Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 400

• 37 872
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив

Кой като Наре - трима мъже умират за нея: Санджар, Акън и Гедиз.

Няма трейлър тази вечер.

https://www.youtube.com/watch?v=_51XVYJrA9Y

"Дъщерята на посланика" 20 епизод - ОРИГИНАЛ.

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 00:20 от mariana51

# 631
Интересно Гедиз какви тайни знае за Санджар.
Но явно ги споделя  на делото за попечителство.
Имаше един младеж играеш полицай който си беше снимката от сета.
Държеше белезници - значи може Санджар отново да посети затвора.

# 632
Разликата във височината - трудно се събират в кадър, на единия главата е орязана 😂

# 633

Добро утро момичета 💕
Хубав и успешен ден!

# 634
Добро утро,

Без да знам думичките, се чудех какво толкова Наре говори на Гедиз, на тяхното мяста и в конака.

Защо Гедиз отиде в конака ....Да си взиме собствеността или Наре....

Ако тя му е дала конкретен отговор, защо му е виновен Санджар...

След миналата серия, с подводните снимки и хубавото между Санджар и Наре, тази ми бледнее.

Много разговори, може би заради това.

Момичета, Hug

Здрав и приятен ден.

# 635
  • Пловдив

Здравейте, добро утро и от мен, от Санджар, Наре и Мелек.
Първо да си честитим 22 септември - ден на независимостта на страната ни.
И, успешен вторник на всички.

# 636
Добро утро и Честит празник!

Останахме без трейлър , иначе на мен серията ми хареса - имаше повече говорене, отколкото екшън!

Права е Наре - човек, който предава приятел, утре ще предаде и любовта. Какво да чакаш от този човек, да виждате някаква болка, че Наре го отхвърли Rolling Eyes Хапва си ягодки, минало-заминало. Все пак това са най-близките му хора- майка му и сестра му, би трябвало да е искрен... Ами не е нормално така да се държи човек с претенции ,че обича "искренно и безусловно някой" Браво на Ураз, повярвах му , че е повърхностен егоист без угризения.Странни са ми хората ,които всичко му оправдават, значи да забиеш нож в гърба на приятел е нормално за тях Rolling Eyes,защото Санджар се бие сГедиз много пъти, НО лице в лице и лично на него с нищо не е навредил ,до сега поне.

Наре пак избра Санджар, ами обича го , такъв е сценария, това е положението

Joy Wink

И актьорите са перфектни , Енгин е страхотен как играе недодялан ,груб и същевременно нежен ,грижовен, абсолютно различен е ,вижда се как се разтапя от гледката на любимите си жени,само дето не застава на 1 крак  и вкарва една леко глуповата усмивка на човек, който иска да се хареса на всяка цена и внимаващ да не сгафи Joy

Неслихан  е перфектната Наре, чийто голям грях е ,че не заобича Гедиз , тюх ,да му се не види Stuck Out Tongue Winking Eye Наре е единствения абсолютно положителен образ, чак май малко прекаляват , не може да е толкова идеален човек... За мен това е силен човек - независимо от трагедиите в живота си да продължиш напред, да си добър, да не си отмъстителен, озлобен, да не си сляп за хубавото и да виждаш само лошото, защото това е нормално ,когато си наранен. Това е много трудно и сега ще го видим при Гедиз, защото той не е силен като Наре -ето започва веднага с тайните на Санджар, предлага си услугите като троянски кон, не усеща,че подценява Наре .

Марта, но и аз се чудя какви са тайните на Санджар, които може да се използват да не получи попечителството Thinking Стъпал е някриво ,ама за какво Rolling Eyes

Наре и Санджар на тавана много ми харесаха, много Heart Eyes

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 09:13 от araselia

# 637

"Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича.
Не друго, а любовта определя нашата същност."

Уилям Кофин

# 638
  • Пловдив

Рейтингът за 20 епизод - нагоре и в трите категории.
4, 4, 5 място по групи.
По-късно ще сложа подробния.

И социалният.

# 639
Рейтинга е супер Hands Plus1

Ей за тази усмивка говоря,запазена за Мелек Joy

Наре беше много красива с тоя гащиризон и в синхрон с ризата на Санджар Heart Eyes

Изобщо почти целия гардероб на Наре бих го взела и ще си го нося с кеф Hands Ok Hand

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 11:35 от araselia

# 640

Рейтингът за 20 епизод - нагоре и в трите категории.
4, 4, 5 място по групи.
По-късно ще сложа подробния.

И социалният.
Flowers BouquetHands Plus1

Струваше ли си театъра с Яхя? Май още нямам отговор...

# 641
  • Пловдив

Ето и подробния рейтинг, който го интересува.
Трите водещи сериала в понеделник си въртят местата.
Искаме информация, искаме трейлъри, но може да е по-добре с по един.
Зрителите си изясняват някои важни моменти и въртят трите сериала.

Слагам рейтингите на трите сериала: "Забранената ябълка", "Ямата" и "Дъщерята на посланика".
Под цифрите с рейтинга се вижда нагоре или надолу е, спроред предната седмица.

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 12:40 от mariana51

# 642
Марианче, не съм съгласна, трябва да има трейлъри, снимки, сет, туй-онуй, може да са заблуждаващи, но трябва да се шуми.

Покрай основната драма, да не пропусна, че на Каврук болничните свършиха 🙂 и Халисе му каза, да мята работата и да се стяга за сватбата, и той, горкия, увяхна 😂
  Пък Самито се насочи към Гюлсие като ракета-носител да се застопори в конака, ама шанса му е под нулата, тя го гледа като хлебарка и е готова да го халоса с чехъла, ако я доближи 😂

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 14:41 от araselia

# 643
Честит празник на Независимостта.
В  първия ден на есента! ☕🍂🍁
Да си пожелаем  щастливи есенни дни, здраве и късмет!

И аз продължавам да се надямам на фрагмент... Макар, че едва ли...
Хубава е да има 2...

Много ми беше забавна тази сцена.. Как потърка мустак този палавник Joy

Времето ще покаже на къде я тегли сърцето Наре. Престой да видим какви са намеренията на Гедиз, явно има доста планове... Flushed

Дано не забравят основната опасност. Гиздавия явно не знае какво е да обичаш и  че не става насила..  Не те иска, не те обича..Остави я на какво се надяваш..
Много е неприятно и опасно, да те преследва  човек, който макар и да не е лош, не обичаш. Ти да го възприемаш  само като приятел, но той да не се отказва..
Обичал ме е такъв господин.. Много е неприятно и за мен, и за него.  Колкото и качества да притежава, тази работа не става насила.
Има един лаф, актуален сред мъжете- Ако я няма тръпката, мерси ти за трътката.. Sweat Smile

# 644
Приятелството не става любов без да има тръпка, а тя идва с първоначалното впечатление, второ, трето най-много, но не да познаваш човек от месеци и изведнъж да го видиш по друг коренно различен начин от първото впечатление. По една или друга причина между приятели просто любовта се отлага във времето или изобщо не се случва 😒, но всъщност я има от самото им запознанство. А аз не съм видяла и грам колебание у Наре как гледа Гедиз - както гледа и Каврук, Елван, Зехра...

Но и Наре да иска да залепи нещо счупено, като замине за Швейцария - ами няма как да стане.
  И защо трябва Санджар спокойно да приеме, че ще вижда дъщеря си само през ваканцията, и да не иска попечителство 🙄, и да се бори, аз не мога да си представя, че ще виждам толкова рядко децата си. За всеки обичащ, отговорен родител това е нормално.

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 14:16 от araselia

Общи условия

Активация на акаунт