5GlvEIIF9Q
най-добър актьор на Нова за Бехлюл

https://www.youtube.com/watch?v=ssRA7at1n0k

бая време ми отне докато събера инфото и се ориентирам, но нали съм свикнала да сме информирани! Blush
всички номинирани- https://www.youtube.com/c/TelenovelasenEspa%C3%B1a/videos

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
и рекламка от Башак Heartpulse

за тях лятото няма свършване: ))

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 13:34 от Airra

# 337
Айре Heart Eyes благодаря ти за труда! Супер! Kiss
Ами не ... не знам защо не се уговорихме нищо Thinking А аз се отказах да ходя днес до нашите, ще отида утре, за да успеят да се чуят със сестра ми, която утре има РД.
Американките изпревариха подругите с превода на малка част от филма и това, което говори Киво Hands Plus1

Много съжалявам за Нов живот ... но, както знаем вкуса на турците е непредсказуем. Някои от рейтинговите им сериали за мен са направо тъпи, ама ...

# 338

Американките изпревариха подругите с превода на малка част от филма и това, което говори Киво Hands Plus1

Много съжалявам за Нов живот ... но, както знаем вкуса на турците е непредсказуем. Някои от рейтинговите им сериали за мен са направо тъпи, ама ...
нее, това клипче е от 24.09 и е превод на фрага Wink
а за Нов живот-първо , че го сложиха в деня с двата титани-ДЧ и Чукурова. нямаше махали, боб и леща, демек не много по турския вкус:)).......съвременен сериал, интересна история с кауза, но за съжаление без късмет Head Band
в допълнение-гробаря канал Д Grin

Май най-рано другата седмица ще ви е срещата: ))
А и Пепи може би боядисва! Wink

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 15:19 от Airra

# 339
Айре Heart Eyes Laughing ми като не разбирам какво пишат, така е Stuck Out Tongue Winking Eye
Благодаря за клипчето!
Мисля си, че и в друг ден да беше НЖ, пак нямаше да го гледат комшиите,  явно нещо в историята му не им допада, нали са големи "моралисти" повечето Thinking
Лелее, ама Мерве наистина я пере яко сачмата Какво му става на това момиче ? Thinking
Скрит текст:

Това не би ли трябвало да е гърба на роклята ???
Виж на какво видео попаднах при американките, не помня да сме го споделяли Thinking
Цитат
Това е ранен преглед на Чарпъшма (2018) от турски рецензент. Тя похвали сериала и особено представянето на Kъванч като Kaдир, казвайки, че наистина те кара да повярваш, че е ченге и че тя е била дълбоко засегната от неговата игра по време на сцената на експлозията (епизод 1)
Превода е с гугулето Smile

# 340
Привет,момичета 🤗🤗🤗
Айра, как позна 😂
Аз боядисвам една шевна машина вече трети ден 😂😂😂 Стаите си ги боядисва майстора.
Фени, нещо явно не се доразбрахме. До средата на ноември съм свободна, така че казвайте 😀
Много номинации,много нещо. А Башак пак качва снимки от морето. Тяхното лято наистина още продължава 😀 Вчера прочетох във ВК , че някои канали почват нови сериали от януари и февруари. Дали ще ни огрее нещо.

# 341
Скрит текст:
Айре Heart Eyes Laughing ми като не разбирам какво пишат, така е Stuck Out Tongue Winking Eye
Благодаря за клипчето!
Мисля си, че и в друг ден да беше НЖ, пак нямаше да го гледат комшиите,  явно нещо в историята му не им допада, нали са големи "моралисти" повечето Thinking
Лелее, ама Мерве наистина я пере яко сачмата Какво му става на това момиче ? Thinking
Скрит текст:

Това не би ли трябвало да е гърба на роклята ???
Виж на какво видео попаднах при американките, не помня да сме го споделяли Thinking
Цитат
Това е ранен преглед на Чарпъшма (2018) от турски рецензент. Тя похвали сериала и особено представянето на Kъванч като Kaдир, казвайки, че наистина те кара да повярваш, че е ченге и че тя е била дълбоко засегната от неговата игра по време на сцената на експлозията (епизод 1)
Превода е с гугулето Smile

уж ги следя всички клипове на КТСА, но това съм го пропуснала...
утре ще преведа за Къванч! може и да сме го коментирали в темата това изказване Simple Smile
а за Мерве, направо ми е жал.....Neutral Face
Пепи Hug, ами имам шесто чувство Laughing
тв. канали нас не ни засягат, не чакаме тв. дизи.-ама като гледам каква е лудница при тях.....
аз се чудя  не е ли вече студено на морето, те в момента са в Алачати..погледнах в нета-около 29 градуса.
ами да събират витамин Д за имунната с-ма!! Sunglasses

лека.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 22:28 от Airra

# 342
.

Добра, късна вечер, момичета!

Компютърът ми стои цял ден включен, но чак сега  се присетих да погледна във форума. Благодаря за хубавите материали, които сте постнали! Особено онагледените.

Естествено, че ще погледна "агрофилмчето" на Къванч.

След сряда ще мога да кажа кога съм свободна. А вие помислете, както и аз, разбира  се, къде да бъде  мястото. И да си пишем на лични!

# 343
Добро утро, момичета! Hug

Айре Heart Eyes ще съм ти благодарна за превода! Flowers Hibiscus
Пепи Heart Eyes Орсич Hug когато кажете, но трябва да съм първа смяна / без понеделник, тогава винаги ни събира шефката и свършвам работа едва към 3 ч. / или събота, неделя. Ще се уговорим на ЛС Hands Plus1
Разбрах, че канал Д е дал шанс на НЖ, дано има смисъл. Изгледах 4 серия, много ми хареса, все по-интересно става. Коте Heart Eyes супер, че си направила тема за сериала. Да видя дали ще успея и аз да се разпиша в нея, че нещо в последно време едва успявам дори тук. Разбрах, че турдизи планира да пусне още цели 7 сериала, тези наистина са луди, няма да им стигнат нито каналите , нито зрителите Smile Язък за труда на актьорите и екипите ... Започвам да се радвам, че Киво няма да снима в такава абсурдна обстановка, нищо, че няма да го гледаме всяка седмица. Само да видим кога ще му дойде редът и на него Thinking
Стои си в Бодрум и чака и той като нас Smile

Хубава неделя, дружки! Hug

# 344
Хубава неделя!!

Фенче Kissing Heart ах нова снимка!! Wink
вчера м/у другото си помислих, че ще е хубаво да се появи такава: ))
не изглежда слаб, косата е бая дълга и какъв е червен в лице,  като изгорял от слънцето или е от снимката, има и други червени: ))

........................

Накрая започна Сблъсък с богат актьорски състав и екшън сцени. За мен това е най-добре направения сериал за сезона. Но не успя да постигне висок рейтинг. Не знам дали денят е грешен или  хората не са много гладни за такива криминално/полицейски сериали.Къванч играе все едно е наистина Кадир. Ако не го познавах щях да реша, че наистина е полицай. Начинът по който върви и държи оръжието си.....за един актьор да достави тези усещания на аудиторията е необходим изключителен талант. Бях дълбоко развълнувана от представянето му в сцената с бомбата. И когато говореше на духът на дъщеря си в колата.
След това има и хубави думи за Елчин като драматична актриса!

като споменах Елка, и нейния сериал е с ужасен рейт........
Скрит текст:

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

преди няколко дена имаше статия на Оя Доан в нейния блог за агрофилмчето:))

„Първо си помислих, че RTÜK даде дузпа на Kanal D. Но когато започнаха кредитите и Kıvanç Tatlıtuğ се появи като водещ, разбрах, че документалният филм не е наказание, а награда.“

за стайлинга, няма съмнения на кого е Wink

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 14:00 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт