Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 94

• 28 163
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Гледате ли Иво Аръков? 😀

# 406
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря за споделеното!!!
Имаме извинения от Иво >>>

# 407
Гледате ли Иво Аръков? 😀

Да, току - що го гледах. Ей, ама не пада на гръб този шмекер Laughing Но, поне е прочел това, което му написахме с Айрето Heart Eyes, а явно не сме и единствените и ни се извини в ефир, брей! Е, разбира се, много ловко завоалира казаното от него преди време за английския на Киво и се измъкна Laughing но, пак е нещо. Е, няма как да се съглася с него, че му костват усилия на Къванч да говори английски, та ако ще да се гръмне Smile Още повече, че чух малко и от неговия английски Stuck Out Tongue Winking Eye  
Да си припомним Киво как говореше на английски още 2009 г. , аз поне не виждам затруднения в изказа му още тогава, отговаря сравнително бързо, без да мисли много, не се запъва да търси думи или да осмисля въпросите, а сега го говори къде по-добре. Не знам, кажете тези, които го разбирате и говорите, аз съдя повече по самото произношение, а и се доверявам на американките повече Smile

Диве, даааа Laughing Благодаря, че го сподели Hands Plus1

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 20:18 от queen_fenka

# 408
Диве Hug, Йесс!!!! имаше полза от нашите писаници в ИГ!!!!
гледах го на запис преди малко, има напредък при Ивчо, нарцистичното е намаляло драстично: ))

Пепи Hug, и аз не мисля, че пътуват някъде извън ТР/примерно/ в тия вирусни времена. но пък може и ти да познаеш-за работно пътуване Simple Smile
А иначе да, АйЯпъм създадоха нова прод. компания с Karga Seven Pictures-казва се Ojo pictures.
Елчин наистина поддържаше новия кмет на Ист., но съвсем не е единствена.

Фенче Hug за споделеното относно Аръков! WinkHands Plus1
е жалко, явно не те влече Бехлюл , а щеше да се насладиш отново на играта и ролята и да го преоткриеш, сигурна съм!!! Wink

лека вечер.

# 409
Айре Heart Eyes да, този път не се хвали толкова наш Иво, само малко Laughing
А, Бехлюл ще си го изгледам, зарекла съм се, обаче постоянно излизат нови серии на ДЧ, НЖ и Вратата, просто сега нямам толкова време. Още не съм изгледала 5 серия на Нов живот ... Да отхвърля малко от работата по разните проекти, диагностика, това е велико писане / снощи свърших в 23.00 ч. / и ще имам повече време за него, аз си обичам много Киво в тази роля  Heart Така, че споко , ще го изгледам непременно Hands Plus1 И без това Киво ще го чакаме дъълго, дори и да започне скоро да снима.

Още едно интервю от това време, което много обичам, тук говори по-дълго

Лекинка! Hug

Добро утро!

Пожелавам ви прекрасен ден и успешна нова седмица! Hug

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 06:10 от queen_fenka

# 410
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Е, извини се Иво, няма как да се отрече. Когато С.Иванов го попита за Къванч първо с това започна. Според мен малко му тежеше казаното преди, а може би е бил изненадат, че има хора в България, които са наясно с популярността на Къванч и знаят толкова много за него и е разбрал, че не бива да си говори глупости. И всичко това е благодарение и на Вас 👏👏👏
Фени, какви входни нива правиш ? Аз съм в шах !!!
Успешна нова седмица, момичета 🤗🤗🤗

# 411
Понеделнишки привет!!! Hug

Пепи Hug Hands V
и на мен ми направи впечатление това,  че започна първо с извинението, явно се е чувствал гузен за думите си отпреди. Даже се застрахова, ако случйно стигне до ушите на Къванч, то света е едно малко село, в ерата на интернета Wink
за КБТ-започва седмица на модата в Ист., Башак споделя в ИГ, та предполагам ще е заета с това, едва ли са отишли на пътуване някъде.....

Фенче Kissing Heart, радвам се, че ще си продължиш с Бехлюл и ЗП-наистина няма да избяга, а и нашия любимец няма да го гледаме скоро в нещо ново, да! Disappointed Relieved

и от мен.....

успешна нова седмица!! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 12:23 от Airra

# 412
Привет отново Пепи Heart Eyes Айре Heart Eyes! Hug
Благодаря ви за споделеното! Kiss
Пепи, Grinning
Скрит текст:
Всяка учебна година правим диагностични процедури в началото на учебната година за входно и в края на учебната година за изходно ниво на децата. Имаме тестове, с които работим с всяко дете поотделно и на края правим отчет дали има напредък в развитието му, дали покрива Държавните образователни стандарти за всяка възрастова група. Нас хората обикновено ни имат за възпитатели или детегледачки, но както вас ще ви атестират, така и нас Laughing ДГ от много години вече се превърна в живо училище, особено в 3 и 4 гр. Smile
Айре Heart Eyes страхотен е, благодаря! Flowers Hibiscus

Thinking
Цитат
💥Правда или нет, но турецкая пресса пишет о том, что Кыванч Татлытуг присоединился к касту 5-го сезона сериала La Casa De Papel/ Бумажный дом, который выходит на интернет-платформе Netflix.
Кыванч, который отправится на съемки в Испанию, будет вторым турком в сериале после Османа Огулджана Гюзеллера.

Нещо хич не ми се вярва, ама да видим Thinking
И една гадна клюка, дано не е истина
Цитат
Седеф Авджи и Кыванч Касабалы поссорились. Причем настолько серьезно, что речь зашла о разводе. В прошлый раз их помирил большой друг Кыванч Татлытуг, но получится ли у него на этот раз пока не известно. Напомним, что пара в браке уже 15 лет и у них есть сын.
Скрит текст:
И един колаж от канадските му фенки

За добро настроение малко мистър Хайди Smile

И едно видео, което много ме изкефи Stuck Out Tongue Winking Eye Обичат си го турците наш патрон

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 18:07 от queen_fenka

# 413
Фенче Kissing Heart
за двете клипчета Hands Plus1
на тия новини, хич не вярвам.
сем. Касабалъ са много активни в ИГ и слагат често техни си общи, щастливи снимки.
И Башак гледам, че е в добро разположение на духа....Blush

Ирето Kissing Heart нещо  се загуби...Thinking

лека вечер.

# 414
Добър вечер, дружки! Heart Eyes

Първо, искам да Ви благодаря за споделените красоти - радвам се на всичко тук! Най - много на новините за проекти, разбира се. Дано скоро имаме официални и потвърдени. Heart Eyes Blush
*И нова снимка си имаме, Айрето Heart Eyes даже бързо, бързо е спретнала чудесен колаж. Heart Eyes
*И Иво сте го коментирали. Аз нямам време за телевизия, но от Вас разбрах за какво иде реч. Ами браво на него - така трябва. Не бива да се изказваш неподготвен, особено за толкова известни хора като Къванч, с хиляди фенове.
*Аз също не вярвам относно отдалечаването на Къванч К. и Седеф. Те двамата ми изглеждат като много стабилна и споена двойка. Но времето ще покаже дали тази статия е истина или не.
*Башак е чудничка, да! Heart Eyes Доста добра реклама е направила. Heart Eyes
* И на мен не ми се вярва Къванч да вземе участие в този Нетфикски проект. Надявам се да има някой, проект специално за него и той да бъде в главна роля. Heart Eyes

Второ, искам да кажа защо се загубих:
Скрит текст:
Честно казано ми е срамно вече да се оправдавам, че нямам време, но наистина нямам. Тази сесия ще ме умори, добре, че е един месец! Трудничко ми е и на работа, и за сесия да се готвя, и отделно да домакинствам, и пътуваме почти през две седмици, и поводи има за сбирки... абе общо взето мечтая да се добера до възглавницата. Grinning Стане ли 22:30 ММ почва да се шегува, че ми е време за спане, че наистина съм туш отвсякъде. Та така, май ме разбрахте. Добре, че ще имам една седмица отпуск, за да мога да смогна със изпите и заданията. След това ще съм нов човек. Sunglasses

И така, момчета, старая се да пиша, когато мога. Дано графикът ми да бъде, както преди - редовно! Heart
Утре ни очаква дъждовен ден, пригответе се. Blush

Желая ви спокойна вечер и до скоро! Heart

# 415
  • AMS

Привет, дружки!!!
Пак си мисля - какво ли ще излезе от тези книги - албуми
на Elliott Erwitt / Елиът Ервит, които са в ръцете на Къванч.
И друго си мисля - Освен Нетфликс има и нова компания на AY,
и Амазон се борят за пазара ... Та все от някъде ...
Благодаря ви за реакциите и споделеното!!!
Който гледа ЗП, да си знае, че чакам да го продължи!
Езел и Въпрос на чест са в "задължителната програма".
Колажът с Къванч, нарочно не съм го подписала.
Щом ви харесва,  може и като шапка да се носи.
Напоследък нямам много свободно време и като се добави,
че имам и сто бръмбара в главата, все нещо пропускам да споделя.
Та връщам се малко назад.

Скрит текст:
Една вечер мм ми казва -
Ти да видиш, ... знаеш ли, че твоя Калъч ...
Веднага го срязах -
Знам. Всичко знам. Не ми казвай какво пишат някакви жълти ...

Когато правих темата за Берен, една приятелка ме пита с какво съм заета.
Тя гледала Откраднат живот.
Знаех, че е предубедена към тези сериали и артисти, които гледам,
та като взех пеенката и ѝ напълних главата,
в какви други проекти и реклами участват турските артисти,
и каква активна гражданска позиция имат.  
Пратих и линкове да види, да чете.  Остана впечатлена и ме похвали.
Гледала съм само една серия до половината от Откраднат живот.
И други съм опитвала, но не мога да свикна с това декламиране.
А другият, който загледах - Съни Бийч, го спряха,
заради оня голям талант, дето се друсал - пример за поведение.

Следях и подписалите декларацията на интелектуалците
и много останах доволна, че Виктор Танев беше един от първите.

Сега наваксвам с Ваилон. Разочарована съм.
Личи си, че работят с недостиг на персонал. Гримьори, фризьори не достигат.
На Халит не му отива тази роля вече.  В началото беше интересно,
но сега с тези любовни триъгълници и другите клишета - олеква.
Онур добре замести отстранения, но влезе доста бързо в неговото си амплоа.
Най ми харесва Нур в ролята, защото успешно представя неприятната героиня.
Бирдже - без коментар, а Аслъ Енвер - не е много по-различна от Сурейя.
А и другите вече се повтарят и зациклиха, дори и детенцето.
Добре е да го приключат, защото скоро ще му тегля чертата.
Та що ви пиша тези работи, ще кажете.
Ами щото си мисля, че Къванч, от тук нататък, в кариерата си трябва да е доста внимателен.
Не ми се иска, само и само да е на екран, да приеме нещо, което не е сигурно.
Това е Къванч! Друг, като него, няма!

Скрит текст:
Може би Кенан беше, но този Фатих му се отрази доста зле.
Та и темата му се закри. И интернет сериала му не гледах.
Но да е здрав и щастлив татко!!!
Още не съм започнала Нов живот, но съм си го обещала.
Мисля да погледна Биркан и Фарах.
Да ме извинят Буура и другите в историческите,
но като видях каква цензура беше в Кьосем, се отказвам от такава тематика.
А и да не пропусна нашата звезда Иво Аръков.
Радвам се, че се появи в сериозно предаване - 120 минути.
Но пак имаше гаф - бяха изписали в заглавието името ТатлАту,
но скоро след това го поправиха. Бях готова да ги ...  
Въпреки това, като го гледах почувствах някак си, че присъстваме в студиото.
Усетих дори, че bTV чете форума и темата, та и уикито.
Под видеото пуснах коментар -
Иво, благодаря за специално отделеното внимание и извинението!
Нужно беше! Успех!

Извинете за дългия пост и за грешките!!!
Лекинка!!!

# 416
Добро утро! 😊

Хайде на кафето - днес е от мен. 😎

Диве 😍,
Аз също съм се наканила на “Въпрос на чест”, обаче май няма да е скоро. Ето, има нова тема за Берен, а аз даже нямам време да се впиша - срамота...

Навън е мрачно и дъждовно, времето е подходящо за книга и кафе, за гледане на Къванч под топлото одеало, но аз трябва да тръгвам. 😂

До после.
Имайте щаслив ден!

# 417
Привеет Hug
времето е ужасно...та слагам едно слънце Wink

Ире Kissing Heart радвам се, че си наминала джанъм и си взимам от твоето кафенце! Coffee
Скрит текст:
ще мине и тая сесия, стискай зъби!!! Hug
естествено, че като си толкова заета няма да имаш време за темата........
но си ми като едно слънчице тук....и така Heart
Диве, с интерес те прочетох снощи! Hug
Цитат
Ами щото си мисля, че Къванч, от тук нататък, в кариерата си трябва да е доста внимателен.
оо няма две мнения по въпроса!
Цитат
Въпреки това, като го гледах почувствах някак си, че присъстваме в студиото.
хихи, добра хрумка Blush
и аз благодарих на Иво за извинението!! Hands V
също не мога да изтрайвам декламиращите бг.актьори Neutral Face
а в сериала на Фарах и Биркан участва и нашата сладурка Езги Мола, прави страхотна роля!
Цитат
Една вечер мм ми казва -
Ти да видиш, ... знаеш ли, че твоя Калъч ...
хаха ще умра от смях Joy
и баща ми го е кръстил така

но наистина няма друг като него Hands Thumbsup

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 11:25 от Airra

# 418
  • София
Здравейте мили виртуални приятелки! Минавам на бързичко! Много красота тези дни в темата! Пък и как хубаво пее!  Направо е мултифункционален този Къванч...манекен,спортист,актьор, певец...не може да му се нарадва човек. Само за протокола- гледам сериала на Мелиса.  Много е хубав. Интересна хрумка на сценаристите. Смесица от няколко филма. Сюжета страшно ми напомня на един американски филм с Том Беринджър.( но не се сещам заглавието на филма)  По късно ще го потърся, и ако се интиресувате ще го напиша. Тези дни съм в отпуск,ще съм си в къщи, ще правя зимнина. Та, пак ще намина. Хубав ден!

# 419
Привет, дружки! Hug
При нас вече се показа слънцето! Но, с това на Айрето Heart Eyes е още по-хубавичко Heart
Много ще се радвам, ако клюката за Седефче и КК не е вярна. Много хубаво семейство са и ще е жалко.
Искам Киво да си играе в нов филм, в главна роля , не вярвам в тази новина и аз, дано сме прави!
Ире Heart Eyes стискам палци, джанъм, всичко ще премине, а за темата не се притеснявай. Просто ни липсваш, не за друго пита Айрето къде си Kiss Благодаря ти за кафенцата!
Диве, с интерес те изчетох, благодаря за споделеното! Kiss И аз се посмях с ТМ как го е кръстил Киво Smile
Аз също гледам Откраднат живот Laughing От всички бг. сериали той е най- интересен, а и не мога да кажа, че всички рецитират. Димо Алексиев напр. не предполагах, че е такъв талант, много естествено играе. И с времето стават по-добри, ами така е, до сега нямахме сериали, ще се научат и нашите актьори да играят в киното, не само в театъра. Има и много некадърници, разбира се, но има и талантливи.
Малко спомени, тези снимки виждали ли сте ги ?

Маркито , радвам се, че си наминала! Такъв ни е патрона, за това си го обичаме толкова! Heart Сериала на Мелиса е супер наистина, много интересен ми е и на мен.
Продължаваме да чакаме новини, дано най - сетне ни зарадват с нещо ...

Хубав ден и до довечера! Hug

Общи условия

Активация на акаунт