Изпитани сайтове за парфюми - 31

• 55 613
  • 716
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Не е много по темата, ама да попитам. Grinning Някой поръчвал ли е скоро от Fragrance Direct и за колко време идват пратките приблизително?

# 541
Момичета, взех си Идола! Прекрасен е! И най- вече траен! Пръснах се в 16 часа и сега го усещам чудесно, пасва на кожата ми.
Много ми напомня на нещо сякаш на Мон Герлена? Или на Ла вие беле, но е по- хубав и от двата!
Много съм доволна❤

# 542
Момичета, взех си Идола! Прекрасен е! И най- вече траен! Пръснах се в 16 часа и сега го усещам чудесно, пасва на кожата ми.
Много ми напомня на нещо сякаш на Мон Герлена? Или на Ла вие беле, но е по- хубав и от двата!
Много съм доволна❤
За новия Идол ли става въпрос?

# 543
# 544
Идоле Интенз харесвам и аз много силно. Траен ми е. Но първият ми е слабичък.

# 545
  • София
Цитат
Не е много по темата, ама да попитам. Някой поръчвал ли е скоро от Fragrance Direct и за колко време идват пратките приблизително?

Аз поръчах на 31.08. Използвам услугите на превозвач. Пратката беше доставена при превозвача за около седмица и ще пристигне в София на 16.09.

# 546
  • Бургас
Идоле Интенз харесвам и аз много силно. Траен ми е. Но първият ми е слабичък.
И аз харесах Идол Интенз, но ще чакам да захладнее още, че тези круши ме смущават нещо.Според мен е рано за поръчките от Мекъп от 10-ти.Не съм получила нищо аз.Мда, сега виждам, че съм получила мейл от Спиди за доставка утре.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 19:41 от Bright Crystal

# 547
  • ново
Имам мейл от Спиди за утре аз, за поръчаните маски и шампоани от Мейкъп.
Късно снощи пуснах малка поръчка от Парфимо, дано дойде до края на седмицата, че има козметика за щерката, а тя в неделя си заминава.

# 548
CocoMilk, благодаря за кода за Parfimo. Hug Сработи. Поръчах Chloé Nomade EDP+body lotion и La Petite Robe Noire Velours. Blush

# 549
  • Пловдив
Код за отстъпка  в Parfimo - 11 лв. за над 85 лв.
ANTOANET11
Благодаря! Знаете ли докога е валиден?

# 550
  • София
Много благодаря, kameliatsoncheva! Hug Аз поръчах до адрес тук, без превозвач. Но сроковете за доставка, мисля ще са подобни.

# 551
Код за отстъпка  в Parfimo - 11 лв. за над 85 лв.
ANTOANET11
Благодаря! Знаете ли докога е валиден?
Не не зная, но миналата година имаше същия но за 10лв и беше активен 2 месеца ако не се лъжа. Ще видим този колко ще издържи.

# 552
В emag има промоция " революция не цените"
Hermes Le Jardin De Monsieur Li 30мл -  55лв ми се вижда добра оферта. Вероятно има и други оферти, не съм гледала.

# 553
  • Стара Загора
В Escentual.com има 25% намаление на парфюми.

# 554
Juliette Has A Gun Lady Vengeance ( тестер с капачка и празен ход ) поръчан на 10-ти, днес пристигна от мейкъп. Доволна от тях както винаги, много добре увит в хартия.

С новия код от Парфимо поръчах едно Moonlight Patchouli Van Cleef & Arpels  , на добра цена излиза. Някой освен мен го дебнеше мисля.

Общи условия

Активация на акаунт